Politika un tiesības

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Esmu pietiekami blonda, lai nezinātu, par ko lai raksta . ;D

* Atrodi 3 notikumus/izteikumus kas saistīti ar politiku, izveido 50 vārdu garu aprakstu par katru no tiem.. (savas domas)

Kādus notikumus/izteikummus jūs izvēlētos, ja jums būtu šāds uzdevums?

Lūdzu, tikai bez negācijām.. :D :)
07.09.2012 15:14 |

Reitings 895
Reģ: 29.01.2009
07.09.2012 17:28 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Iz neta dzīlēm reps!

Čaļi, pa galvu vajag, ja. Ilgi neesat sisti tikai, ja!
Māja, māja, koks, koks, bērzi, bērzi, tikai, ja!
Čaļi kokā, čaļi sit, ilgi vajag, plaukstā sist!

Piedz.
Tikai ja, tikai ja!
Tikai bērzi - Latvia

Tikai ja, tikai ja!
Tikai prezis - Mafija

Uzbrukumā iesim, ātri ierīs,
Ierīs, ierīs, tēvē trīs,
Skola, skola, dēls dēls,
nu jau baigi vēls,
Sūdīgs man ir tēls!

Piedz. (viss kliedz)
Tikai ja, tikai ja!
Tikai bērzi - Latvia!
07.09.2012 17:37 |

Reitings 27552
iz kasjauns repa cits variants. Tauta jau klipu pieprasot :D

Kur reps ar slaveno:
Čaļi, pa galvu vajag, ja!

Ilgi neesat sisti tikai, ja!

Jums sen ar koku nav situši?
Koku, koku, koku
pa galvu, pa galvu
preidents, prezidents, prezidents

07.09.2012 17:38 |

Reitings 27552
07.09.2012 17:38 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
Bērziņš ar savu izrunāšanos parādīja tikai to, ka ir prasts vecis. tas būtu ok, ja viņš vadītu savu biznesu, strādātu par santehniķi vai darbotos jebkurā citā privātā lietā, bet viņš ir valsts prezidents -- viņam nav sevišķi daudz citu funkciju bez reprezentatīvajām! 95% viņa darba ir sava tēla radīšana tautas un citu valstu acīs. nu, nevar tādā amatā strādāt, ja nav perfekta paškontrole un nespēj pieņemt to, ka kameras viņam seko, tikko kā viņš iziet no mājām. darba specifika tāda
un tie žurnālisti taču negaidīja pie skolas, lai uztaisītu milzu skandālu viņam un bērnam. visticamāk, gribēja uztaisīt tematisko pirmās skolas dienas sižetu -- atkal pienācis pirmais septembris, bla bla bla, re, kā mūsu prezidents ir klāt sava dēla pirmajā skolas dienā
viņš varēja to situāciju izmantot savā labā -- pasmaidīt un pateikt kādu jauku frāzi

vienīgais, ko vairāk vai mazāk cienu, ir tas, ka viņš pēc tam atvainojās. bet arī ar to visu cilvēki, kas nekontrolē savas emocijas, man (un, pieļauju, lielai daļai cilvēku) izsauc lielu nepatiku un neuzticēšanos
07.09.2012 21:21 |

Reitings 27552
http://nra.lv/vakara-zinas/79304-ka-prezidents-berzins-sabojaja-delam-pirmo-skolas-dienu.htm

un ar savu izteiksmes veidu parādīja, cik savā būtībā viņš tomēr ir pamatīgs lauķis
09.09.2012 18:11 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Paldies meitenēm, kas ielika 3. lapā attēlus un repa tekstus - sasmējos! :D Pirmo reizi, kad noklausījos, kā viņš izrunājās, mani vispār sasmīdināja tāds (manām ausīm) īpatnējs runasstils ar tiem "ja" beigās. :D

Jā, es nopietni domāju, jo tā ir pilnīgi normāla rīcība gadījumā, kad ir apdraudēta vistuvākā drošība, es zinu, ka mans vīrs un es, un mana ģimene rīkotos tieši tāpat un nav nekāds sakars par ētiku, par savējiem rīkli es pārkodīšu jebkuram! Prezidents arī ir tikai cilvēks.

Kā tika apdraudēta pirmklasnieka dzīvība šajā gadījumā? Tāpat viņa klasesbiedri, skolasbiedri, visu vecāki un skolotāji zinātu, kas ir viņa tēvs, ja jau prezidents ieradās uz svinīgiem pasākumiem. Ja nevēlējās, lai žurnālisti tur būtu - nevajadzēja rakstīt sociālos portālos par saviem plāniem būt skolas pasākumā. Tik vienkārši.
09.09.2012 18:19 |

Reitings 27552
Komentārs zem raksta.Patika, arī tas ka tika pacelts jautājums par valsts apmaksātiem miesassargiem kas bernam atver auto durvis, un ar valsts auto ved bernu uz skolu. Laba privata dzive par valsts naudu.

Es arī sižetā skatījos, kā miesassargs, muguru trejos līkumos saliecis, atver puišelim auto durtiņas. Un mirkli pēc tam tētiņš visiem pa galvu piesola. Tīrākā bērna kropļošana. as ir viņa privātā dzīve? Tas dienesta auto, ar ko viņš savu dēlēnu uz skolu atveda? Tas miesassargs, kas puikam durvis atvēra? Tas ieraksts Prezidenta oficiālajā darba kārtībā par piedalīšanos Zinību dienas pasākumos?
09.09.2012 18:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits