Tieši šodien nopirku tumši zaļā olīvu krasas tonī. Kājas slaidas man ir, varu atļauties :) Jāvēlk būs rudenī ar biezām melnām zeķubiksēm un garajiem zabakiem, varētu izskatīties labi :)
man arī ir formīgi gurni un dupsis :D tāpēc baidos ka šādi svārki varētu nepiestāvēt, laigan kājas ir normāli tievas. Bet ja jau tu saki ka tev noslepj šados svārkos, tad es arī labprāt šādus iegādātos. :)
leyli manuprāt šādos svārkos tiek izcelts viduklis un tādejādi pazūd gurni un izceļās kājas :) :P neviens pat neiedomāsies kas Tev zem svārkiem :D bet katram jau protams savs :) kad taps vairāki svārciņi .. tad parādīšu bildēs kā izskatās pašai uz sevis :) pašas spriedīsies kā ir :)
a, kāpēc šādus nevar vilkt uz biroju, Gurri? Es, protams, nerunāju par tiem, kas 30 cm virs ceļgala, bet par normāla garuma - līdz celītim..kas vainas?
Man tādi tieši šodien ir, ļoti patīk, tikai vējainā laikā bīstami :D
Aicinām uzsākt svārku šūšanas apmācības mūsu šūšanas kursos! No savas piegrieztnes konstrukcijas līdz gataviem svārkiem! Tas nemaz nav grūti!
Jau nākamo pirmdienu,17.30,un otrdienu 17.30 gaidām mūsu šūšanas kursos,vēl ir dažas brīvas vietas!
Detalizētāka info šeit:
http://skrodernica.wordpress.lv/