Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ir iespējama grūtniecība?

Reitings 1
Reģ: 06.09.2012
Sveikas, meitenes.
Nē, neesmu nekāds trollis vai kā jūs saucat tās personas, kuras izdomā visādus stāstus.
Pirms kādām 7 nedēļām nonāca kļūmīte. Veicu orālo savam puisim, (NĒ, ES NERAKSTU, KA VARĒTU PALIKT STĀVOKLĪ NO MINETA VEIKŠANAS) viņš gan nebeidza, bet domājams, ka pre ejakulācijas šķidrums man bija uz pirkstiem. Aptuveni pēc 10 minūtēm aizgāju uz tualeti, pa ceļam pieskaroties gan durvju rokturiem, gan vēl kam nē. Ļoti labi atceros, ka apslaukoties, netīšām pieskāros ar pirkstiem pie vaginālās ieejas.
Aptuveni 2 dienas pēc tā man sākās brūni smērējumi, nevajadzēja būt mēnešreizēm, noteikti - nē. Tās bija jūlija beigas. Tad 11.augustā atkal bija smērējumi, turpinājās kādas 4-5 dienas. Sapriecājos, jo domāju, ka mēnešreizes, bet bija neierasti gaiši izdalījumi.
Sanāk, ka jāgaida mēnešreizes septembra vidū tagad.
Reāli saprotu, ka tā iespēja palikt stāvoklī ir minimāla. Bet, tā smērēšanās mani reāli biedēja toreiz, plus visu laiku vēders uzpūties. Cik esmu lasījusi zinātnisko literatūru, sanāk, ka arī no pre ejakulācijas šķidruma var palikt stāvoklī.
Meitenes, gaidu atbildes. :)
06.09.2012 19:00 |

Reitings 566
Reģ: 03.02.2012
Vajadzēja uztaisīt testu pirms šīs diskusijas, viņam būtu lielāka taisnība.- trolli.
06.09.2012 19:05 |

10 gadi
Reitings 532
Reģ: 29.01.2009
Vai arī aizej uz Gulbi, pāris stundu laikā atnāks 100% pareizā atbilde.
06.09.2012 19:06 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Gan jai vaveri apdauziji pret durvju stenderem tapec ari nak visadi brunmi no turienes
06.09.2012 19:45 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits