Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā lai iestāsta acīmredzamo?

Reitings 4
Reģ: 06.09.2012
Sveiki visiem! Esmu jauniņā šajā forumā, tādēļ no sirds ceru, ka šeit var citiem uzticēties, un arī saņemt pretī noderīgus padomus, nevis tikai uzbraucienus.

Pirms laika sastrīdējos ar savu draugu. Bijām kopā jau vairākus mēnešus, un joprojām viņu ļoti mīlu, kaut arī visa šī nedēļa jau ir kā murgs, un attiecības iet uz beigām. Viņš kā cilvēks ir liels egoists, viņš mani mīl, bet nevēlas man dot jaunu iespēju pierādīt, ka varu mainīties, jo nedaudz ar savu attieksmi viņu sāpināju, bet ilgā laika posmā. Viņš mani mīl, bet negrib turpināt attiecības. Pats gruzās un pārdzīvo.
Kā lai es viņam iestāstu acīmredzamo- to, ka mēs vēl varam būt kopā, ka es vēl varu spēt mainīties, un viss atkal būtu kārtībā? Viņš man neuzticās un netic, bet kā lai es viņam to pierādu? Manuprāt, mūsu attiecībām vēl ir nākotne, bet kā lai to viņam iestāsta?
Viņš ir liels egoists, viņš saka, ka es viņu sāpināju, bet arī viņš mani ir daudz sāpinājis. Kā lai to viņam visu iestāsta? kā lai es rīkojos?

Ļotiļoti ceru uz jūsu palīdzību, un kādu noderīgu padomu! :) Milzīgs paldies!!!
06.09.2012 17:51 |

Reitings 430
Reģ: 16.08.2012
Ar varu laba nebūsi.
Nav ko pazemoties, ja negrib, tad negrib!
06.09.2012 17:53 |

Reitings 4
Zhaklin`- Viņš ir liels egoists, viņš tagad tikai spītējās. Es zinu, ka viņš mani mīl, un viņš to vēlās, tikai viņš taisa scēnas, un tēlo cietēju. Es zinu, ka viņš vēlās būt kopā.
06.09.2012 17:55 |

Reitings 430
Reģ: 16.08.2012
Tu esi sev to iestāstījusi, ka viņš mīl, viņš grib utt.
Atver acis!
06.09.2012 17:56 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Ko Tu tādu sadarīji ilgā laika posmā?
06.09.2012 18:14 |

Reitings 4
womankind- Man dzīvē bija grūts periods, kad pati nesapratu, ko es no sevis un arī no dzīves sagaidu. Es paliku stipri savādāka, gan mana attieksme pret attiecībām, gan mana uzvedība (it īpaši cilvēkos) , un viņš man ļoti bieži teica to, un atgādināja. Pagāja laiks, un visu laiku man likās, ka viss ir kārtībā, ka viss ir atkal pa vecam, bet laikam jau nebija. Tā es viņu sāpināju. Bet viņš ir arī egoists, viņš tagad tikai domā, ka viņš ir tas cietējs, un ka viņš ir tas, kas tagad tiek briesmīgi sāpināts, bet arī es esmu bijusi sāpināta. Viņš spītējas, bet zinu, ka vēl stipri mīl (pats to vēl šodien teica), un zinu, ka vēlas turpināt attiecības.
Tikai, kā lai es viņam iestāstu, ka mums vēl ir nākotne, un ka manas kļūdas es vairs nepieļaušu, un viss atkal nokārtosies?
06.09.2012 18:20 |

Reitings 456
Reģ: 22.06.2012
Priekškam tev vajag tādu spītnieku un tēlotāju ? Bērns ne vīrietis ! Neauklējies un nepazemojies ;)
06.09.2012 18:46 |

Reitings 4
Tas ir tikai mazs sliktais sīkums, kas ir viņa raksturā. Viņš ir superīgs cilvēks, un mēs esam kā radīti viens otram. Jūtas arī ļoti spēcīgas, tikai, kā lai viņam iestāsta to pretējo?
06.09.2012 18:56 |

Reitings 3
Reģ: 25.08.2012
Izklausies pēc naivas meitenītes ,kura skraida pakaļ puisim.
Protams situāciju līdz galam neizprotu, bet tomēr...ja viņš ir egoists, tad drošvien viņam patīk ,ka pašlaik pazemojies un centies viņam kaut ko ieskaidrot.

Pamēģini ar viņu pamainīties vietām - uzliec mīksto, neraksti, neatbildi...tad atliks divi varianti, vai nu puisis apdomāsies un sapratīs , ka vēlas būt ar tevi kopā vai arī aizies prom, pavisam...kā manuprāt notiks, ja nemainīsi attieksmi.
06.09.2012 20:54 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Ha .. pazīstama situācija. Tas izskatās apmēram tā - Tu viņai saki vienreiz - nekas nenotiek, saki otrreiz, situācija nemainās, .... pie simtās reizes nolamā par to .. ok kādu laiku tas tiek ievērots un kaut kādas izmaiņas ir .. līdz nākamajam momentam un atkal sākas viss no gala .. tas saucās - cilvēks apzināti neklapē ar ausīm. Tu neklausījies ko viņš Tev teica. Tagad viņš ir novests līdz stadijai, kad tas mazais sīkumiņš, par kuru nebijāt vienisprātis, ir uzpūsts par ziloni un spiež Jūsu pašu attiecības.
Manas ilggadējās attiecības izjuka un tas bija viens no iemesliem - otrs cilvēks vienkārši ignorē Tevis teikto un tāpat dara pēc sava prāta, kaut arī manis teiktais ir loģisks un pamatots ekonomiski, un ērtuma ziņā.
Ar šo te periodu viņš vēlas, lai beidzot ieklausies viņā, lai beidzot saproti, ka Tev viņš ir svarīgs. Un ne tikai ieklausies, bet arī dari ko lietas labā .. Tas ir attiecību pārbaudījums.
Vai arī es kaut ko nepareizi sapratu ?
07.09.2012 09:39 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Cilvēki nemainās.
07.09.2012 09:51 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
tu esi darījusi sliktu un tagad visu vainu novel uz puiša un viņam jājūtas vainīgam. es nezinu, kaut kā man sanācis piedzīvot, ka cilvēki spēj mainīties tikai uz laiku. agri vai vēlu vecie niķi sāk rādīties.
07.09.2012 10:01 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
tev nešķiet, ka tu esi spītīga mēģinot iestāstīt, ka viņam ir vajadzīgas šīs attiecības? esmu bijusi tieši tādā situācijā kā tu, piespiedu būt kopā, pierunāju. un tad pienāca mana kārta ciest, jo viņa attieksme mainījās pret mani un drausmīgi. es biju pieļāvusi kļūdas, un arī ilgstoši neklausījos otrā. vēlāk mūsu attiecības izbeidzās, es biju apradusi ar domu, ka tam jābeidzas un tā arī izdarīju. tu nevari piespiest darīt otram to, ko viņš nevēlas. un otrkārt, es vēlāk jutos pie sevis pazemota, ka esmu pierunājusi puisi būt kopā ar mani.tā sajūta vnk tevi iznīcina un nejūties laimīgs.
tagad kā saka- pēc kara visi gudri- es arī. ieklausos katrā puiša vārdā, un nedaru pretējas lietas tam, ko esam jau pārrunājuši un strīdējušies.
tu domā, ka spēsi mainīties uz visu mūžu? esi par to pārliecināta, ka jūsu attiecību laikā vairs nekad tas nenotiks? cilvēka raksturs nemainās. vai nu to otrs pieņem vai nē. ir lietas, kuras maina cilvēku smagu pārdzīvojumu rezultātā, arī mani. bet to vajag izmantot nākošajās attiecības, jo šīs es domāju ir mirušas, jo viņš tev vnk vairāk netic
07.09.2012 10:45 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Bet varbūt egoiste esi tieši tu?
Tu par katru cenu gribi attiecības atjaunot, nepajautājot, vai otrs cilvēks to patiešām vēlas. Puisis spītējaš, iespējams, tapēc, ka NEVĒLAS attiecības atjaunot. Ja arī mīl, nevēlas pieļaut vienu un to pašu kļūdu otrreiz.. Atver acis, meitene.. Tu gribi uzspiest savu gribu, vaitad tas nav egoisms????
07.09.2012 10:55 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!