Nu kā dažām izdodas?

Reitings 436
Reģ: 08.04.2010
Vai tā veiksme, apzināts aprēķins vai kas cits. Bet es domāju, kā dažām sievietēm izdodas atrast tik turīgu vīru/draugu, kas dzīvē daudzas problēmas tiek atrisinātas. Nav jābaidas, ka atlaidīs no darba, jo tāpat nauda būs, atvaļinājumu pavadīt var ārzemēs, nopikt foršas drēbes, aiziet vakariņas, ar labu auto, nevis tramvaju braukt....
Eh, vai tas ir talants tādu vīrieti atrast??? !!!! Kādas makšķeres jāizmet???
07.09.2012 20:04 |

Reitings 258
Reģ: 30.05.2012
"...klubos, kad pienāk klāt un parunājamies, sāk stastit par savam lietaam uznjemumiem, ko vinji izdarijusi, kas vinjiem ir, piedavā to un šito..."

Cilvēks kurš ir sasniedzis dzīvē labklājību un ir inteliģents, nekad neies uz klubu kādam stāstīt kas viņš ir un ko viņš dara. Tādam cilvēkam nav nekas jāstāsta un nevienam jāpierāda, viņam ir savs ES kas parāda viņa statusu sabiedrībā.
08.09.2012 13:45 |

Reitings 689
Reģ: 15.09.2010
Kamēr Tu, Alise Akmentiņa, uzskatīsi, ka biezais ir tikai apzīmējums personai ar vairāk naudas līdzekļiem nekā vidusmēram, nevis ka viņš ir arī cilvēks - personība, nekas Tev nespīd.
08.09.2012 13:46 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Njā, kaut kā ļoti daudz stereotipu šeit esmu izlasījusi...
Nav visi vienā maisā bāžami, turklāt tādi, kuri tusējas klubos, jau nu tiešām nebūs tas uzticamības paraugs... Tiešām apbrīnojami, ka ir tik šaurs priekšstats par cilvēkiem, par to, kā cilvēki pelna naudu, par to, kā tērē, par ģimenes modeļiem, par mīlestību un uzticību.
08.09.2012 13:46 |

Reitings 446
Reģ: 05.03.2012
Tie klubu bagaatnieki - plaatiizeri tik censhas atstaat iespaidu, lai veelaak aizvestu meiteni pie sevis, tas arii viss... Pieljauju, ka taadas kaa autore uz taadiem sapnju miljonaariem arii uzkjeras :D Gribu redzeet kaadu nopietnu, inteligjentu un labi situeetu cilveeku, kursh shaadi dariitu :D
08.09.2012 13:55 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Galvenais princips- nemeklēt! Jo vairāk meklēsi, jo mazāk atradīsi. Vīriešu piesaistīšanu jāsāk ar pašizaugsmi- mācīties, strādāt, lutināt sevi, būt pašpietiekamai, jābūt pašlepnumam, godam un ne kādā gadījumā viegali uzvedībai un nespējai sevi brīžiem savaldīt. Kad būsi sevī pati tik tāl izaugusi, ka to varēs redzēt arī tavā uzvedībā, tad ari veiksmīgus vīriešus tas sāks piesaistīt. Teiksim tā, apkopojot šo visu- jāiemācās labi dzīvot vienai, lai labi varētu dzīvot ar kādu kopā!. :)
08.09.2012 13:56 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
meiteneem, kas pa tiem klubiem sacepaas - tas ir pirmkārt kas taa pa vietu, kur taadi cilvēki nāk klāt arii daudz ko izsaka :D Un otrkārt, es mineeju to kā vienu no tiem "bagāto " viiriešu stereotipiem, kādi manā uztverē mēdz but! Un tieši tapeec es saku, ka labaak tada vietaa es izvelos citu cilveeku, jo man tas nešķiet pareizi, ka nāc klāt visām pēc kārtas un mēģini ''savaldzinat'' ar stastiem,kas Tev ir un kas nav! ;) Un veel es uzskatu, ka tie, kam tiešam ir nauda un daudz, nekad nestaigās spidigos D&G kreklos un neiesi koļīties pa klubiem, tadiem cilvēkiem , kam ta nauda ir taadi neizskatisies izlecoši un čilos savaa barinjaa, ja ies atpusties un vinjiem neinteresees kkādas daamites kas apkārt grozas un ja arii ieinteresees tad neskries klāt ar tekstiem ''oo mazā naac pasēdi pie mums "" :D
08.09.2012 13:57 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Un nāks visādi, gan ar naudu, gan bez naudas. Iepazīšanās klubā ir veiksmīga tikai kādos 5%. Visi tie plātīzeri tiešām meklē vienas nakts meitenes un daudz ir tādu, kuras tam arī piekristu. Nu, tad neesi tāda un neesi viena no klubu bagātnieciņu spēļmantiņām un ar laiku atradīsies arī kāds savādāks.
08.09.2012 13:59 |

Reitings 48
Reģ: 01.08.2012
Jebkura, kas Latvijā skaitās nesmuka, var dabūt biezu ārzemju onkuli. Vismaz 20-30 gadus vecāku par pašu. Viņiem vajag tikai jaunu gaļu, bet jaunajai gaļai viņu maku.
08.09.2012 14:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits