Mana labākā draudzene pārāk daudz ēd.

Reitings 295
Reģ: 26.08.2012
Sākšu ar to, ka mēs vairs nedzīvojam vienā pilsētā. Bija sarunāts, ka šovakar viņa brauc pie manis uz pāris dienām, jo mums abām piektdienas ir brīvas no lekcijām, un mani vecāki ir aizbraukuši uz laukiem padzīvot, jo mamma nestrādā, bet tētim atvaļinājums, savukārt viņas mammai bija kaut kāda ekskursija no darba. Atbraucu mājās no kojām, uzkopu māju un gaidīju, kad ieradīsies, tomēr viņa paziņoja, ka nebrauc, jo, esot nolēmusi ar mammu braukt uz to ekskursiju. Protams, es pārdzīvoju, jo viss bija saplānots, ka šovakar iedzeram, parunājam, ejam uz laimīgo stundu, rīt pafotografējamies, taisam ēst, skatāmies filmu. Nu jā, variet iedomāties, kāda sajūta tad, kad viss ir saplānots, to gaidi, bet beigās uzmet. Mēs esam tiešām tuvas draudzenes, tāpēc es apvainojos, necēlu telefonu un neatbildēju uz sms. Tagad, pirms stundas, viņa ienāca skype, un man izstāstīja, ka mammai braucienam esot paprasījusi 30ls, un mammai pateikusi, ka brauc pie manis, bet man gribējusi samelot, ka aizbrauca kopā ar mammu, bet patiesība bija tāda, ka viņa VISU naudu notrieca ēdienā un sēdēja viena pati mājās, un ēda. Zinu, ka tas izklausās dīvaini, bet tāda ir reālā situācija. Zinu, ka viņa pirms kāda gada badojās un notievēja, bet tagad bija ilūzija, ka viss atkal ir kārtībā, taču izrādās, ka tomēr nav vis. Kā rīkoties?
13.09.2012 21:13 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
ja pamani, ka taada situaacija atkaartojaas vai vinjai rodaas atkal probleemas ar eeshanu, tad meegini ar vinju par to aprunaaties, pierunaat aiziet pie psihologa. ja atsakaas, varbuut der aprunaaties ar vinjas mammu.
14.09.2012 04:05 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Cik ilgā laikā var noēst 30ls? Man laikam kādu nedēļu šerpi ēdot pietiktu ar 30 ls

Pieticīgas prasības, tātad. 30Ls mierīgi var noēst arī stundas laikā.

Varbūt draudzenei mamma neiedeva naudu un tas par ēšanu ir izgudrojums? Ja nav, tad viņai tiešām vajag palīdzību.
14.09.2012 07:51 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Kkā gribas piekrist Koshlenei- mamma naudu nedeva, bija kauns teikt patiesību, pateica, ka naudu "itkā" noēd.
bet nu es spriežu kā cilvēks, kuram saskares ar šādiem cilvēkiem nav bijis..
16.09.2012 16:50 |

Reitings 1517
Reģ: 12.09.2010
bāc, nazi, sasmējos! :D
16.09.2012 18:10 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
man tgd acīs vnk stāv tie raidījumi, kur tie cilvēki sver ap 160 kg un viņiem galds ir noklāts gandrīz visiem iespējamajiem ēdiniem. un es domāju, ka Ls 30 cilvēkam, kurs varbūt uzņem tādus tempus pat nav liela summa. labāk centies viņu pierunāt aiziet pie ārsta. pašas spēkiem galā netiksi.
17.09.2012 09:02 |

Reitings 472
Reģ: 09.08.2012
Tas jau ir slimi. Vai viņa tos 30Ls norija vienā vakarā?
Pričom tu vsp to stāstīji ar to garo ievadu?
Būtu prosta uzrakstījusi, draudzene norija 30 Ls vienā dienā, vai kkā tml. nesaprotu šitos garos sacerējumus.
17.09.2012 09:26 |

Reitings 14
Reģ: 18.05.2011
Diskusija meenesi veca, bet mosh noder mana info. Varu teikt, ka staasts tieshaam vareetu atbilst patiesiibai. Pati sveeru reiz ljoooooooooti daudz un nometu astronomisku ciparu, kad shkjiiros no sava viira. Tad pati paliku taada apmierinaata un laimiiga liidz sastapu tagadeejo puisi (nu jau bijusho), kas mani burtiski smaceeja t.i. kontroleeja gan kur esmu, ko daru, gan eeshanaa ko eedi, cikos eedi, peec astoniem too nee, desinju nee, celies 8, jo ilgi uljot tauki augot utt. Vinjsh ir sportists. Un ticiet vai nee es kad atbraucu no vinja maajaas pie sevis (nedziivojaam kopaa, jo sapratu, ka shitaa dziivot nevareeshu), riju konkreeti. Protams tagad peec shkjirshanaas no vinja jaaatrod motivaacija, lai nomestu uzkraatos 10kg, jo godavaards riju aiz neapmierinaatiibas. Varbuut tev draudzenei ir kaadas probleemas, kauta kas tracina, kaitina, neljauj briivi elpot. Varbuut darbs stresains, nesaskanjas ar vecaakiem vai Puisi. Es esot kopaa ar pirmo viiru, kursh kalpeeja, dzeera un viss komplekts, pienjeemos svaraa par 40kg. Kopaa bijaam 7 gadus. Ar shito 2 gadi un 10kg.
09.10.2012 22:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits