Nu mani mati ir diezgan nepaklausīgi, tāpēc nākas tos ievidot ar fēnu un taisnotāju no rītiem. Ja aizeju gulēt ar slapjiem, tad izskatās vēl briesmīgāka ligzda uz galvas, nekā ar netīriem. :D
Bet vispār mani īpaši neuztrauc tas, kā no rītiem izskatos. Kad esmu mājās, varu būt kāda vien vēlos, nevis sabiedrības variants. Jā, varbūt neesmu tik koša un spilgta, bet katrā ziņā neizkatos arī pēc kaut kāda purva briesmoņa.
Teikšu tā- tās, kuras ikdienā lieto daudz dažādas kosmētikas un ķermeņa kopšanas līdzekļu, nevar bez tā vairs izdzīvot. Jo tas, ko no mums uzmeistaro šie līdzekļi, dabīgā ceļā vairs nebūs dabūjams. Man pietiek ar vienu dienas krēmu un skropstu tušu, tāpēc arī bez tā es neizskatos pēc cita cilvēka. Bet man ir viena draudzene, kurai ir rīta, dienas, nakts krēms, tonālais, visādi miljons skrubīši un tādas citas lietas. Viņa viņus arī lieto daudz, izskatās skaisti.. Bet tad, kad viņai kaut kādu iemeslu dēļ nav sanācis to visu lietot, tad viņas seja un āda izskatās pavisam savādāk..
Neesmu par absolūto dabīgo skaistumu, bet kamēr āda ir jauna un elastīga, nevajag bojāt to ar visādiem liftinga krēmiem un citām ķīmijas padarīšanām, tad nebūs no rītiem jāizskatās briesmīgi. + vēl pareizs un normāls uzturs un kvalitatīvs miegs ļoti manāmi uzlabo ādas stāvokli, kas patiesajā skaistumā īpaši redzams no rītiem. :)