tur jau nebūs taa aizies uz kkādu vietējo klubu un nu tik norausi miljonāru :D Tev pašai ir jābūt ļoti pievilcīgai, gudrai (tas vel ir jautājums :D ) ... Ja vecim nauda vinjam limesies daudzas vinjs vnk izvēlēsies labāko! Uiii, bet es zinu, tādus gadījumus , ka es iedomājos nedod Dievs man tā.. Man viena draudzene pati ir teiksusi, ka vinja grib bagatu veci, tad nu vinja sevi kopj un kopj un ģerbjas istas kleitas utt, ir vinja pati pa sevi arī skaista un tie bagātie bieži vien vinjai liip pasi uz ceļa klāt, bet kad es paklausos kādas anormālas lietas vinjiem tur galvā pēc tam darās.. :D tgd sēz viena pati ar bērnu nu kkada veča dabujusi...
man tādi cilvēki parasti gadas klubos, kad pienāk klāt un parunājamies, sāk stastit par savam lietaam uznjemumiem, ko vinji izdarijusi, kas vinjiem ir, piedavā to un šito, bet man ir NĒ.. :D es izvelos labaak savu puisi, kas ir man vismīļākais, un ar kuru es zinu, ka mums bus viss, ko mēs vēlamies kuru es milu un ar kuru , kas man pats svarīgākais, es vecumdienas dzivosu idillē, mums vienādas intereses, mēs ceļosim, vienmēr bus par ko parunat...
un runaajot par tiem bagātajiem, ne visi ir ar putniem galvā un idioti, man piemēram ir tiesam labs draugs vīrietis, jau gadus 7, sākumā mēs kko meginajam, bet nu es sapratu, ka vinjam ir darbs darbs dabrs, vienu dienu vinjs te , otru jau citur, un man tiesi butu kaa te viena teica - buutu man viss, bet es vinju neredzetu vispār. bet nu tas nebija šķērslis, mums uzturēt labus kontaktus, un ar vinju parunaaties taa ir dzives pieredze, paklausiities, kā vinjs to kā šito, kā saka, meklē veiksmigus cilvēkus, uzturies vinju sabiedriba un modelē vinus sevī! :)