Pirms pāris dienām izšķīros ar savējo, ellīgi sāp sirds, bet priecājos, ka esmu atguvusi pašapziņu. Sirds sāp, jo šķiršanās bija ar teātri, jūtas man vēl ir ļoti spēcīgas. Prāts ir aptvēris notikušo un es zinu, ka tā tiešām būs labāk, bet sirsniņa gan vēl skumst un cer, ka tā laimīte apdomāsies un nāks vien atpakaļ. Biju gatava darīt visu, lai tikai saglabātu tās attiecības, bet nekas nesanāca un, acīmredzot, ne velti. Dzīve nav mazais bērns un zina, kas darāms un es uz to paļaujos. Pieļauju domu, ka varbūt pēc pāris gadiem, varētu tomēr kaut kas sanāk, kaut gan ir nosprausts stingrs NĒ, īpaši no viņa puses.
Liekas, ka jūku prātā. Brīžiem raudu, tad nezinu uz kuru pusi, lai skrien, tad jūtos tik spēcīga, lai paceltu visu pasauli :D, tad atkal gribas priecāties un baudīt dzīvi, tad atkal skumji un tā uz riņķi vien. Es tā gribu, lai laiks ātrāk paiet un nav vairs tā sliktā un nepatīkamā sajūta iekšā.
Pietrūkst tas, ka mājās neviens negaida, Tu nevienu negaidi, nav kas samīļo, apčubina un Tev nav ko samīļot un apčubināt. Pietrūkst tas, ka bija kāds ar ko izrunāties, pasmieties, paraudāt kopā. Sēžu un atceros katru viņa soli un darbību un tas arī pietrūkst. Sēžu mājās un man viss šķiet svešš, auksts un nepatīkams. Visu laiku gribu prom no šejienes. Tā jūtos es. :D
Man vienmēr patīk, ka man kāds ir blakus un gandrīz vienmēr ātri spēju atdoties jaunām attiecībām, bet vienmēr atdodu visu sevi, drošvien tāpēc ir tik smagi tagad.