Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

nevaru nedomaat

Reitings 34
Reģ: 26.06.2012
Es nezinu vai es esmu normaala :) Shiis man ir jau otraas nopietnaas attieciibas. Miilu sho puisi ,mans ideaals..viss it kaa labi...bet mani nomaac naktiis taadas domas..kaa buus ja skirsimies..kaa es dziivoshu..es nekad tik ljoti nebaidiijos kaadu pazaudeet..es gribu vnm vinju blakus.. ieprieksheejaas attieciibas bija savaadaakas..tagad liekas,ka nemiileeju,bet mani miileeja nepraatiigi..plaanoja naakotni..tagad ir otraadi..plaanoju es...plaanoju visu. esmu apseesta.. manii nekad nebija paarneemusi tik liela greizsirdiibas sajuuta..ne pret ko..vinsh aiziet kaut kur viens ar draugiem uz kaadu klubu..un es paardziivoju par to,ka skataas vnk uz citaam..kaut gan saprotu ka taa ir normaala paraadiiba.. kad kaads striids...es daru to pirmo soli,kaut gan ne vienmeer pie taa vainiiga esmu es.. jo baidos..ka citaadi mees skirsimies..es zinu,ka tas nav normaali..zinu.. bet ko lai man iesaakt...varbuut kaadai taa arii ir bijis?
09.09.2012 15:23 |

Reitings 179
Reģ: 06.08.2012
oouu
09.09.2012 15:27 |

10 gadi
Reitings 104
Reģ: 29.04.2010
Man ar agrak taa bij gadijies, ka vnk skrienu pakalj. Tgd censos to nepieljaut.

Vinjam, miiljaa, tas var atri apnikt.Tew ir steigsus jamaina taktika :)
09.09.2012 15:44 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Atrodi sev nodarbošanos :D

Lai cik ļoti mīlētu otru, nedrīkst kļūt atkarīgs no otra, tas jau ir pirmais solis uz attiecību neizdošanos.
Cik ilgi esat kopā?
09.09.2012 15:54 |

Reitings 34
Esam kopaa gadu. :)
Runaajot par nodarboshanos ikdienaa esmu nodarbinaata pilniibaa..dienaa taa ir augstskola,vakaros fitness klubs un baseins,satiekamies tikai vakaros..tagad dziivojam kopaa...briivdienas pavadaam katrs atseviski,es braucu uz maajaam.
09.09.2012 16:22 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
kāpēc brīvdienas pavadāt atsevišķi?
kāpēc viņš tevi neņem līdzi uz klubu?
domāju, ka ļoti slikti, ka bŗivdienas nepavadāt kopā. neesi iedomājusies, ka tieši tādēļ, ka pati brauc prom, viņam var uzrasties cita, ja vēl nav tā noticis?
domā taču ar galvu,ko dari. vīrietim ir vaajdzīga sieviete ne tikai ar ko dzīvot kopā, bet ar kuru arī atpūsties un kaut vai piedzerties.
es tagad reizēm esmu par to iedomājusies, ka justos šausmīgi, ja tā notiktu, bet tās domas mani neparņem. nestreso tik ļoti, un nepsiho par visu.
un par ko jūs piem. strīdaties?
11.09.2012 12:57 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
jā , dīvaini , ka uz mājām brauc viena. kapēc neņem līdzi viņu?
11.09.2012 12:59 |

Reitings 8272
vai arī, kāpēc tev katras brīvdienas ir jābrauc uz mājām? tu kāda mazā meitiņa, vai? dzīvojiet savu dzīvi un ik pa laikam apciemojat vecākus. ja man būtu jāapciemo drauga vecāki katras brīvdienas vai viņam manējie, tas nebūtu pārāk vilinoši.
kur ir tas laiks, ko jūs pavadiet tikai divatā? vienalga, kaut vai tv skatoties vai riteniem braukājoties vai ejot kopā iepirkties?
11.09.2012 13:07 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Atlikt paniku! Tā tikai aizbaidīsi vīrieti. Atpūsties jāiet kopā, tai skaitā uz klubu. Es, piemēram, neeju uz klubu, ja man nav līdzi sievietes, ar ko visu vakaru dejot. Vai tā ir mana mīļotā, vienkārši draugs vai kādas draudzenes draudzene, ar ko kopā izdejoties. Klubos neesmu iepazinies ne ar vienu meiteni, tiesa apmeklēju tos salīdzinoši reti. Kopā ar draugu jābrauc pie vecākiem uz brīvdienām .. ja jau gadu kopā, tad nu tam nevajadzētu būt problēmai.
Un nebaidies šķirties .. tā ir neatņemama dzīves sastāvdaļa un tā notiek. Akla mīlstība noved pie nevajadzīgiem greizsirdības uzplūdumiem, kašķiem un neuzticēšanās. Tu taču to negribi .. Ne velti ir teiciens - ja mīli, tad palaid. Un, ja būs lemts būt kopā, neviens dzīves šķērslis to nemainīs!
11.09.2012 13:58 |

Reitings 8272
^^- cerams, ka autore nesapratīs to, ja mīli, tad palaid tādā veidā, ka viņa tagad šķirsies katru reizi, kad sliktas domas nāks prātā un pie katra nesaprašanās, un domās, ka, ja būs īstais, tad nelaidīs vaļā :D
11.09.2012 14:13 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
tā domāšana ir sieviešu specialitāte.
ko dari? ai,neko,tikai domāju :D

iesaku naktīs pagulēt ;)
11.09.2012 14:16 |

Reitings 7743
Mazāk domāt vajag.
11.09.2012 14:18 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Sany gan jau sapratīs kā bija domāts .. ja nnu tomēr - tad tas nozīmē, ka savstarpējai uzticībai tomēr jāvalda pāra starpā un jādod otram telpa un laiks, lai viņš kā personība nepazustu .. arī uz pašu tas attiecas. Ja cilvēks nevēlēsies būt ar Tevi, tad nekādi spēki nenoturēs viņu, tāpēc jāļauj viņam pašam nonākt līdz secinājumam, ka esi neatņemama viņa dzīves sastāvdaļa .. to nedrīkst uzspiest ..
Bet nu nedrīkst, nedrīkst negatīvas domas domāt, jo, kā zināms, domas piepildās un materializējās!
11.09.2012 15:38 |

Reitings 34
paldies par viedokljiem,bija par ko aizdomaaties. nu nav taa,ka es vinjam uzbaazhos..un striidamies mulkiibu un manas greizsirdiibas deelj,tas viss ir dzilji manii un vinsh par to nenojaush,es saprotu,ka tas buutu par traku uzbaazt to otram. mees ejam kopaa atpuusties,ejam pastaigaaties,ejam uz kino un citaam balliiteem,ar to viss kaartiibaa. bet kaapeec neesam katru dienu? jo katram no mums ir savi hobbiji,kam jaavelta laiks..vinjam varbuut tas tomeer ir vairaak darbs..tas ir laiks,kad var visu apdomaat..neuzskatu,ka tas ir slikti..es jau neturu vinju cieshi grozosh...zinu,ka miil mani...miilu es.. bet no taa ka viss ir tik ideaali...dziivo manii taa panika un bailes..ka taa visa var nebuut...taa peeksni..taa vienkaarshi ne no shaa ne no taa ..luuk ;)))
12.09.2012 21:48 |

Reitings 112
Reģ: 11.09.2012
^^ , uhh, katru Tavu komentāru lasu ar ziņkāri. Patīk, patīk. Gudri un patiesi.
12.09.2012 21:57 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits