Čūskas un citi mošķi.

10 gadi
Reitings 1281
Reģ: 21.08.2012
Šodien vīram uz facebook atnāk vēstule no darba kolēģes, ar kuru līdz šim vērs pat nav īsti sveicinājies, Un ne šāda tāda vēstule, bet gan jau konkrēti glaimi un piedāvājumi. Mani protams priecē fakts, ka laulībā viss ir kārtībā, mums ir savstarpēja uzticēšanās, tāpēc vīrs piesauca pie datora, lai parādītu. Abi nosmējāmies, uz to neko neatybildējām, bet tagad, kad pāris stundas pagājušas, asinis sāka vārīties - nu kā tā var? Pietam viņa labi zin, ka viņam ir sieva. Ok, koķetēriju un flirtēšanu darba vietā es neizkontrolētu, varbūt pat nebūtu tik piedaudzīgi, bet kā var atrakstīt precētam vīrietim tik lētu vēstuli? Pašai pēc tam nebūs neērti? Vai arī - tā parasti izjūk tās laulības, jo visādas čūskas ar glaimiem un viltu lien pa visām spraugām un brūcem iekša??
08.09.2012 22:00 |

Reitings 590
Reģ: 28.06.2011
mincite_666 - baigais malacis.
11.09.2012 16:05 |

Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
Nevar jau spļaut kāpostos un tā, bet man patiešām šķiet atbaidošas tādas frāzes par zobu izsišanām, matu plūkāšanām un citādām bābiskām īpašumtiesību pierādīšanas metodēm.

Nu nevajag jau tik barbariski. Vajag gudrāk, elegantāk, ar izdomu, it kā nejauši kaut ko izdarīt... Galvas taču mums strādā.
11.09.2012 16:06 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
Gudrāk ir apzināties savu vērtību un nepieļaut to, ka vīrs sāk aizdomāties, vai tiešām viņa sieva ir pati labākā, ja tā streso citu sieviešu dēļ. ļoti reti kad šādi atriebības plāni uzlabo ģimenes dzīvi un paceļ sievietes tēlu vīriešu acīs. Ja es būtu vīrietis, tad iespējams padomātu: "Varbūt tā mana kolēģīte ir tīri neko, ja sieva tā streso. Turklāt tik bezbailīga un kaislīga" :) bet nesaku, ka tā izdarītu visi vīrieši ;)
11.09.2012 16:12 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
"Varbūt tā mana kolēģīte ir tīri neko, ja sieva tā streso. Turklāt tik bezbailīga un kaislīga" bet nesaku, ka tā izdarītu visi vīrieši

Par šo tekstu miljons!!
11.09.2012 16:18 |

Reitings 844
da pasmaidi par to visu. es savu greizsirdbu izrādu tikai koķetērijas nolūkos, lai mīļais aprot, ka viņš mani satrauc un tā. par to, ka zobu draudi ir bērnišķīgums un bābiskums, pilnīgi piekrītu. Esmu piedzīvojusi šādu skuķēnu ņemšanos un cita vārda kā smieklīgi un savā ziņā pat aizkustinoši tam nav. Lai jau vistiņas plivina spārniņus, jums ir jūsu ligzdiņa. Es tā padomāju, ja mans vecis maniem gailēniem pakaļ skraidītu un plūkties draudētu....nu fuuu...tas izskatītos, ka viņš nezin savu vērtību un lai arī man tas glaimotu, tas nozīmētu, ka viņš savā ziņā pielīdzina sevi viņiem un tas nav seksīgi, tā teikt. Ar vienu savu bijušo kādreiz daudz gājām dejot un izklaidēties un man vienmēr visādi džeki miedza ar aci un augstākais, ko viņš atļāvās pateikt:"ai, kā man patīk visus tos pielūdzējus no Tevis atsist" - tas bija tā kā tā rotaļājoties - savu viņš vienmēr panāca, bet tā viegli un rotaļīgi - lai es saprastu, ka mēs taču esam viens otram un tie citi kucēni lai tak iet na...j!
11.09.2012 16:19 |

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Uhhhh kā man gribas šito iemācīties, meitenes! :)
Lai es būtu nesatricinama kā klints attiecībā uz sava puiša pielūdzējām. Viņš jau man to skaidro un borē, ka kaut viņam kailas apkārt dejotu, man ir jābūt tādai, ka pat plakstiņš nenodrebētu.
Bet es tā nevaru :D Man iet spalvas pa gaisu
11.09.2012 16:30 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Nu tas, ka parādīja vēstuli un kopīgi pasmējāties - cepuri nost! Kārtīgs vīrietis un vīrs. Nevajag nekādas izpildīšanās vai atbildes taisīt. Ja mana sieviete publiski izpildītos manu kolēģu darba tusiņā kaut kā, kā te dažas min, es viņu aizvestu mājās un kārtīgi izlamātu! Nav ko personiskām lietām pieskarties kolēģu starpā. Nav viņiem jāzin mana privātā dzīve! Comeon - vai tiešām jānolaižas tik zemu, lai rīkotu kaut kādas atriebības scēnas vai publisku netīrās veļas mazgāšanu??? Labāk iet paceltu galvu satriecošā vakarkleitā blakus SAVAM vīram un būt lepnai par to, ka viņš ir Jūsu! Parādīt, ka esat satricoša, gracioza, pārliecināta, laipna un mīloša sieviete/dāma un lai visām čūskām un citiem mošķiem skauž, ka esat galvas tiesu pārāka pār viņām/viņiem! Lūk tas ir īstas sievietes cienīgs izgājiens!
11.09.2012 16:32 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Nika, es nezinu, kā citām, bet nu man ir tā, ka es asti aiz priekiem neluncinu, kad jūtu, ka kādai ir radusies pastiprināta interese, ir, ir strjomiņš, bet es cenšos to izrunāt, izdusmot vai izpsihot vienatnē vai ar vīrieti, lai vismaz tās čuras acīs palieku nesatricināma. :D
11.09.2012 16:34 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
noteikti nevajag atriebties - rezultātā vēl vīrietis nonāks neērtā situācijā un nākamreiz neparādīs tādu vēstuli, ko kāda dūdiņa atsūtījusi, jānovērtē vīrieša uzticība un nav jācepas par to un vēl kaut kādi atriebšanās plāni jākaļ. jo vairāk cepsies, jo vairāk tā otra redzēs, ka kaut kas nav kārtībā un uzmāksies
11.09.2012 16:40 |

Reitings 7497
pati nekad nerīkoju greizsirdības scēnas (nu dažreiz profilaksei kādu mazu piezīmīti pasaku, lai vīrietis nedomā, ka man ir galīgi un pavisam vienalga) un citām vienmēr iesaku: "Sāc justies greizsirdīga?! Vienīgais veids, kā to labot ir nopirkt jaunu kleitu (kurpes, veļu vai vienalga ko, kas pacels pašnovērtējumu) un tajā pārsteigt savu vīrieti." :)
11.09.2012 16:41 |

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Nu manējam viņas pat krūšturīšus ģērbj nost un kājas papleš. Protams, protams, tas viss ir tikai profesionāliem nolūkiem. Bet tik un tā man asinis vārās! Reiz aizgāju izskaidījos pa nātrēm, asiem krūmiem izpsihojos, lai majās varētu pārnākt kā nesatricināmā pils :D
11.09.2012 16:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!