Gribu, bet nevaru pamest.

Reitings 29
Reģ: 12.09.2012
Sveikas dāmas, situācija ir pilnīgs sviests, saku uzreiz.
Vairs nezinu ko darīt.
Dzīvoju kopā ar puisi. Puisis normāls, nu, kā jau visi- ar saviem plusiem un mīnusiem, bet lieta tāda, ka jūtu vairs nekādu pret viņu nav, lai gan viņš manī ir iemīlējies līdz ausīm- to redzu es pati, citi saka gluži to pašu. Tā kā ar labdarību nenodarbojos, tad negribu vairs būt kopā ar šo cilvēku, kad pašai jūtu nav. Un te sākas murgs. Es viņam saku, ka nevēlos vairs attiecības uz ko viņš atbild ar "Nu tad man arī nav jēgas vairs dzīvot, es visiem traucēju, mani vispār neviens vairs neredzēs." Īsāk sakot, sāk kaut kādus pašnāvnieciskus murgus liet. Sākumā sabijos, kaut ko norunājām. Tad tas turpinājās katru reizi, kad par kaut ko tādu ierunājos. Pēc kāda laika nodomāju "Ai, man tas apnīk, vīrieši taču ir kā bērni, kaut kādus murgus runā, varbūt kaut kas no tīņa vecuma palicis, tāpat neko neizdarīs" Tā bija līdz brīdim, kad viņš vienreiz sev cilpu ap kaklu meta, tad ūdenstornī uzrāpās, tad sarijās kaut kādas miega zāles daudz par daudz. Sīkumos neiedziļināšos, bet viss it kā beidzies labi. Vismaz viņam. Vienreiz es viņu dzērumā piekrāpu, seksa gan nebija, jo kaut kāda sirdsapziņas daļa ierunājās, taču es no rīta atrados vīrieša mājā, viņa gultā, apakšveļā un lieliski atceros, kas notika. Sirdsapziņas pārmetumi arī bija, taču tā kā man jūtu nav un to vairs izturēt nevaru, dzērumā nespēju sevi kontrolēt. Mans draugs par to zina, taču pat to piedeva.
Tā nu es sēžu ar viņu vēl joprojām vienā istabā, nezinādama ko darīt. Jūtu nav, pat seksu vairs ar viņu nevēlos, tas nav bijis kādas 2 nedēļas. Tiešām, nezinu kā lai viņu pamet, varbūt kādi ieteikumi? Savā ziņā esmu izmisumā, jo nevēlos vairs laiku tērēt uz viņu, bet.. nu es jau paskaidroju.
Ceru uz kādiem ieteikumiem, paldies jau iepriekš.
12.09.2012 18:48 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Man vienmēr ir mācījuši labāk konkrēti pateikt, ka nekam vairāk nav jēgas, nevis dot liekas cerības, tādēļ tā arī uzvedos.

Manuprāt, tieši tu dod liekas cerības. Ja tu PATIEŠĀM gribētu aiziet, tu to izdarītu jau ļoti sen. Aizietu un neatskatītos. Viņam būtu slikti, bet ar laiku viss nostabilizētos. Ar visiem šiem it kā atkratīšanās paņēmieniem kā krāpšana, rupji vārdi, sarunas par šķiršanos bez iznākuma - tu viņu pazemo, liec viņam sevi šantažēt un lūgties labu attieksmi.
12.09.2012 23:00 |

Reitings 701
Reģ: 29.01.2009
Varbut, itka sac runat par kadu raidijumu par spokiem, un tad pajauta, vai vins tic spokiem vai dzivei pec naves utt. un tad pajauta vai vinam ir bail no naves. Ja vins teiks ka bail, tas nozime ka vins tevi tikai cakare un netaisas taisit pasnavibu.:D

Bet zini, saka jau ka tie, kas ir spejigi uz pasnavibu/ velas izdarit pasnavibu ar to neplatas, un biezi vien nevienam pat neienak prata, ka sis cilveks varetu ko tadu izdarit.
Savukart, tie gaudotaji un sevis zelotaji vienkarsi alkst uzmanibas un rupju, un ir parak gljevi lai sev ko nodaritu.
12.09.2012 23:30 |

Reitings 381
Neliekas, ka šis puisis joko ar pašnāvību, vēl pie tam ja jau ir mēģinājis darīt.
12.09.2012 23:34 |

Reitings 701
nu tad lai nodod psihenei, esmu dzirdejusi, ka pa nodosanu 15ls maksa (tiesam nezinu vai ta ir taisniba:D).
12.09.2012 23:36 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Nesaprotu, ko Tu tur vēl dari?
Nespētu ne minūti ilgāk dzīvot ar kādu kopā, kurš man ir vienaldzīgs un vēl manipulē ar mani.
12.09.2012 23:38 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Un ja mēs tā pa nenopietno -
tad dari visu, lai PAMEST GRIBĒTU VIŅŠ TEVI! :D
12.09.2012 23:38 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Amelle, bailēm no nāves nav ne mazākā sakara ar pašnāvību. Cilvēks var nebaidīties no nāves, var pat to gribēt, bet nevarēt uztaisīt, jo pastāv tāda lieta kā pašsaglabāšanās instinkts. Taču, manuprāt, trakākos momentos, kad ir ļoti daudz negatīvu emociju (un ja vēl palīgā nāk apreibinošās vielas..), tas var izzust un runātāji-pašnāvnieki var kļūt par īstiem pašnāvniekiem.
12.09.2012 23:39 |

Reitings 258
Reģ: 03.07.2012
Jā, es piekrītu ļoti daudzām te - es Tavā vietā darītu visu, lai ar mani nebūtu iespējams būt kopā! Atstātu visur netīros traukus, komentētu ģērbšanās stilu, runasveidu, būtu totāla egoiste - vienmēr ilgi taisītos, kad vajadzētu kur kopā braukt, ilgi sēdētu uz poda :D skaļi un pretīgā balsī dziedātu, kad viņš gribētu seksu, sāktu tēlot nenormālo - kratīties gultā un histēriski raudāt .. vai smieties, netaisītu ēst, utt.

Vai arī uztaisītu viltus profilu draugos, it kā meitene no ārzemēm, un sāktu ar viņu sarakstīties, līdz notiktu internet love. :D
12.09.2012 23:48 |

Reitings 321
Reģ: 01.10.2009
Atrodi kādu meiteni, kas varētu viņu savaldzināt. Atpakaļceļa tad vairs nebūs. Un varbūt viņš sapratīs, ka spēj bez tevis dzīvot.
13.09.2012 00:32 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
chiepinja912 a ko tu zini moska pec tam tai meitenei skries sita pakalj ka psihopats.

vispar shantazha ja,bet ja nu viena diena pakaras ari,vinjs jau var padomat,ka mosk tiks izglabts,jo visi jau doma,ka pakaroties nosmok,bet patiesiba momenta parlauzh sprandu un viss padoh! tapat var domat aij sarisos tabletes biku,gan jau ka vnk slimnica nokljusu a huj zin,kas notiks.
13.09.2012 01:33 |

Reitings 321
Reģ: 01.10.2009
nazic Nedomāju, ka tik traki samīlēsies, lai pēc tam skrietu pakaļ. Un var jau izspēlēt scēnu, kur puisis tiek pieķerts...
13.09.2012 02:48 |

Reitings 57
Reģ: 27.06.2009
Kaut kas liidziigs bija arii man. Atskiriiba tikai tajaa momentaa, ka kad es padevos un teicu - ej jau vienu reizi nospraagsti (man tas turpinaajaas gadu un vins arii veenas bija griezis, bet ne liidz galam - saskraapeeja un atrajiem zvanija, lai es saaktu vel vairaak baidiities), un vins saprata, ka vairs nespeeju izjust pat lidzjuutiibu bret vinu, vins saka draudeet man.
Tie tipiņi ir neliidzsvaroti. Nakamo reizi, ja vins kko tadu izdariis - sauc atros. Tiks uz kadu iisu (vai ne tik iisu, atkariibaa no taa, kas vinam ar galvu ir) laiciņu psihenee vai zem uzraudziibas un varbuut pardomaas. Ja nee - tu ne pie kaa neesi vainiiga. Tev jadzivo sava dziive, nevis jaizdziivo vina sapnis par juusu laimiigo paari.
13.09.2012 03:11 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
zinu ļoti līdzīgu gadījumu kā aprakstīja shalom` tikai šeit vēl meitenei bija izdevīgi jo pati nekur nestrādāja un vīrietis uzturēja...
13.09.2012 08:11 |

Reitings 142
Reģ: 07.06.2012
Pati esmu bijusi līdzīgā situācijā - ar pašnāvības draudiem un reālu rīcību tajā virzienā - tikai manā gadījumā bija diezgan skaidri redzams, ka līdz galam neies. Es aizgāju prom un ar laiku arī puisim apnika ņuņņāties - saņēmās un dzīvoja tālāk. Bet ne vienmēr šis variants der, jāskatās situācija kopumā.

Ja tev liekas, ka viņš tiešām mēģinās izdarīt pašnāvību, tad daudz variantu nepaliek - ir jāinformē atbilstošās institūcijas un jānodod stafete. Ķirurģiskas operācijas taču paši mājās neveicam, kāpēc tad liekas, ka mājās var ārstēt psihiskas saslimšanas?! Jau pēc ūdenstorņa incidenta vajadzēja parūpēties par puiša tālāku ārstēšanu.
13.09.2012 11:38 |

Reitings 30
Reģ: 21.09.2012
Linna-lasot tavu problēmu,man likās,ka es lasu pati savu problēmu. Man viņa ir principā teju identiska tavējai. Lasot pat likās,ka kāds manā vietā to uzrakstījis.... :)
Kā es tiku galā? Ja godīgi-nekā. Tas pats kaut kā sistemātiski notika...Stāsts ir nereāli garš,un beigas šobrīd ir tādas,ka "it kā" viss ir mierīgi beidzies,bet patiesībā no viņa puses nekas nav beidzies,vienkārši mani nervi un pacietība ir kļuvusi ļoti stipra. :)
21.09.2012 18:03 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
OMG ja vien tam čalim nav 18 vai mazāk ( jo tad vēl prātiņš nav nostabilizējies) , tad tie ir tukši draudi,, ko jūs te ņematies... vienk pamest un viss... nu ne kārsies nekā...
21.09.2012 18:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits