Reini- tavai draudzenei ir draņķīgi uzskati par sexu, iespējams, ka viņa varbūt kautrējas no tevis vai tml. drīzāk vienreiz mēnesī nav ok, lai nepierastu pie tā, ka sexa nav vai arī nerastos vēlme meklēt citu.
nu nē mēs ar draugu vnm izturamies viens pret otru mīļi. sex mums ir tad, kad mēs abi to vēlamies. un tas nav sniedzams pretī tikai tad, ja pret mani izturās mīļi. iespējams, ka tava draudzene jūtas izmantota vai vnk viņai ir kkādi stulbi uzskati par sexu. aprunājies par to. m\es arī varam samīļoties kaut vai pusstundas garumā pirms gulētiešanas, apķerties un aizmigts.
es tavā vietā nedarītu visu ko, lai tikai dabūtu sexu. tev nav jābūt lūdzējam.. nevienam nav tādam jābūt. tāpat kā viņai nav jālūdz tavu mīļumu. man šķiet, ka viņai galvā stāv kkādi principi, pēc kuriem viņa dzīvo, lai viņai šķistu un citiem parādītu, ka tu bez maz vai lien uz vēdera viņas dēļ. bet tev ikdienā viņa ir jālutina, jāmīļo un jāskūpsa utt., bet jau tādēļ, lai dabūtu sexu, bet gan tādēļ, ka tu viņu mīli un tā vēlies darīt.