pēc izskata man viņi škiet briesmīgi un neko neliecina par sievieti bet gan liekas, ka šādi apavi piedien bērniem vai pusaudžiem. bet ne sievietei, piem., ap gadiem 25. nu tas man tā šķiet ir smieklīgi
Uggi kādreiz man ir bijuši, veseli 3 pāri, viens no tiem bija oriģinālais, pārējie feiki,bet arī ne tie lētākie :) Bet no tiem esmu jau atteikusies pagājušā ziemā, nopirku jaunus brienamos zābakus Snow Boots, tāda tipa kā bildē, man ir tikai sudraboti-pelēkie. Manuprāt, daudz praktiskāki par Uggiem, jo Uggiem liels mīnuss - slapji paliek un netīri, mūsu klimatam pavisam neatbilstoši. Šie gan mani bija izglābuši gan no sniega kupenām, gan šļuras un slapjā sniega ;)
man patīk. bet kaut kādi foršāki un interesantāki par parastajiem standarta uggiem, kas katrai trešajai uz ielas redzami. man patīk sausam laikam - ķepas siltumā un ērti paskriet :D vienīgi, riktīgi tizli izskatās tie novazātie un nošķiebtie, un es nesaprotu, kā tādus var dabūt :D man šai ziemai ir iegādāti uggveidīgie līdz celim, siltā mokas tonī. nevaru sagaidīt, kad varēšu vilkt kajās :)
Par gaumi nestrīdas... Bet reizēm pasmejas gan.
Ja gaumīgus UGG var pat ļoti pievilcīgi pieskaņot apģērbam arī laižot ikdienas darīšanās (nerunājot par ziemas izbraucieniem uz laukiem, mežu) sausā salā, tad moon boots ir graujoši. Tos es nekad "nespēšu pieņemt". :D
Nekad vel tadi nav man bijusi, bet sogad esmu nolemusi iegadaties :)
protams nekadus sudus nepirksu,gribu kvalitativus un gaumiigus :)
Dazi pakaldarinajumi, tiktiesam ir briesmiigi.
Man patīk, protams, katru dienu nestaigāju ar tādiem, bet ziemā brīvajam laikam vai līdz veikalam der aizskriet,un patīk, tas, ka neslīd viņi, tā kā ziemā baidos nokrist, tad noder.