Kā spējat bez vīriešiem?

10 gadi
Reitings 980
Reģ: 17.12.2010
Es nezinu ko iesākt, jo nespēju bez vīriešiem. Dzīvoju aplī, no kura netieku ārā. Pirms vairākiem mēnešiem izšķiros no smagām un ļoti ilgām attiecībām. Uzreiz metos tusiņu dzīvē, protams daudz vīrieši utt..tas manī radīja beigās nepatīkamas izjūtas, ilgojos pēc bijušā..Sāku satikties arī ar viņu. Attiecības mums vairs nebūs. It kā forši pavadījām laiku, sekss fantastisks, BET, tā kā ir vēl jūtas, gribēju to visu pārtraukt. Tad kādu laiciņu sev teicu, ka dzīvošu bez vīriešiem un pievērsīšos sev un saviem mērķiem. Ilgi man tas neizdevās, un jau atkal kaut ko darījos ar vīriešiem..tad atkal tukšums manī, ilgas pēc Ex un atkal satiekos ar viņu..pavadam kopā fantastiski laiku un tagad es atkal sēžu un gruzos, jo nenormāli sāp. Atkal sev solos, ka dzīvošu bez vīriešiem, bet man nesanāk. Es gribu bijušo, viņu dabūt nevaru, ar citiem man nekas nesanāk, bet vienai ir sasodīti vientuļi :( Tagad nesaprotu, ko lai iesāk.. Ir kāda pieredze? Kā spējat bez vīriešiem un vai spējat? Bez seksa? Bez apskāvieniem? Skūpstiem? Man nesanāk, kad esmu viena, un pievēršos sev, esmu neomā, darbā neiet, mājās katru vakaru raudu.. Nezinu, kā tikt laukā no šī murga.
12.09.2012 11:29 |

Reitings 29
Reģ: 05.06.2012
Nemeklē vīriešos vīrieti kā parteri, bet draugus un redzēsi ka tiksi tam pari.
Pati kad šķiros nevarēju ilgi aizmirt to kas bija simpatizējis.
Jo ilgakas attiecības un vairāk pozitīvisma attiecībās jo ilgāk un grūtāk būs otru aizmirt.

Laiks dziedē rētas un gan satiksi ideālo.
12.09.2012 19:28 |

Reitings 1352
Reģ: 10.08.2012
Es arī nevarētu bez vīrieša!
12.09.2012 20:17 |

Reitings 376
Reģ: 25.03.2012
esmu pašpietiekama un bez vīriešiem iztieku ideāli jau vairākus mēnešus :) nelaižu nevienu sev klāt, negribu.
12.09.2012 22:29 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Teikšu Tev savu moto, kas vienmer man palīdz saņemties.
Ja Tu gribi, tad Tu vari. Ja Tu nevari, tātad pārāk maz gribi. Notici pati tam,ka tev nevajag tos vīriešus un tikai tad tas sanāks. Nevis ieņem to galvā tikai tāpēc, ka gribi aizmirsties pie kāda cita, lai nav jāatceras bijušais.
Ir viens iemesls, kāpēc tavs bijušais nekad nevar būt tavs tagadējais. Kāpēc? Jo ir tavs bijušais.
12.09.2012 22:34 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Lasu komentarus un domaju, cik daudzam meitenem ir gadijums sakari. Man bijs vienu reizi, pec skirsanas no ilgstosam attiecibam. Un pec sis vienas reizes sapratu, ka tas nav prieks manis.
Man tomer ir svarigi, lai patiktu tas cilveks, butu kaut kads klikskis un jutas. Tikai tad sekss ir baudams.
Man bija brivas attiecibas ar vienu konkretu, un tam piekritu tikai jo loti, loti patika tas cilvecins un apzinajos, labak kaut kas, neka nekas.
Ka ir ar jums? Gadijuma sekss ir baudams?
12.09.2012 22:47 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Man tas pats, kas chantelle. Nevaru tā laist ar kuru katru, pat ja prasās.
13.09.2012 00:12 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
chantelle, tur jau tā lieta, ka pēc perfekta seksa attiecībās, kad katrs pirmkārt cenšas sniegt baudu otram ne sev, gadījuma sakari man šķiet kaut kas ļoti nekvalitatīvs un pretīgs. nu vismaz man tā ir. agrāk varēju mierīgi paaicināt iepatikušos puisi pie manis un no rīta pat neatceroties viņa vārdu aizsūtīt projām. tagad - paldies, nē.
13.09.2012 00:34 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Apskāvieni un sekss nav manas dzīves jēga tādēļ es mierīgi spēju iztikt bez vīrieša, kad neesmu attiecībās. Būtu traki, ja es būtu tik ļoti atkarīga no vīrieša esamības manā dzīvē, ka bez viena pat darbā nevarētu saņemt sevi rokās un normāli strādāt.
Šobrīd man ir attiecības jau vairākus gadus un esmu laimīga. Taču, pirms tam es biju kādu laiku viena un arī tad biju laimīga. Es laikam nemaz nespēju iedomāties kā ir būt nelaimīgai tikai tāpēc, ka nav vīrietis pie sāniem.
13.09.2012 00:45 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
man gan nav nekas pret gadijuma sakariem,es nesaku,ka nekad nav bijushas vilshanas,bet labs sekss man var but ari bez jutam. es protu atskirt jutas un vnk seksu. turklat ja zinu 100% ka to puisi vairs pec tam nesatiksu,esmu pat nedaudz atvertaka uzreiz neka attiecibas(jo tur tomer paiet laiks,kamer juties komfortabli,vismaz man).
13.09.2012 01:19 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
ieliec korķi
13.09.2012 08:44 |

Reitings 29
Ir janostrādā feremoniem lai varētu izbaudīt sexu.
Un pec illgam attiecībām vnm. ir jābūt kaut kādām atrām attiecībām vvai gadijuma lai aizmirstos.

Jo savadāk TU nekad neaizmirsīsi savu bijušo ;(
13.09.2012 17:00 |

Reitings 45
Nez, man jau liekas, ka vīrietim ir jābūt kā papildinājumam, nevis nepieciešamībai.
13.09.2012 17:03 |

Reitings 201
Reģ: 07.06.2012
Pirms pāris dienām izšķīros ar savējo, ellīgi sāp sirds, bet priecājos, ka esmu atguvusi pašapziņu. Sirds sāp, jo šķiršanās bija ar teātri, jūtas man vēl ir ļoti spēcīgas. Prāts ir aptvēris notikušo un es zinu, ka tā tiešām būs labāk, bet sirsniņa gan vēl skumst un cer, ka tā laimīte apdomāsies un nāks vien atpakaļ. Biju gatava darīt visu, lai tikai saglabātu tās attiecības, bet nekas nesanāca un, acīmredzot, ne velti. Dzīve nav mazais bērns un zina, kas darāms un es uz to paļaujos. Pieļauju domu, ka varbūt pēc pāris gadiem, varētu tomēr kaut kas sanāk, kaut gan ir nosprausts stingrs NĒ, īpaši no viņa puses.
Liekas, ka jūku prātā. Brīžiem raudu, tad nezinu uz kuru pusi, lai skrien, tad jūtos tik spēcīga, lai paceltu visu pasauli :D, tad atkal gribas priecāties un baudīt dzīvi, tad atkal skumji un tā uz riņķi vien. Es tā gribu, lai laiks ātrāk paiet un nav vairs tā sliktā un nepatīkamā sajūta iekšā.
Pietrūkst tas, ka mājās neviens negaida, Tu nevienu negaidi, nav kas samīļo, apčubina un Tev nav ko samīļot un apčubināt. Pietrūkst tas, ka bija kāds ar ko izrunāties, pasmieties, paraudāt kopā. Sēžu un atceros katru viņa soli un darbību un tas arī pietrūkst. Sēžu mājās un man viss šķiet svešš, auksts un nepatīkams. Visu laiku gribu prom no šejienes. Tā jūtos es. :D
Man vienmēr patīk, ka man kāds ir blakus un gandrīz vienmēr ātri spēju atdoties jaunām attiecībām, bet vienmēr atdodu visu sevi, drošvien tāpēc ir tik smagi tagad.
13.09.2012 18:00 |

Reitings 29
Man ir tā ppat kad mēs strīdamies un itkā šķiramies, esu gatva šķirties un esu stipra uz brīdi labs garīgais un tad atkal salūzti domā ka negribi bez viņa dzīvot.

Pat ir bijis ka mantas sakrameju un beigās salabtam :D
13.09.2012 18:13 |

Reitings 7497
Laura, nu gan galīgi nav tā, ka ja pēc attiecību izbeigšanas tev nav plāksteris, tad nevar aizmirst bijušo ;)
13.09.2012 22:51 |

Reitings 5119
Mierigi ta ari esmu spejusi. Dzive tacu ir tik daudz ka interesanta, forsa ari bez viniem! Ka ari - var jau reizem tikai papriecaties ar viniem, bet tad nebus jadoma - ak,nevaru bez vina.
Pati gan esmu attiecibas un apmierinata, bet laikos, kad biju briva, bija loti forsi! :)

Tapat ka ir labas lietas attiecibas, tapat ari - esot vienai.
Daleji ari tas no cilveka atkarigs, cilveki kas ir pec definicijas atkarigaki no citiem, bus ari atkarigi no romantiskajam attiecibam.
13.09.2012 22:54 |

Reitings 29
Lancaster

Piekrītu Tev, bet ta ir vieglāk aizmirst kādu kas daudz nozimejis, bet nevari but kopa ar to cilvēciņu.
13.09.2012 23:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)