Dusma

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Esmu tik dusmīga, ka pat nezinu, kur likties. Parasti šādos brīžos eju kaut ko berzt un tīrīt, šoreiz pat tas nepalīdz. :D
Pēc gada klusēšanas uzradies cilvēks, kuru vīrs agrāk sauca par labāko draugu. Pēc kāda strīda, šīs attiecības sabruka līdz tam, ka bez maz ienīda viņu. Tagad viņš uzradies atvainoties, atjaunot attiecības. Vispirms vīrs bija noraidošs, lai gan piekrita satikties. Nu jau nedēļas laikā ir bijušas vairākas reizes, kad viņi satiekas uz it kā pāris stundām, bet atgriežas mājās 7ņos no rīta. Šodien atnācu no pastaigas, bet mani jau sagaida abi divi. Iziet šie ārā uz 30min, atgriežas pēc 3h.
Stulbākais, ir tas, ka jūtos vīlusies vīrietī, jo pēc tā pāri nodarījuma, ko izdarīja tas "draugs", viņš to tik ātri spēj aizmirst un izlikties it kā nekas nebūtu bijis. Pluss vēl tas, ka man viņš saka, ka negrib ar viņu tusēties, bet tiklīdz šis uzzvana tā burtiski sāk vibrēt un ir ārā pa durvīm.
Jā, saprotu, droši vien daudz, ko pārrunāt. Bet kāpēc tad man saka vienu un dara citu. Pajautātu viņam pašam, bet viņš aizgāja gulēt. Un zinu, ka tik dusmīga, kā šobrīd, labāk neiesaistos sarunās.
12.09.2012 19:54 |

Reitings 286
Reģ: 29.01.2009
Biežak ej patusē tu ar draudzenēm līdz 7 no rīta. Bērnu vienu tapat nevarēs atstāt mājās, tā kā viņam nekas neatliks kā palikt majās ar vinu :) a tu tikmēr atpūties, uzdzīvo
13.09.2012 11:04 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
njā...man te ik pa laikam uzpeld līdzīga situācija.
ik pa laikam uzpeld rauga 'draugi",kas aicina uz pirtīm, zvejās utt..pusgadu neliekas ne zinis un te pekšņi katru vakaru kaut kur aicina.
un tā periodiski.
man tāpat kā Kapracei - esmu nokakāta šo draugu starpā, bet manējais iet tāpat ar šiem.
besina.
13.09.2012 11:04 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
tas nebija domāts kā uzbrauciens, bet pa draudzīgo ieteikums.. ;) :D atstāj mājās vīru un mazo un aizstaigā kaut viena pati kaut kur... :)

agrāk nemācēju viena pati atpūties, tagad novērtēju to laiku kad draudzenes nezvana, "vīrs" nenāk visur līdz... :D izbaudu laiku tikai un vienīgi ar sevi.. :)
13.09.2012 11:07 |

Reitings 286
Reģ: 29.01.2009
nu tak savaldies savus večus un parādies, kas ir saimniece majās :D
13.09.2012 11:07 |

Reitings 180
Reģ: 14.07.2009
Kaprace, zini, kas man palīdz šādā situācijā? Es vairs nerīkoju scēnas, nepūšos, neko nepārmetu. Kad mans vīrietis pasaka, ka "tā persona" atkal ieradīsies vai atkal ir kaut kur uzaicinājis, es atbildu- "Ooo, jauki! Cikos iesim satikties?" vai "Cikos viņš nāks pie mums? Es nopirkšu kaut ko garšīgu!". Un tici man, kad tavs vīrietis redz, ka tu vairs neburkšķi un tev pat ir interesanti iesaistīties sarunās, viņš uz to "savu draugu" sāk skatīties savādāk. Respektīvi, tās drauga aizsargājošās bruņas ir nost. Manā gadījumā, tas tipiņš atnāca 2x un tgd neesmu viņu ilgi redzējusi un manējais pat neinteresējas par viņu. Es nezinu kā paskaidrot šo brīnumu, bet te kaut kas nostrādā.
Saprotu, ka tava situācija ir sarežģītākā to izteikto draudu dēļ, bet varu droši apgalvot, ka TU, Kaprace, tur neko nespēsi ietekmēt. Vīriešu draudzība ir tabu. Ar varu un čīkstēšanu mēs neko nepanāksim, esam gudrākas un apspēlējam šo "nepatīkamās personas izmešanu no dzīves" mazliet savādāk, ja ir iespēja.

Jāpiemin arī tas, ka jebkurā situācijā TAS TUR atgriezīsies. Varbūt paies vairāki mēneši, bet viņš uzpeldēs atkal jūsu dzīvē. Tā vienkārši notiek, jo ir cilvēki, kuriem patīk izsūkt enerģiju no citu cilvēku laimes. Viņi atnāk "paēst" un dodas tālāk dzīve.
13.09.2012 11:15 |

Reitings 180
Reģ: 14.07.2009
Varbūt es piegāju šai tēmai PĀRĀK nopietni :D bet ceru, ka kaut kas no tā tev aizķers prātu. Man bija laiks, kad man šis viss bija aktuāli un likās, ka nekad nebūšu laimīga, ja kaut kur aiz mana virieša muguras glūnēs tas tips.
13.09.2012 11:18 |

Reitings 3376
Čijo - varbūt tev ir taisnība, taču jo labvēlīgāk es pret TO TUR izturos, jo manējais priecīgāks - domā, ka viss kārtībā, esmu viņu pieņēmusi, nu tik tagad varēs tusēties. Es pat nezinu, ko lai daru. Runāt šobrīd ar viņu vispār nevēlos.
13.09.2012 11:25 |

Reitings 680
Reģ: 01.04.2012
Es kādreiz domāju, žēl ka manam drauga nav tik daudz puišu draugu! tagad laikam jāpriecājas.
Bet meitenes draudzenes gan viņam ir. :D Un ar orientāciju viss kārtībā! :)
13.09.2012 11:36 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Tiesa, kas tiesa- vīriešu draudzība un naids ir pavisam savādāki nekā sieviešu! Kaut kā parāk ātri piedod, salabst..
Varbūt jūsu šķērslis ir tas, ka tas vīrietis tev nav atvainojies personīgi, tāpēc arī negribi, lai tavs vīrietis būtu ar viņu.. Tad nu varbūt tā arī pasaki, ka gribi satikt viņu un lai viņš tev atvainojas, citādi tev nav pieņemama viņu atpūta kopā. Nevrēsi jau kā sunīti savu vīru piesiet, tas nu gan, bet jāatrod ir tāds paņēmiens, kas liks viņam pašam palikt uz vietas. Kādu laiku nomierinies un tad, kad būsi tikusi pāri mirkļa dusmām un būsi gatava runāt, tad parunā ar viņu.
čīkstulīgā runāšana un no sirds izrunāšanās vispār ar vīriešiem ir samērā neefektīva, ar visādiem mājieniem un vēl sazin ko. Tiešām valodā pasaki, ko tu gribi. :)
13.09.2012 13:20 |

Reitings 3376
Idoitbetter - Paldies par padomu. :)
13.09.2012 13:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits