Dažreiz ir labi, kad vannas istaba ir maza un abi vienlaikus tur reti ieiet :D. Daudz ko viņa klātbūtnē nedaru - nekad neķeros klāt ne skuvekļiem, ne epilatoriem, zobus protams, netīru viņa klātbūtnē, arī ne ar zobudiegu, nekrāsoju matus, nelieku maskas, nespiežu nevienu pūtīti, protams, arī neredz visu ar intīmo higiēnu saistīto. To visu daru vannas istabā vienatnē, jo mums labs apgaismojums, vannas istabā ir logs un gaismas. Viņš ir estēts, arī nedaudz pedants, mīl ar acīm un man ir lieliski zināms, ko viņš necieš, ja sievietes dara, to es esmu noskaidrojusi jau pirms izveidojās attiecības. Viņam tad zūdot iekāre un vīrieši tāpēc savas sievietes negribot ar laiku, kad to visu atskatoties. Arī, ja velk halātus, maturuļļus, sportatērpus utt. Viņš arī nekad manā klātbūtnē neskujas, vienmēr piedomā nemanot par higiēnu, tīrību, pat nagus neknaiba istabā, nesmaržojas, kur es uzturos. Ja kas saplīst, bet nemet ārā pats sašuj, citreiz pa slepeno :D. Lai gan man rokdarbi patīk, bet katram savs :D. Bet tāda sistēma mūs abus apmierina, lai cik dīvaini izklausās apkopojumā, dzīvē nav tik traki, mēs neceļamies pa slepeno 5 no rīta. Vnk mums darba režīmi atšķirīgi un ir laiks būt vieniem.