Čaviņa! Šodien no rīta piecēlos,sāka kakls sāpēt,visu dienu izsūkāju "Lockets" končas,nekas nepalīdz. Tagad jau liekas,ka temperatūra ir :( Sadzēros tējas,bet kakls vēl sāp. Kāda varbūt var kaut ko ieteikt pret kakla sāpēm?
Nav man temperatūra,bet ir tāds nogurums dīvains. Kakla sāpes izteiktas,ka riju siekalas,vai ko ēdu. :( Nu jau aptieka ciet,ja rīt nepāries,tad skatīšos ko lai lieto. A kas tas ir par vīrusu vispār?
kaklam hexoral sprejs ap 5L smaksā, vai sausā pannā sasilsa rupjo sāli, ieber misiņā, maisiņam apkārt dvieli un liek pie kakla, cik vien karstu va rizturēt. Parasti kā jūtu slimība tuvojas iedzeru 10-15pilienus Aflubin (homeopātiskais)
Ehhh, es ar to pašu būšu aplipusi, kaut kāds bacilis plosās. Strauji sākās viss, gluži kā tev, jau otrā diena, temp. 37,5, augstākais bija 38. Dzer daudz škidruma, vitamīnus un izturi! :)
Man liekas ar katru gadu tās slimības ir arvien trakākas un trakākas. Kad biju sīkāka ar pliku dirsiņu ziemā pa kalniem spēlējos,pat nesaaukstējos,a tagad jau septembrī saslimstu. :D Tāda sajūta,ka būtu jau ziema.
ka var nemacet skalot kaklu? :D tak panjem mutiti un grhghrghrhgrhgrh un izsplauj :D
teja ar sarivetu ingvera sakni un citronu palidz,protams,lenak,ka medikamenti,bet palidz.vnm kaklu apsedzu ar shalli tad un kajas vilnas zekjes