Man ar veciem cilvēkiem ir labas attiecības, man patīk klausīties viņu stāstos un dzīves pieredzē, bet tas attiecas uz manu kaimiņieni, abam vecmāmiņām un tanti:) Tās, kuras nēsājas pa sabiedrisko transportu un grūstas - ar tām nekādu konfliktu nav bijis un bubinajušas arī nav neko. Man pat visbiežāk apsēžas blakus kāda tantiņa un uzsāk sarunu:) Vienu reizi jautaja, vai tie ir mani īstie nagi, ka ļoti skaisti, paspēja vēl pastāstīt, ka viņas mazmeita gan līmē un liek sev tādus glumus, biezus:D
Kad strādaju veikalā, tad bieži ienāca babuļas, jāsaka, ka pa pusgadu nebija neviena konflikta. Kašķīgakas pat bij 30 - 40 gadīgas sievietes. Vienu reizi veikalā ienāca babuļa, kura man jautaja kaut ko par šampūniem un saka mani kužināt:"kāda skaista sejiņa, vaii kādi apaļi vaidziņi":D:D:D Tagad, kad gādās ieiet tajā veikalā, kura ahrak strādaju satieku to babuļu un šī joprojām uzsmaida un apjautājas kā iet:)
Un vēl man nāk smiekli, kad tās babuļas, kuras parasti pirms pusdienlaika brauc uz tirgu ir sakrāsojušas rozā lūpas un sasmarzojušās ar Dzintara smaržām baigi spēcīgi, vai vecām smaržām:D