kādu laiku atpakaļ man piedāvāja viereizēju izdevību "izsisties" Latvijas mūzikas biznesā, bet tieši tā iesmesla dēļ, ka man privātā dzīve ir pārāk dārga, atteicos. dziedu joprojām, daru to sava prieka pēc, bet negribētu, lai cilvēki rokas pa manu netrīto veļu. katram jau ir skelets skapī, un, ja tu neesi pārliecināts, ka to neviens neatradīs, labāk nemaz nerēgoties plaašākai publikai. šajā gadījumā ar prezidentu, uzskatu, ka šim cilvēkam nevajadzēja kandidēt uz tādu amatu, jo viņa biogrāfija nav tīra. tas ir cilvēks, kurš reprezentē mūsu valsti. līdz šim viņš man nav radījis stabilas valsts pirmās amatpersonas iespadu. toreiz ar to referendumu jau ar klīrējās kā maza meitene - te iešu, te neiešu. (par krievu valodu kā otro valsts valodu) skaidrs, ka viņš pašu referenduma ideju var neatbalstīt, uz to viņam ir visas tiesības, bet viņam ir jābūt pilsonim nr 1., viņam IR jārāda citiem piemērs, jāpilda savs pilsoņa pienākums. moš uz pašvaldību vēlēšanām arī viņš neies? nezinu, manuprāt šis cilvēks nav piemērots šādam darbam. arī Zatleram no sākuma grūti gāja, neprata izteikties, tas varbūt liecina par to, ka ir pēdējais laiks cīnīties par tautas vēlētu prezidentu. jo kopš Vairas un Ulmaņa laikiem nav redzēti reāli kandidāti, kuri tiešām varētu adekvāti reprezentēt valsti uzreiz pēc ievēlēšanas, nevis prezidentūras beigās.