Tas notika pasen, bet vienalga pastāstīšu. Vakarā pastaigājos ar draudzeni un kāda veca tante mūs apstādināja ar saucienu - Puiši! Vai varat palīdzēt? Nu, tas bija tā smieklīgi, bet tad mēs ieraudzījām, ka viņai kaut kas ar actiņām nebija kārtībā un viņas skatiens vienvārd sakot, bija biedējošs. Tante palūdza, lai mēs viņu aizvedam līdz mājām, bet viņa zināja, kur dzīvo, vienkārši ļoti lēni gāja. Mēs kādus 40m, nogājām 1h laikā. Mēs viņu pavadījām līdz pašām durvīm, un viņa lūdzās, lai mēs nākam pie viņas ciemos, iedzert tēju, bet bija jau vēls un viņai dzīvoklī bija izteikta, spēcīga veca cilvēka smarža, no kuras man vēl šodien reibst galva, ja tādu sajūtu. Mēs teicām, ka nesanāks ciemoties pie viņas un viņa lūdzās, lai mēs ienākam kādu citu dienu. Tas bija diezgan baisi. Es saprotu, ka vecam cilvēkam nav neviena tuvinieka, viņa ir viena pati, bet es vienkārši nespēju iet pie viņas un dzert tēju. Varbūt kādam liksies, ka esmu cietsirdīga, bet nē, es esmu līdzjūtīga, bet kad es iedomājos, ka man jāsēž tajā dzīvoklī, kurā ir tā spēcīgā vecā cilvēka smarža, jādzer tēja ar veco tantiņu, kurai ir biedējošs skats, man pārmetās šermuļi un es nespēju!