Bezmiegs, asaras, krenkji un..

Reitings 1352
Reģ: 10.08.2012
Traks vakars..pamatīgs strīds ar draugu, asaras un plusā vēl triecu telefonu trepju telpā un protams ka pārlūza uz pusēm ;(

Esmu palikusi kā uz sasitas delnas, kā bez rokām, bez sakariem, nav darba nr, ne kā, vienmēr visu svarīgu info piefiksēju telefonā, atzīmes veicu un tgd tas viss čušs, visas savrīgās sms pa galam..Domājat tas viss atjaunojams??
06.09.2012 23:34 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
Sany, bet ja cilveks visulaik pacies to drausmigo attieksmi bez psihosanas? Logiski, ka tas emocijas krajas un krajas ieksa un pec tam rodas veetra. Tas ko tu tur runaa, vairak izklausas pec zaageetajam, kuram nekad nav labi.
Mia situacija man nav svesa, es ar bimbaju, kad pret manim taada attiexme bija, bet ka nespeju to farsu beigt ta nespeju, lidz beigas vins aizbrauca prom macities, izskiramies, izbimbajos un viss, metos no jauna dzive.
Un par temu - ja telefons nav galigi izskidis pa maximalam detalam, bet pats galvenais mehanisms saglabajies, tad loti iespejams ka var.
07.09.2012 09:11 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Cicī- nu tad jāsķiras, un viss. kādēļ jābojā nervi sev un otram cilvēkam? bet kāpēc jāšķaida tie telefoni? tas laikam baigā topā ir. labāk no tā paliek? kkas mainās? puisis vairāk nevazāsies apkārt nedēļām?
ja nav tās mājas sajūtas un nevēlas pie mīļotās sieviete,s kura acīmredzot, nav nemaz mīļotā, tad nevēlas. un nav jārīko scēnas. tādēļ jau puisis nesāks nakšņot mājās
07.09.2012 09:33 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Aiznes to visu lūžņu kaudzi spečukam. Katrā telefonā ir cietais disks/atmiņas karte uz kura tad viss info saglabājas. Ja tas nav cietis vai cietis minimāli - info ārā dabūt var. Un nemaz nav tik grūti - pieštepselē citam telefonam vai datoram cieto/atmiņas karti un aida. Tikai tas maksās. Principā domāju, ka jebkurā telefonu remontā vajadzētu varēt ko tādu veikt. Īpaši, ja telefons ir no jaunā gala.
Par pārejo - Te jau izteicās pietiekami skaidri - jau sen manīji pazīmes par attiecību beigām, vajadzēja jau būt gatavai kam tādam .. tehnika nav vainīga .. sist to nevajag ..
Turies
07.09.2012 09:48 |

Reitings 1352
Sany..

Tu raksti, ka ar nerādītos mājās utt, bet es jau rakstīju, ka mēs nedzīvojam kopā.
Vnk vakar runājām pa telefonu strīdēdamies un bija šādas tādas lietas ko man pasaka un telefonu sadauzīju nepadomājot, tas viss notika automātiski..
Un manā dzīvē pirmo reizi tā un pēdējo..neesmu no tām, kas skandālus taisa nemitīgi non stop..un mantas dauza!
Ja viss iet virs normas robežas tad jebkuram var tā gadīties..bet protams, ka nenovēlu, jo mantas nav vainīgas!
07.09.2012 10:23 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Mia- pēc sava komentāra tikai pamanīju ka nedzīvojat kopā. vēljovairāk tu redzi, ka arī nevajadzētu dzīvot kopā. nav vērts plēst mantas. priecājies, ka neesat precējušies! ;) tad nu novēlu tev no tā tikt laukā un atrast kādu puisi, kurš tā neuzvedīsies, un cienīs tevi un jūsu attiecības! ;) viņam nav atbildības sajūtas un jūtas brīvs, jo jūs dzīvojat katrs atsevišķi. iespējams, tādēļ viņš uzskata, ka var darīt kā grib.
07.09.2012 10:33 |

Reitings 1352
Sany

Jā, esmu visu sapratusi, jo 2 gadu laikā to ko man vakar pateica, ar to arī pietika! ;)
Vienīgais par ko skumstu ir tas, kas palika pašā telefonā, jaunu ar jau sen vajadzēja un nu būs iemesls iegādāties!

Jauns telefons + jauna dzīve!
07.09.2012 10:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)