Raudāšana vīrieša klātbūtnē

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Lasot tēmas, es sāku domāt, cik jūs bieži esat raudājušas vīrieša klātbūtnē? un cik tas ir labi vai slikti jūsuprāt. vai arī psihošanas par tādām lietām, par kurām var aprunāties , nevis jābimbā un jāķērc, jāsit mantas.
es esmu raudājusi sava vīrieša klātbūtnē 2 reizes. tiesa gan, mēs tad tā kā nedaudz sastrīdējāmies un viņa izteicini bija tādi, kas mani vnk sāpināja. tas nebija nekas ļauns, bet sāpēja. bet peč tam bija patīkami, kad mani mierināja. bet es esmu šausmās, cik daudzas meitenes vēlamo cenšas panākt ar raudāšanu un psihošanu.
ja džeks aiziet ar draugiem vienu vakaru pasēdēt-telefonā jāraud.
ja neizdara pa prātam-jābļauj.
un visu laiku par katru ne tā pateiktu vārdu-atkal jāpinkšķ. vai tiešām tās, kuras to dara, domājat, ka tiek panākts kkas?
tā ir kāda iežēlināšanas taktika vai kā?man tā šķiet, ka pie asarām ar laiku pierod. es nezinu, vnk man uzdzina dusmas, ka man viena draudzene šitā darās pret savu draugu (nu jau īstenībā bijušo), un tgd pati raud, ka visam beigas. nu es par to vnk ar viņu nerunāju, jo manas domas par to ir savādās, bet negribu sastrīdēties
07.09.2012 08:50 |

Reitings 284
Reģ: 25.07.2012
Sany, tak saproti, ka ne visi cilvēki ir vienādi. Ja cilvēks no dabas ir emocionāls, tad viņu var saraudināt arī situācijās, kurās, Tavuprāt, nebūtu jāraud. Nu, ko lai cilvēks dara, ja viņam tas kamols kaklā? Es, piemēram, nemaz nevaru iedomāties sevi raudam, lai kādu iežēlinātu. Ja ar to domāji izspiestas asaras, tad es neizprotu, kā to var panākt, jo raudāšana ir saistīta ar emocijām, un, ja cilvēks raud, tātad emocionālais stāvoklis to prasa, tātad es slikti jūtos un man tas ir vajadzīgs, lai atbrīvotos no negatīvā. Jebkurā gadījumā, nedomāju, ka Tev būtu jāuztraucas par citu raudāšanas biežumu, jo tas Tevi nekādā veidā neskar. ;)
07.09.2012 13:23 |

Reitings 357
Raudu tikai tad, kad esmu viena.
Vīrieša klātbūtnē ir sanācis 2x varbūt, bet nu tā vairāk sanāca, ka viņš pieķēra mani.
07.09.2012 13:27 |

Reitings 7743
Neesmu raudulīga, bet pāris reizes ir sanācis tā no sirds izraudāties arī drauga klātbūtnē tīri pēc kašķiem, bez kuriem varēja arī iztikt, ja viņš būtu uzklausījis un uzreiz visu pateicis. Neesmu ne psihojusi ne situsi utt., esmu miermīlīga, patīk, ja atklāti izrunājas un godīgi visu pasaka, uzklausu arī, ja tas man neglaimo. Katram ir tiesības uz savu viedokli
07.09.2012 14:45 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Esmu no emocionaalajaam sievieteem,raudaajusi protams arii...!Beidzot esmu sapratusi,ka laikam vislielaakaa kluuda ir blaut ,kliegt,meetaaties ar rokaam,kauties-iisi sakot psihot viiriesa klaatbuutnee!Tas ir jaameegina mainiit ,kameer veel nav par veelu!Es iemaaciijos to ...man ir birusas asaras viira klaatbuutnee ,kaa pupas,bet nekas vairaak...!
Mums jaamaacaas sevi kontroleet tomeer-tas ir loti gruuti!Man tas bija gruuts darbs-mainiit sevi!Es to izdariiju!:)
07.09.2012 15:00 |

Reitings 331
Reģ: 10.05.2011
Neesmu aktrise un neprotu mākslīgi raudāt, toties esmu ļoti emocionāla un pārāk jūtīga. Godīgi sakot, tas man pašai ļoti traucē un sagādā diskomfortu, bet ir ārkārtīgi grūti tajā mirklī, kad kādu iemeslu dēļ uznāk raudiens, tam pretoties. Cīnos ar sevi, kā māku, bet bez lieliem panākumiem.. Vienmēr esmu bijusi tik emocionāla, bet ceru, ka ar laiku izdosies sevi "salauzt" un neņemt tik traki pie sirds citu pateiktos vārdus un piedzīvotās situācijas.
07.09.2012 16:00 |

Reitings 5709
Pāris reižu esmu raudājusi, jo uzskatu, ka mans vīrietis ir vienīgais cilvēks, kuram savam asaras drīkstu rādīt, taču tāpat vairāk dodu priekšroku raudāšanai vienatnē.
07.09.2012 16:01 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
efektiva metode, kas diemzel iedarbojas loti reti. ja to biezi praktize, tad virietim vienalga!
07.09.2012 17:17 |

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Es raudu katra muusu striida laikaa un it iipashi tad ja vinjsh pacelj toni. Vai arii ja vinjsh mani noved liidz tam.
07.09.2012 17:27 |

Reitings 178
Uz manējo asaras sen jau vairs neiedarbojas. :D
07.09.2012 17:27 |

Reitings 895
raudāju veinreiz klausulē un lūdzos, lai nāk mājās. nu, nafig, nekad vairs tā nepazemošos. tobrīd gan tas bija ne šantāžas dēļ, bet vienkārši tāpēc, ka bija vājprātīgi sāpīgi. tā neraudu viņa klātbūtnē, viņam ta nepatīk, viņš nezin, ko darīt, nemāk mierināt, līdz ar to man tik vairāk dusmas uzsit. ja mēs sastrīdamies un man nāk raudiens, eju dušā, tur arī izraudos. ta tāds ieradums no kojās dzīvošanas laikiem Agnlijā, kad tā darīju principā katru dienu.
07.09.2012 17:35 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Es raudu kad man gribas. Ja manu virieti tas kaitina,tad jautajums-vai vins mani mil.Ja man sap sirds raudu.Protams,neraudu,ja neperk kadu lietu vai nedara visu to ko es gribu,raudu,kad jutos sapinata vai vnk sirds pilna,reiz vins jauta-KO tu raudi,ka snoticis.Atbildeju-man vnk gribas izraudaties.Man ta uznak,kamols kakla ne noka un viss.
07.09.2012 17:42 |

Reitings 675
Reģ: 07.09.2012
Pagaidām vēl neesmu raudājusi, un godīgi ceru, ka tāda diena nepienāks, kad parādīšu savu vājumu. Jo es spriežu pēc tā, kad manas draudzenes ir raudājušas manā klātbūtnē, un es nezināju ko un kā darīt. Man patiesībā bija tik neērti, jo es neprotu nomierināt, ja kāds raud. Tāpēc esmu pārliecināta, ka vīrietis nezinās, ko darīt, lai es nomierinātos.
07.09.2012 18:43 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
es raudu tikai tad, kad esmu dusmiiga un nevaru izreekjinaaties ar dusmu objektu.
un jaa, mana bljaushana un dusmu asaras ir iemaaciijushas liidzcilveekiem to, ka ja esmu ljoti nokaitinaata, mani nedriikst aiztikt un vinji beidzot liek mani sveetaa mieraa. taa kaa jaa - ar to es panaacu savu. :) un neuzskatu, ka man buutu par to jaakaunaas.
07.09.2012 19:17 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Ir gadijies, jo esmu loti emocionals cilveks, par to nekaunos. Scenas gan nerikoju, jo uzskatu to par sevis pazemosanu. Labak visu mierigi izrunat bez liekam emocijam, kas, protams, 100% nav iespejams. Vai raudot var panakt savu? Nedomaju gan, varbut mazliet.
07.09.2012 21:28 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
es pinkšķu tikai no bezspēcības. vai arī no filmām, kur mirst sunīši un kaķīši :D
es atceros divas reizes, kad esmu raudājusi sava drauga klātbūtnē. pirmoreiz, kad mēs aizbraucām uz kaut kādu trīs dienu bomžfestivālu. pirmās dienas vakarā viņš jau bija paspējis galīgi sadzerties, es nē. izgājām pie tām skatuvēm pie pārējiem cilvēkiem, es paskatījos apkārt uz to miskaste un cilvēkiem ar aizdzertajām sejām, iedomājos, ka man priekšā vēl divas tādas dienas un sāku nekontrolējami raudāt + vēl smieties par to, cik stulbi tas droši vien izskatās no malas :D
otrreiz arī kad viņš bija nedaudz par daudz iedzēris, un es viņam kaut ko mēģināju ieskaidrot, bet šis neko nesaprot un tikai visu laiku saka, lai nenodiršot viņa brāli, bet es taču pat par viņa brāli neko neteicu. pēc kādām piecām tādām minūtēm mani pārņēma pilnīgs izmisums, un asaras uzreiz klāt :D

bet mēģināt kaut ko panākt ar asarām ir stulbi, turklāt es pat nesaprotu, kā to vispār var dabūt gatavu :D
07.09.2012 21:36 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Es 1,4 gadu laikā nekad neesmu raudājusi sava vīrieša klātbūtnē. Esmu raudājusi gan par viņa pateiktajiem vārdiem, gan par ko citu, bet nekad to neesmu izrādījusi. Man ļoti nepatīk, ja cits redz, kā es raudu, tāpēc es ciešos vai arī nolienu stūrītī-vienatnē paraudāt.
Savukārt, pie filmām es ļoti bieži raudu, emocionālie brīži filmās ir laikam tas veids, kā es savas negatīvās emocijas izrauju uz āru.
07.09.2012 22:34 |

Reitings 5119
Esmu diezgan emocionala, varu pablaustities, paraudat, piecirst kaju. Nu un, esmu sieviete, kas man to var liegt. :D
08.09.2012 01:54 |

Reitings 16208
Sodien viena speeciiga sieviete darbaa(muusu boss) teica-malacis notureejies,neraudaaji,taapeec arii uzvareeji...!Man taads prieks par to ,ka iztureeju!Vakar stiids bija ar vienu jaunu viirieti,kurs tomeer ir augstaakaa pozicijaa(ienemamais amats)!Neskatoties uz to ,ka gados daudz jaunaaks, atlaavaas netaktiski izteikties...!Man loti patiik viiriesi,kuri maak striideeties,nesaraudinot sievieti!Zeel ,ka taadu ir loti maz!
08.09.2012 02:22 |

Reitings 1571
Es raudu, skatoties filmas ar aizkustinošām ainām par bērniem, veciem cilvēkiem un dzīvniekiem. (Kas IR ar šīm kategorijām, ka tās liekas TIK aizkustinošas??? )
Attiecībā uz strīdiem ar mīļoto - gada laikā esmu raudājusi 1 reizi un tā pati bija PMS periodā. Ar to es sevi attaisnoju. :D Nekādā gadījumā neizmantotu asaras kā instrumentu uzvarai strīda laikā. Strīdi ir jārisina nevis jāuzvar.
Bet man radās jautājums- vai kāda no jums māk noturēt asaras tajā brīdī, kad nāk raudiens? Jo tā man ir liela māksla- asaras pašas no savis birst kā pupas... :( Es, lielākoties, bēgu uz citu istabu :(
08.09.2012 02:48 |

Reitings 16208
Atkal atcereejos Antru Pocu(kolosaala sieviete) ,kura teica-raudaat var viiriesa klaatbuutnee ar taadaam lielaam asaraam,tikai nevajag elsot un breekt!:D Tas man taa iekrita atminaa-taa skaisti raudaat!!:)
08.09.2012 03:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!