Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

it kā piena sēne..

10 gadi
Reitings 2068
Reģ: 31.01.2012
bet palasot vecās diskusijas liekas, ka varbūt nē. gribētu jau aiziet pie ģinekologa, bet labā dakterīte varēs gjau tikai pēc mēneša paņemt, bet man ir tā, uznāk tā it kā piena sēne, kas pati pēc nedēļas pāriet, nelietojot nekādas zāles. Varbūt tā nav piena sēne, bet simptomi tādi paši. Tik sen jau nebija bijusi, bet atkal parādījās. Īstenībā vēl nekad neesmu bijusi pie ģinekologa, laikam būs vien jāpierakstās un jāgaida to mēnesi, šo to būs ko pastāstīt. Bet varbūt kādai ir gadījies līdzīgi?
P.S. Agrāk iespējams šis uzradās no tā, ka mazgājos ar parastajām ziepēm, tad pārgāju uz intīmajām, viss ok, un laikam, kad apstākļi spieda un nācās lietot parastās, tad uzradās. Tagad pat nezinu. Uzreiz pēc mēnešreižu beigšanās parādījās. Mby kkas ar tamponiem saistīts vai kkā tā. Nu, varbūt tiešām kādai ir tā bijis. Gribu, lai ātrāk pāriet.
04.09.2012 07:48 |

Reitings 550
Reģ: 29.01.2009
Intīmvietas nekādā gadījumā nedrīkst mazgāt ar ziepēm, pat ar speciāli tam paredzētām nav ieteicams. Vislabāk ir izmantot tikai ūdeni. :)
04.09.2012 08:25 |

Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
Piena sēnei var būt 101 rašanās iemesls un visdrīzāk tev ir piena sēne, taču neviens ārsts nepateiks no kā viņa rodas tieši tev. Es esmu uzķērusi, ka piena sēne man 100% būs no lielāka stresa, bet pati ar laiku arī pāries, taču sēne dažreiz parādās arī tapat, kam es nezinu iemeslu, tāpēc man tagad ir šī smēre: http://www.webaptieka.lv/lv/product/clotrimazolum-1-cream-20g-piemit-plasa-spektra-pretsenisu-darbiba
Esmu gājusi pie dažādiem ārstiem un tērējusi lielas naudas, bet sēne tāpat parādās, kad viņai sagribās, tāpēc, kad parādās, tad izmantoju to smēri, kas ir lētākais variants ar tādu pašu efektu kā dārgām zālēm. :)
Daži no sēnes rašanās iemsliem, kas dažām izraisa sēni un ko daudzo ārstu apmeklējumu laikā esmu uzzinājusi: vīns, saldumi, stress, veļas mazgāšanas līdzekļi, nepareiza dzimumorgānu kopšana, vāja imunitāte, nepareiza zarnu darbība, citām no tamponiem, citām no paketēm. Ā un sēnei vislabākā vide ir tieši pirms mēnešreizēm, tad viņa savairojas visvairāk, tas arī ir laiks, kad ārsti liek lietot pretsēņu svecītes.
04.09.2012 09:33 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
ja tev tādas problēmas no ziepēm - nelieto! Kāpēc nevar iztikt tikai ar ūdeni?
04.09.2012 09:37 |

10 gadi
Reitings 2068
Reģ: 31.01.2012
Man bija problēmas no parastajām ziepēm. Tagad lietoju šķidrās ziepes, kas domātas tieši intīmajām vietām, un no šitām viss ok. Un nezinu, vai tad tikai ar ūdeni var kārtīgi tur visu nomazgāt? Tur sviedri un pārējie netīrumi, kas izdalās no maksts (baltie izdalījumi), vai tad tikai pēc ūdens tur viss tīrs ir??

Seleste, paldies, būs jāpamēģina. :)
04.09.2012 16:11 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Nu man teica, ka intīmās ziepes ar pienskābes baktērijām ir vislabākās, jo vai nu mazgāt tikai ar tādām ziepēm vai tikai ar ūdeni, bet ar citās kuras "skaitās īntīmās ziepes" nemaz neļāva. Tā kā ar ūdeni var izmazgāt.

Un palieto piena produktus tagada vairāk, tieši jogurtus, kur tā pienskābes baktērija ir klāt.
04.09.2012 16:15 |

Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
Es lietoju līdzekli, kas ir ar pienskābi (šo http://www.pilsaptieka.lv/lv/products/lactacyd_femina_emulsija_200ml), taču tāpat ik pa laikam piemetas piena sēne. Ar tikai ūdeni laikam nekad nemazgāšos, kaut kā neliekas forša doma.
Pēdējais ginekologs teica, lai katru dienu vismaz vienā ēdienreizē ēdu zupu, un vipār lai ēdu veselīgi un regulāri (nekāda badošanās), kefīrs katru dienu, papildus var dzert actimel jogurtiņus. Ja šo visu ievērotu, tad gan jau sēne nebūtu. :D
04.09.2012 16:46 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Iesaku Vagisan mazgājamo līdzekli. Dzer kefīru vai kādu bio jogurtu katru dienu.
04.09.2012 16:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits