Gribu, bet nevaru pamest.

Reitings 29
Reģ: 12.09.2012
Sveikas dāmas, situācija ir pilnīgs sviests, saku uzreiz.
Vairs nezinu ko darīt.
Dzīvoju kopā ar puisi. Puisis normāls, nu, kā jau visi- ar saviem plusiem un mīnusiem, bet lieta tāda, ka jūtu vairs nekādu pret viņu nav, lai gan viņš manī ir iemīlējies līdz ausīm- to redzu es pati, citi saka gluži to pašu. Tā kā ar labdarību nenodarbojos, tad negribu vairs būt kopā ar šo cilvēku, kad pašai jūtu nav. Un te sākas murgs. Es viņam saku, ka nevēlos vairs attiecības uz ko viņš atbild ar "Nu tad man arī nav jēgas vairs dzīvot, es visiem traucēju, mani vispār neviens vairs neredzēs." Īsāk sakot, sāk kaut kādus pašnāvnieciskus murgus liet. Sākumā sabijos, kaut ko norunājām. Tad tas turpinājās katru reizi, kad par kaut ko tādu ierunājos. Pēc kāda laika nodomāju "Ai, man tas apnīk, vīrieši taču ir kā bērni, kaut kādus murgus runā, varbūt kaut kas no tīņa vecuma palicis, tāpat neko neizdarīs" Tā bija līdz brīdim, kad viņš vienreiz sev cilpu ap kaklu meta, tad ūdenstornī uzrāpās, tad sarijās kaut kādas miega zāles daudz par daudz. Sīkumos neiedziļināšos, bet viss it kā beidzies labi. Vismaz viņam. Vienreiz es viņu dzērumā piekrāpu, seksa gan nebija, jo kaut kāda sirdsapziņas daļa ierunājās, taču es no rīta atrados vīrieša mājā, viņa gultā, apakšveļā un lieliski atceros, kas notika. Sirdsapziņas pārmetumi arī bija, taču tā kā man jūtu nav un to vairs izturēt nevaru, dzērumā nespēju sevi kontrolēt. Mans draugs par to zina, taču pat to piedeva.
Tā nu es sēžu ar viņu vēl joprojām vienā istabā, nezinādama ko darīt. Jūtu nav, pat seksu vairs ar viņu nevēlos, tas nav bijis kādas 2 nedēļas. Tiešām, nezinu kā lai viņu pamet, varbūt kādi ieteikumi? Savā ziņā esmu izmisumā, jo nevēlos vairs laiku tērēt uz viņu, bet.. nu es jau paskaidroju.
Ceru uz kādiem ieteikumiem, paldies jau iepriekš.
12.09.2012 18:48 |

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Es to pateicu,par to cilpu tāpēc jo parasti ir pierādījies,ka tie,kas daudz runā,un saka,ka kaut ko tādu darīs,tā arī neizdara! Gadījums zināms. Viens puisis,atprasījās no stundām,aizbrauca mājās,piedzērās,un savā istabā pakārās!!! Drīzāk,jākaunās un jāsoda tos,kas ar tādiem vārdiem par miršanu mētājās!!! Bet tie,kas jau to izdarījuši,paliek tur,kur paši vēlējās!
12.09.2012 21:43 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Īsāk sakot, šim aiziet ciet un grib tikai klaji ieriebt. Neparko.

Man liekas (bet, protams, varu kļūdīties, jo gan jau mans viedoklis ir ļoti no sievišķīgās puses), ka tava izpratne par problēmu ir nepareiza. Tu sevi saskati kā cilvēku - pasaules nabu, ka tevis dēļ grib taisīt pašnāvību, tikai tādēļ, lai tev ieriebtu utt. Es gan to redzu tā, ka puisim ir psihiska rakstura problēmas, varbūt kādas nepatikšanas dzīvē bijušas vai ir tagad, par kurām tu pat nezini, varbūt vēl kaut kas un tad nāc tu - cilvēks, kuram viņš pieķēries, bet tu viņu gribi izmest kā nevajadzīgu lietu, atkratīties. Viņš turās pie tevis nevis tādēļ, ka tu esi tik neatvairāma sieviete, bet tādēļ, ka sāp, ka no viņa novēršas cilvēks, ka pieviļ viņa jūtas, ka neatbild uz tām, ka visu laiku spļauj uz viņu ar krāpšanu, piekasīšanos. Sāp un grib atgūt to labo attieksmi, kas bija agrāk. Un negrib viņš tev ieriebt (lai gan ir par ko - normāls cilvēks vienkārši izrunātos par situāciju un pamestu, nogrieztu kā ar nazi, nevis krāptu, sauktu rupjos vārdus.. ja viņš veic emocionālo šantāžu, tad tu - morālo vardarbību).
12.09.2012 21:45 |

Reitings 4258
saved_queen, īsti nesapratu - vai tu domā, ka neviens pašnāvnieks, kurš runā par nāvi, nevar uztaisīt/mēģināt taisīt pašnāvību? Var gan.
12.09.2012 21:46 |

Reitings 4258
Saki, ka viņam pašam jāsāk sevi mainīt, lai vispār jūs būtu kopā (nu tev nāksies melot, lai vispār no čaļa vaļā tiktu).

Neiesaku šādi darīt, ļoti nepatīkami un, manuprāt, bērnišķīgi.
12.09.2012 21:50 |

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Tie,kas daudz runā maz dara!
12.09.2012 21:50 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Nu var uztaisīt pašnāvību arī tie, kas par to runāt, taču tiešām lielākoties tie mutes virinātāji un solītāji darīt sev galu spekulē uz citu jūtām, bet tie, kas neko nesaka, to arī izdara.

Nu tiešām te čali jādabū ārstēties, kaut vai abiem kopā iet un parunāties, lai čalis dzird arī no meitenes puses domas, un tad pats pasaka, kas un kā, jo, lai gan mans ex pašnāvību netaisījās taisīt, tomēr būt ar cilvēku kopā, kuram ir vājš raksturs ir grūti, jo nekad nevari atļauties pati būt vāja.
12.09.2012 21:51 |

Reitings 4258
saved_queen, stereotips. Spriežu pēc savas pieredzes.
12.09.2012 21:52 |

Reitings 8407
Nu mans ex spekulēja ar mani tā, ka sāka raudāt, kad teicu, ka šķiramies, nu un man protams bija žēl, bet ja kāds visu laiku par pašnāvību runātu, tad laikam pati viņu piebeigtu, nu nevar tā ar otru cilvēku darīt, tad melot arī var, galvenais, lai dzīvs paliek.
12.09.2012 21:53 |

Reitings 285
Reģ: 19.01.2010
Man bija kādreiz tāda situācija.. kādi 6 gadi kopā,tad negribēju tādas attiecības,kad jutu,cilvēku taču nemīlu.Tā kā viņam nebija īpaši mīloši radinieki,māte nomira,tēvs dzērājs.. viņš pie manis kā pie mammas pieķērās.. kad vēlējos visu beigt,visādas tablešu rīšanas un naži...Kopā vairs nedzīvojām,bet arī citas attiecības neizdevās,viņš vienmēr atrada kurš tas ir,draudēja,vai sazin vēl ko tur.. un tie puiši vnk no manas dzīves izgaisa.. Tad atkal labā,žēlīgā sirds ņēma virsroku,bijām kopā... bet viss aizgāja vecajās sliedēs.. tikai šoreiz viņš negribēja nodarīt sev kaut ko,bet man.. atceros kā viņš naktī salietojies kaut ko ienāca pie manis mājās,un aiz muguras slēpa šķēres... man bija tik ļoti bail kā nekad mūžā...
Viņam šīberis aizgāja tik tālu ciet,ka jau viss pavērsās pret mani pašu.. apmēram,gan sev nodarīt pāri gan man...
Gāja laiks un tas murgs lēnām beidzās... bet tam vajadzēja laiku.. aizbraucu uz Rīgu dzīvot un strādāt,tad jau viņš mani nevarēja atrast.. pamazām beidzās tā atkarība,dzirdēju,ka tusējās ar meitenēm,protams pamatīgi.. un kad kāds jautāja kapēc viņš tik pretīgi uzvedas - vienmēr vainoja mani tajā visā,ka es esot viņu sabojājusi..
Bet zinu ka vajadzēja to visu ātrāk izbeigt,bet tad biju jauna...un bija tik ļoti bail, vēl tā atbildība par otru...
Ar tādiem cilvēkiem ir ļoti sarežģīti,to nu es saku pēc pieredzes...
Bet ja cilvēks mīl.. viņam ir svarīgi lai otrs kļūtu laimīgs,kaut vai bez viņa.. ja sākas tie terori,tas vnk ir egoisms,un tur nav jūtu..tikai pieradums, nebeidzama atkariiba..
12.09.2012 21:58 |

Reitings 29
Pievakare, tev taisnība, viņam dzīvē nav gājis un tādas domas jau, cik sapratu, kādu laiku bija. Līdz esot mani saticis (viņa vārdi). Un par to ieriebšanu tieši man, viņš pats to tā pozicionē. Un, tavuprāt, man būtu viņu mūžīgi jāžēlo, jāmīl, kaut gan jau labu laiku nemīlu? Es vēlos būt laimīga ar cilvēku, kuru mīlu, nevis žēlot kādu tikai tādēļ, ka esmu viņam vienīgais tuvais cilvēks, jā, arī tā viņš teicis, un tā ir.
megan_fox, viņš man arī par to pašu tagad draud, ka ja es ar viņu izšķiršos un tad ar kādu tikšos, viņš viņu atradīs un piesitīs. Situācija izklausās līdzīga.
12.09.2012 22:07 |

Reitings 45
Tā nav mīlestība, bet emocionālā atkarība. Ir tādi cilvēki, kuriem ir tendence uz to, jo bērnībā trūcis uzmanības un mīlestības. Atkarīgais otrā iekrampējas tik ļoti, ka gatavs piedraudēt ar pašnāvību, izrēķināties un ķerties pie citiem galējiem līdzekļiem, lai tikai savu "narkotiku" noturētu.
Ir bijušas šāda veida attiecības - viņš bija ļoti vāja rakstura, praktiski visu laiku vajadzēja viņu emocionāli balstīt, paciest visas viņa manipulācijas un nepamatotās greizsirdības scēnas. Līdz brīdim, kad es sapratu, ka nevēlos to vairāk darīt un tad sekoja līdzīgs scenārijs, kā Tev. Bet paldies Dievam iejaucās tuvinieki un psihologs, tā kā viss beidzās labi. Vairāk nekad dzīvē nevēlos piedzīvot, ko līdzīgu, šobrīd to atceros kā ļaunu murgu.
12.09.2012 22:13 |

Reitings 285
Reģ: 19.01.2010
Kādu laiciņu man attiecības ar citiem tiešām neizdevās...
Tāpēc ja to dara,labāk no sākuma paturēt tās noslēpumā,drošībai..
Bet galu galā it kā runāt runā,neprātīgus soļus ar sāk spert,bet vienmēr šitie draudētāji tā arī vēl šodien staigā pa pasauli un jau ar citām pie sāna...
Mēģini runāt un runāt,kamēr viņam pielec kaut kas..Saki viņam -'' Vai tava vienīgā vēlēšanās būtu lai tev blakus dzīvo meitene ''dārzenis''- nelaimīga,katru rītu skumju skatienu veroties pa logu,vakaros klusējot,nepārmijot ne vārda liekoties gulēt,nekādas tuvības, pieskārienu,nekā kopīga,tikai kaa lelle pie sāna,apmierinot tavu lielo,brīnišķīgo EGO un vai tad tu būtu laimīgs...??''
12.09.2012 22:15 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Linna
Tu esi cietsirdīga meitene. Dzīvē vienmēr notiek tā, ka katra situācija atkārtojas, mainās tikai lomas. Ja vēl neesi bijusi pretējā lomā (sava puiša), novēlu tev to piedzīvot.
Cilvēki satiekas, iepazīstas un ja ir jūtas un domas par nopietnām attiecībām izlemj uzsākt kopdzīvi. Kopdzīvei parasti ir loģisks tupinājums- attiecību nokārtošana juridiski (sareģistrēšanās vai laulības) un bērni. Kad cilvēks tavā priekša tev noliek visu, ko vien vēlies, tu tam uzspļauj un saki, ai, man nav jūtu, man to nevajag. Te varētu paanalizēt, kur tad tās jūtas palikušas. Otrs cilvēks tev atzinās jūtās, tev radās varas izjūta pār otru, jo tev šķiet, ka tavas jūtas pret viņu nav tik spēcīgas un tāpēc caur savām izdarībām (krāpšanas, 100 reiz runāšanas par pamešanu) apmierini savu varas kāri.
Ja situācija būtu pretēja un viņš pirms tevis būtu tev pateicis, ka viss ir cauri, tad tu lietu te forumā gaužas asaras un pārējās piebalsotu, kādi vīrieši cūkas.
Kāpēc es tik pārliecināti rakstu? Tāpēc, ka esmu redzējusi, kas pēc tam notiek. Tiklīdz tavs draugs atradīs citu, nēsās viņu uz rokām, tā pēkšņi tu izdomāsi, ka tev tomēr ir jūtas pret viņu un perinās plānus, kā viņu atgūt. Jo īpaši, ja pati būsi aplauzusies no savas brīvības un sapratusi, ka patiesībā nevienam tevi tā pa īstam nevajag- tik vien viena vakara izklaidei. Un tad turpināsi bojāt dzīvi ne tikai viņam vienam, bet jau diviem.
Jā, nav jāpaliek ar cilvēku kopā aiz labdarības. Bet ja tu nebūtu tik cietsirdīga, tad pirms saviem izgājieniem padomātu par to, kā tas otrs cilvēks jūtas bez ģimenes atbalsta. Ir daudz cilvēcīgāki veidi, kā pārtraukt attiecības. Tavējie centieni drīzāk izskatās pēc emocionālās vardarbības pret puisi, kam pret tevi ir izveidojusies pieķeršanās.
12.09.2012 22:16 |

Reitings 29
Summer, ja tu zinātu, kā man sākumā sirds sāpēja, kad vajadzēja viņam ko tādu teikt. Man vienmēr ir mācījuši labāk konkrēti pateikt, ka nekam vairāk nav jēgas, nevis dot liekas cerības, tādēļ tā arī uzvedos.
Un kur manas jūtas palika? Manas rozā brilles nokrita, es sapratu, ka ar šo cilvēku man nākotnes nav, kam man vajadzīgs cilvēks, kas nemāk ne problēmas risināt, ne nodarbošanos normālu atrast.
Varbūt tā būs, kad viņš atradīs sev kādu, es nezinu, laiks rādīs. Bet tagad es zinu, ka nejūtos laimīga ar viņu, tādēļ domāju, ka labāk būtu šīs attiecības pārtraukt. Un tā kā jau tagad man ir tāda nostāja, tad es domāju, ka visu mūžu ar tādu nodzīvot nevarētu, agri vai vēlu nāktos visu pārtraukt, un tad kas būtu? Atkal tas pats stāsts. Labāk ātrāk.
12.09.2012 22:26 |

Reitings 29
Un varbūt tu vari ieteikt cilvēcīgākus veidus kā pārtraukt attiecības? Esmu mēģinājusi daudz ko, būtu pateicīga par ieteikumiem.
12.09.2012 22:28 |

Reitings 452
Reģ: 07.02.2011
Ak dievs, skrien prom no tāda!!!
12.09.2012 22:37 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Pēc visa tā, ko esi piedarījusi, pašas spēkiem diez vai tiksi galā. Ja cilvēks runā par pašnāvību, tad tā ir nevis šantāža vai kaprīze, kas jāignorē, bet gan absolūts izmisums, ļoti skaļš palīgā sauciens, ko nedrīkst ignorēt. Tu nevari savākt mantas un vienkārši iet prom, tam cilvēkam var iestāties afekts (izklausās, ka ir emocionāli nestabils) un viņš var nodarīt pāri tev vai sev. Ko var darīt?
1) ir krīzes telefona numuri, kur klausules otrā galā ir psihologi, speciālisti, kas tev varētu sniegt konsultāciju par to, kā pareizi rīkoties;
2) palīdzēt viņam atrast jaunu pieķeršanās objektu. Jā, pieķeršanās nevis mīlestības objektu. Viņš tevi nevis tik neprātīgi mīl, bet gan viņam ir vitāli nepieciešams kāds atbalsta, uzticības cilvēks, kas viņu uzklausa un saprot. Katram no mums tāds cilvēks ir- citam mamma, citam draudzene, utt. Ja tāda nav, tad jebkurš- arī tu pati, vari kļūt psihiski nestabila. Ja raksti, ka puisis tā tīri neko, piedāvā kādai draudzenei vai tepat forumā, godīgi pasakot viņa trūkumus un labās īpašības. Ja iepazīstināsi viņu ar citu meiteni, iespējams izveidosies piesaiste un pati būsi brīva.
Bet esmu pārliecināta, ka otrais variantu izbrāķēsi (lai gan tas ir visvienkāršakais un saudzīgākais veids kā pamest, jo cilvēki nebaidās zaudēt viens otru, bet gan palikt vieni), jo tev tikai patīk varas izjūta, jo izbaudi ikreiz, kad viņam saki, ka gribi visu beigt, bet viņš tevi nelaiž. Tas tev liek justies varenai, īpašai, vērtīgai. Ja tā nav, tad tu papūlēsies viņam atrast kādu citu.
12.09.2012 22:40 |

Reitings 218
Reģ: 10.08.2012
Man ar ta ir apmeram bijis, bet ne gluzi tik traki.
Es saku ar puisi drudzeties 15gados, 17gados nolemu vinu pamest, nenacas jau vieglli, vins lida pie loga eica kad taisiis pasnaviibu utt, bet viena briidi jau man tas pieriebas, un pametu vinu tiesi ziemassvetku vakara :D
Ja puss gadu vins lietoja narkotikas bija nodzeries, bet kada man tur dala.
Pa to laku vins ari jau tarda citu un uzcinija beernu :D
Tagad laikam abi dzivo pie vina vecakiem, mm vinam ir 27 gadi tagad :D

Vnk pamet vinu un visss... :)

cik jus ilgi est kopa?
12.09.2012 22:45 |

Reitings 4258
Pievakare, tev taisnība, viņam dzīvē nav gājis un tādas domas jau, cik sapratu, kādu laiku bija. Līdz esot mani saticis (viņa vārdi). Un par to ieriebšanu tieši man, viņš pats to tā pozicionē. Un, tavuprāt, man būtu viņu mūžīgi jāžēlo, jāmīl, kaut gan jau labu laiku nemīlu? Es vēlos būt laimīga ar cilvēku, kuru mīlu, nevis žēlot kādu tikai tādēļ, ka esmu viņam vienīgais tuvais cilvēks, jā, arī tā viņš teicis, un tā ir.

Manuprāt, tad, ja tu viņu gribi pamest, tev viņu jāpamet. Jāaiziet prom no viņa dzīves pavisam - no īstās dzīves, no virtuālās, no visurienes. Gan viņš tiks galā pats, tā jau viņa dzīve, ne tava.
Pašlaik it kā viņu žēlojot, tu patiesībā viņu ļoti sāpini un pazemo, kā arī tie meli, ko te ieteica, no sērijas "ja kļūsi stiprāks, tad būsim kopā", ir pretīgi. Jo brīdī, kad cilvēks saprot, ka tie bijuši meli (un tāds brīdis noteikti pienāks), visas negatīvās domas un pašnāvības vēlmes ar lielu uzviju nāk atpakaļ.
12.09.2012 22:54 |

Reitings 701
Tev ir jaieliek sava bilde vina saldetava. Esmu dzirdejusi, ka tada manticiba darbojoties un tas cilveks, kura saldetava atrodas bilde atri vien aizmirst to, kura bija iemilejies.
Ne parak ticu manticibam bet var jau meginat.
12.09.2012 22:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits