Par majonezi matiem izlasiju kada loti sena recepte.Tur majoneze bija pashtaisita,bet veikala noperkamas no tas talu neatpaliek.Galvenais ko vajag skatities ir olu procents majoneze,jo treknaka majoneze jo labak.Man bija lielas problemas ar matu veselibu pec paaugstinata vairogdziedzera darbibas.Mati krita ara ar kuskiem un ne jau maziem.Dazreiz pec mazgashanas sedeju un raudaju par zaudeto matu daudzumu.Tad nu ari uzradas majoneze.To pirku organisko,ari parasto visletako bet ka jau teicu jaskatas olu procents jo augstak jo labak.Pec pirmas lietoshanas mati palika spidigi un miksti.Jau lietoju piekto reizi sonedel.Mati vairs neizkrit ir veseligi un viegli kemejami.Mazgaju tos ar dabigo sampunu bez krasvielam un citiem mesliem.Lietoju dove kondicionieri mazdruscin matu galos.Vel papildus lietoju 50 gramus lobitu riekstu pa dienu.Esmu sajusma par sho divaino dietu,bet matu stavoklis tiesham ir uzlabojies.Ja jums ir videja garuma mati tad nedaudz tie jasamitrina tad majonezi vieglak ierivet.Ar 0,5 l burcinu pietiek 3 reizem.Daudz letak un efektivak neka visas dargo firmu maskas matiem.Pie skaloshanas var lietot udenim pievienotu abola etiki,pievieno tik daudz lai garsha mazliet skabena.Uz litru udens 4-5 edamkarotes.Un ticiet man ja pirms tam mazgaju matus 2 reizes nedela tagad to daru reizi pa 9 dienam un pat tad vel mati nav sataukojushies.Lai jums veicas ,un lai veseli skaisti mati!
Etikete, kas tas par toniku pec matu mazgasanas?
ir kāds superlīdzeklis , kas tos matus padara nespurainus?????