Labs rītiņš
Tā, kā esmu super neizlēmīga , jau 2 mēnešus nevaru izšķirties , kādu telefonu iegādāties. Abi liekas forši, kā arī ir lietas, kas vienā ir labākas par otru telefonu. Tāpēc, gribētos dzirdēt jūsu viedokļus par : Samsung galaxy s2 un Iphone 4.
Kad draugs gribēja pirkt jaunu telefonu, es biju ielikta par galveno, lai salīdzinātu, kurš labāks no pieejamiem :D Skatijos visādus review video un aprakstus, tomēr naga tiesu pārliecinošāks man šķita Samsungs, bet tas varbūt tāpēc, ka pašai pierastāks. Bet nu draugam ir un viss ideāli, vieglāks par Iphone, priekš manis ari ērtāks.
Samsung.
1. daudziem Iphoniem ļoti viegli ieplīst stikliņš, pat ar visu plevīti virsu
2. visas aplikācijas ir par brīvu
3. Spožāks ekrāns
4. Maksā par 100 latiem lētāk.
Nav vērts ņemt dārgu lietu tikai brenda dēļ un pēc tam vēl pārmaksāt par aplikācijām.
Lipsy
ugums, un MAC'i vienmēr būs labākie par Toschiba, Dell un Asus :)))))))))
Tie argumenti iedarbojās tikai uz cilvēkiem, kas tehnikā neko nesaprot :)
Iphone3 tiešam bija izturīgs, jo manai draudzenei viņš gan krīta, gan slika - un nekā. Bet tieši par 4. dzirdēju, ka viņiem ekrāni plīst pat tādos apstākļos, kad tas nav iespējams. Piemērom, nokrītot no 50cm augstuma uz mīksto paklāju (ar visu plēvīti un māciņu).
julenok, par tiem datoriem - dienā strādāju ar Mac'u, pašai ir HP un ja godīgi, tad ērtāks ir HP. Vismaz man. Iespējams tikai tāpēc, ka nezinu, kā lietot visas MAC piedāvātās funkcijas.
Un no portatīvajiem, jā, Apple ir smuki dizaini, bet nākamo portatīvo laikam izvēlēšos kādu tievo Samsungu vai HP.
Kādas aplikācijas iphone ir vajadzīgas par papildu samaksu?
Piemēram, zvaniem, sms, un spēlēm, ja tādas tur ir ar ir vajadzīgas papildu aplikācijas? Man viņš ir vajadzīgs zvaniem, sms un bildēšanai, filmēšanai. Internetu un pat spēles man nevajag.
Esmu sadomājusies, ka gribu iphone 4S :D Un arī par Ipad3 sapņoju :)
Njemtu Galaxys2, jo tur nav itunes, taadeelj var vieglaak iekachaat muuziku un visu paareejo, android nevis apple, android plashaaka izveele. Un samsungos vispaar plashaaka izveele programmaas utt.