Čūskas un citi mošķi.

10 gadi
Reitings 1281
Reģ: 21.08.2012
Šodien vīram uz facebook atnāk vēstule no darba kolēģes, ar kuru līdz šim vērs pat nav īsti sveicinājies, Un ne šāda tāda vēstule, bet gan jau konkrēti glaimi un piedāvājumi. Mani protams priecē fakts, ka laulībā viss ir kārtībā, mums ir savstarpēja uzticēšanās, tāpēc vīrs piesauca pie datora, lai parādītu. Abi nosmējāmies, uz to neko neatybildējām, bet tagad, kad pāris stundas pagājušas, asinis sāka vārīties - nu kā tā var? Pietam viņa labi zin, ka viņam ir sieva. Ok, koķetēriju un flirtēšanu darba vietā es neizkontrolētu, varbūt pat nebūtu tik piedaudzīgi, bet kā var atrakstīt precētam vīrietim tik lētu vēstuli? Pašai pēc tam nebūs neērti? Vai arī - tā parasti izjūk tās laulības, jo visādas čūskas ar glaimiem un viltu lien pa visām spraugām un brūcem iekša??
08.09.2012 22:00 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Es domāju, es kā mēģinātu iznest cauri šo dūdiņu un mazliet pārmāčit, kopā ar draugu... kaut kā tiešām nokaunināt vai kā savādāk...

Piekrītu, darītu tāpat. Un korporatīvajos pasākumos, kur jāierodas ar otru pusi, no manis neizpaliktu teksts visiem dzirdot: "Šī ir tā, kas tev facebook sūta perversas vēstules?"

Jūs arī jocīgas, visu pats parādija, miers un Dievs! Jāpriecājas, tātad normāls vīrietis, ka uzmanību pievērš. Man šķiet tāda kāre pēc apkaunošanas un atriebības norādītu tikai par sievas zemo pašvērtējumu. Tā ir reāla dzīves situācija, bet skaidri redzams, ka vīram šāds piedāvājums neaizrauj, tad tiešām - par ko jācepās?
11.09.2012 14:39 |

Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
Jūs arī jocīgas, visu pats parādija, miers un Dievs! Jāpriecājas, tātad normāls vīrietis, ka uzmanību pievērš. Man šķiet tāda kāre pēc apkaunošanas un atriebības norādītu tikai par sievas zemo pašvērtējumu. Tā ir reāla dzīves situācija, bet skaidri redzams, ka vīram šāds piedāvājums neaizrauj, tad tiešām - par ko jācepās?

Nav šaubu, ka vīrietis ir normāls vecis. Bet tā sieviete noteiktu dabūtu par to, ka aiztiktu to, kas ir mans. Mazāk vai vairāk, bet dabūtu. Ja es neko nedarītu, kur garantija, ka viņa atkal neuzmāksies.
11.09.2012 14:46 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
jā, jā, sāks pārmācīt, šī forši noreaģēs un vīram tomēr viņa iepatiksies, kad iepazīsies tuvāk :D :D labāk neprovocēt ;) dzīve pārmācīs - paliks tāda galu galā viena un nevienam nevajadzīga
11.09.2012 14:49 |

Reitings 421
Reģ: 03.07.2009
man ari bija līdzīgs gadījums... tikai es atbildeju tad davai satiekamies-(no vīra profila)
un uz tikšanos aizgāju es, un pajautāju - a bez zobiem negribi pastaigāt? kopš tās reizes nav neko rakstijusi un pat sveicinājusi.. :D
11.09.2012 14:56 |

Reitings 13796

Nopietni? Man kaut kā šādi teksti šķiet nožēlojami, labāk iet blakus savam vīrietim ar augsti paceltu galvu un priecāties, ka viņš mīl tevi un sievietēm no "ārpuses" nepievērš uzmanību.
11.09.2012 15:01 |

Reitings 991
un uz tikšanos aizgāju es, un pajautāju - a bez zobiem negribi pastaigāt? kopš tās reizes nav neko rakstijusi un pat sveicinājusi..

Pareizā attieksme. Nedrīkt ļaut sev kāpt uz galvas un izlikties, ka viss kārtībā. Tracina tās lūzeres, kas grib nocelt vīru/draugu, labi zinot, ka viņš jau aizņemts.
11.09.2012 15:03 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Pilnībā piekrītu Pārim, lūzeres tajā situācijā esat jūs, kas taisās izsist zobus un izspēlēt ļaunus jokus, tikai parādiet, ka nav jūsu karaļvalstī viss kārtībā, ja būtu, tad tādiem sīkumiem nepievērstu uzmanību.
Turklāt, vīrietis un jebkurš cilvēks viens otram nepieder.
11.09.2012 15:05 |

Reitings 421
becky - sievietes ir diezgan viltīgas un ja ko grib tad to dabūn jo īpaši atiecas uz vīriešiem jo viņiem nav tik spēcīgs tas raksturs. Nu reizes piecas sieviete pakoķetēs un šamie jau uz ceļiem kritīs... labāk tādām uzreiz parādīt ka tas ir tikai mans vīrišķis,un plukatas gar viņu negramstīsies.
11.09.2012 15:13 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Es gan izklaidētos... nedomāju, ka sieva tā darot, kaut kā pazemotu sevi vai ko tādu.. protams par zobu sišanu utt... es nerunāju, bet, piemēram, pārsūtīt šo ziņu visiem citiem kolēģiem, vai kā tamlīdzīgi... nu diezgan apkaunojoši viņai, sieva nav "tieši "iesaistīta un visiem jautri, protams, izņemot viņai :D
11.09.2012 15:14 |

Reitings 10475
Mincīte, ja ir gājējs, tad staigās plūkāsi tu tai otrai matus vai nē, bet tikai pazemosi sevi. Un vēlreiz, neviens nevienam nepieder.
11.09.2012 15:15 |

Reitings 13796
plukatas gar viņu negramstīsies.

Vienkāršie tie teksti ir bez komentāriem... Reāli tavs vecis pats izlems vai ies pie citas, vai nē un nav sakara ar raksturu! Vai nu viņam attiecības ir labi ar tevi, vai nav.
11.09.2012 15:15 |

Reitings 10475
Roxy, strādājot nopietnā uzņēmumā šādu ziņu pārsūtīšana citiem kolēģiem ir bedres rakšana sev pašam: 1. nemāk atrisināt savas privātās lietas, 2. iesaista razborkās citus darbiniekus, 3. vienkārši klačojas. 4. izmanto korporatīvo ēpastu privātiem mērķiem.
11.09.2012 15:17 |

Reitings 991
Tak man pilnīgi vienalga par karaļvalstīm, un to vai tajā ir kārtība vai nav. Es to tā neatstātu un nebūtu tāda lūzere, ka vēl sasmaidītos un aicinātu uz tēju parunāties meiteni, kas slepus sūta meiliņus manam vīrietim. Mani vismazāk uztrauktu, vai tikai vīrietim viņa neiepatiksies, pilnīgs bullshits, viss notiktu principa pēc.
11.09.2012 15:19 |

Reitings 421
Seleste - piekrītu.
11.09.2012 15:26 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Ehh, ja vēl tie veči būtu gājēji. Ja iet, tad arī lai vācās prom. Bet bieži jau nemaz ar neplāno nekur iet, tik aizstaigāt līdz citai un atgriezties.

Man viena paziņa reiz meta aci uz manējo. Izmantoja nelielo robu mūsu attiecībās, lai man aiz muguras viņam līmētos klāt. Es to uzzināju un sākumā gribēju nozūmēt gan viņu, gan veci. Bet ir tāds teiciens par ienaidnieku turēšanu tuvu klāt. Tad sāku atbildēt uz viņas vēstulēm, pat piekritu tējošanai un sarunās no sērijas "kā jums iet?" dalījos savā priekā par lieliskajām attiecībām un nākotnes plāniem. Kopš tā laika viņa vispār nemēģina ar manējo kontaktēties.
11.09.2012 15:28 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
becky

Protams atkarīgs no attiecībām ar kolēģiem... un vispārējās gaisotnes uzņēmumā. Bet nu tas ir tikai viens no variantiem, kā uzjautrināties par šo visu...

Vispār piekrītu seletei...

Protams varbūt, šāda ņemšanās var šķist bērnišķīga, un solīšana izsist zobus tāda arī ir, bet tomēr principa pēc kaut kā ir nedaudz jāpakacina viņa un jāliek saprast, ka ir muļķe ar savu vēstuli... jo ja vecis neatbildēs neko , sieviete to var arī neuztvert kā atteiktumu...
11.09.2012 15:34 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
-dārgā kur ir mani medību zābaki?
-aiznesu uz taviem medību laukiem, zušu iela 32-15
11.09.2012 15:39 |

Reitings 613
Man arī darba kolēģi raksta visu ko, aicina, koķetē un tamlīdzīgi. Prātā nav nācis to atrādīt savam puisim. Priekš kam lieki satraukt? Tak pats var tikt galā
11.09.2012 15:42 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Nevar jau spļaut kāpostos un tā, bet man patiešām šķiet atbaidošas tādas frāzes par zobu izsišanām, matu plūkāšanām un citādām bābiskām īpašumtiesību pierādīšanas metodēm. Kā manas mazpilsētas sociālās mājas kontingents, jei bogu! :D

Kad manā azotē sildītais čūskulēns pačamdījās ar manu draugu, pa, atvainojos, riekstiem gandrīz atrāvās (vairāk gan pārnestā nozīmē) vīrietis, ne viņa. Jā, tā kā bijām draudzīgās un tuvās attiecībās, arī draudzenīte dabūja izteiksmīgus tekstus un secinājumus par sevi gan "kā tu tā varēji", gan "negribu tevi vairs redzēt" stilā, tomēr ārdīties, lēkt no biksēm, draudēt un barot viņu ar savu vājprāta pārdzīvojumu – nu nē. Galu galā es taču nevaru izkontrolēt visas pārdevējas, oficiantes, stjuartes, sekretāres, kurām varētu ienākt prātā ar viņu paflirtēt un, iespējams, sabīdīt ko vairāk. Viņš ir tas, kurš pasaka "jā" vai "nē", mani draudi tur neko neietekmēs.
11.09.2012 15:54 |

Reitings 8272
es domāju, ka atriebojoties šai var sabojāt attiesības ar pašu vīrieti, jo viņam ar to sievieti ir jāstrādā kopā. un tad viņa daudz ko sliktu viņam var nodarīt. kaut vai panākt, lai viņu atlaiž no darba. nedom'āju, ka tas ir sarežģīti
11.09.2012 16:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!