Aizņemts

Reitings 85
Reģ: 29.01.2009
Vai kādai no jums ir gadījies iemīlēties aizņemtā čalī? Tā diemžēl šoreiz ir gadījies man. Zinu,ka nav labi tā teikt, taču ceru, ka drīz viņš izšķirsies :D
Jums tas viss izvērtās kā vēlējāties? Beigās sagājāt kopā? :)
03.09.2012 18:32 |

10 gadi
Reitings 166
Reģ: 26.08.2012
Mans pusis mani krāpa un aizgāja pie citas. it kā izšķirāmies, bet atskrēja atpakaļ, bija grūti viņam pierādīt sevi man, lai paņemtu atpakaļ. kaut gan tagad domāju, ka otro rezi tā vairs nekad neizdarītu, lai gan puisis i mainījies par 180 grādiem un palicis par ģimenes cilvēku, nākotnes plānotāju, nevis kā bija pirms tā visa murga. Tākā nu jā. Ja arī tu būtu iemesls, kpē pajūk kāda pāra attiecības, nekad nenovēlu tev būt tās meitenes vieta :)
Vīrieši ir diezgan lieli aizvilinātāji, un tās, kas saka, ka viņu puisis jau nekad tā nedarītu, to 100 % tāpat nevar apgalvot. Es kādreiz arī tā domāju :)

Novēlu tev atrast brīvu un foršu puisi :)
05.09.2012 09:35 |

10 gadi
Reitings 166
bija domāts, ka vīrieši ir diezgan viegli aizvilināmi :)
05.09.2012 09:37 |

Reitings 8272
samba- vīrieši nav bezsamdze;nu radījumi, kas pakļaujas katrai sievietei, kas pavelk uz savu pusi. ja ir aizgājis pie citas - tātad to gribēja, bet ja atnāca atpakaļ- tātad arī to pats gribēja. vi;nam bija kārdinājums vai neizlēmība, bet nevar tgd pasludināt, ka viegki aizvilināt vīrieti. tam, kuram viss būs kārtībā attiecībās, nebūs aizvilināms. tas, ka sievietei liekas, ka viss ir ok, nenozīmē, ka arī vīrietim tā ir. un jābūt absolūtai muļķei, lai nejustu, ka tavs vīrietis nav laimīgs ar tevi vai ka viņam interesē citas, ja nu vienīgi viņš ir rūdīts melis un esi tādu viņu iepazinusi ar nepareizu priekšstatu
05.09.2012 14:58 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Samba Hahaha gribētu redzēt kā mani aizvilina kāda, kad man ir attiecības! Tas ir vienkārši neiespējami .. tikai un vienīgi, ja mani izrubī un uzrāpjas kamēr esmu atslēdzies .. Alko lietoju maz, tāpēc, lai mani izrubītu vajadzētu ar vāli pa pieri ..
Pilnīgi nepiekrītu!
PS Aizņemtas meitenes man ir Tabu. Ir tik daudz jauku brīvu sieviešu! Nekad nejaukšos citu attiecībās, jo uzskatu, ka viss, ko daram, ar nāk atpakaļ. No manis vienu aizvilināja, bet tikai un vienīgi manas vainas dēļ. Tomēr neturu ļaunu prātu - tā bija lemts.
05.09.2012 15:50 |

10 gadi
Reitings 166
nu es domāju savādāk. protams, var jau būt tā , ka tādi nav visi, bet tāpat domāju, ka pēc vairāku gadu kopā būšanas, ja apkārt sāks"lekt" cita meitene, visādi var gadīties, man ir vairākas paziņas, kurām tā bijis.
Un visās attiecībās būs gan kašķi, gan rutīna. Neticu, ka cilvēki pavadot kopā 5-10 gadus un vēl vairāk, viņiem nav rutīnas attiecībās un dzīvo tādās pašās brillēs kā sākumā. Tāpēc tā arī notiek.
05.09.2012 20:49 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Iepriekšējās attiecības bija 5.5 gadi. Šo attiecību laikā nereizi nebija neviena sānsoļa. Protams, runāju ar citām sievietēm, pieklājības pēc izdancinu viņas, bet ar to arī viss aprobežojas. Ja mājās gaida vai ir līdzi labākais draugs un mīļotā sieviete vienā personā, tad tur lai cik sexīga sieviete būtu, jā, es uz viņu paskatīšos, jā, es ar viņu iespējams aprunāšos (ne pēc savas iniciatīvas), bet ar to arī viss aprobežosies.
Rutīna attiecībās ielavās nemanot, un brīžos, kad tā sāc justies, jāizrāda iniciatīva un jādara kaut kas lietas labā, lai šo rutīnu vismaz mazinātu. Iztēle, mazliet darba un Voala! Reizi, divas mēnesī un tas jau ir super! Viena jauka tolaik meitene man sasodīti labi pateica savos 17 gados (tagad viņai 27) - Attiecības ir jākopj katru dienu! Un tas ir darbs, kas nebeidzas līdz mūža galam. Daudzi gan to aizmirst, tai skaitā arī es, bet nu jācenšas atcerēties, ka mīļotais Jums ir blakus un, lai attiecību uguntiņa, kas reiz radās no dzirksteles, ir jāuztur - jāpiemet ik pa laikam pa kādai pagalītei ..
06.09.2012 16:05 |

Reitings 8272
bet ir attiecības, kuras ir vnk izdzīvotas, tikai ne viens ne otrs nemāk pielikt punktu kopdzīvei
06.09.2012 16:15 |

Reitings 289
Reģ: 08.05.2012
Iemīlējos aizņemtā puisī, nezinot, ka viņam ir otrā pusīte. Arī viņš manī iemīlējās. Taču to uzzinot, pēc mēneša biju, tā teikt, ne pārāk priecīga. :( Beigu beigās viņš man atvanojās, ka nebija to pateicis, jo viņš gribēja šķirties no viņas. --->Tagad esam jau kopā 5 gadus. :)
06.09.2012 16:24 |

Reitings 104
Reģ: 01.03.2010
Ir gan gadījies un jāsaka, ka tas bija briesmīgākais un emocionālākais laiks manā mūžā.

Iemīlējos kā maza meitene, bez prāta un robežām. Zināju, ka tas ir briesmīgi, zināju, ka amorāli.
Viņa attiecības bija ilgas, apnicīgas un izbeigušās, bet neskatoties uz to, es pieļauju, ka ja ne es, tad viņas būtu turpinājušās vēl kādu laiciņu. Domāju, ka neilgu, bet tas neattaisno manu iejaukšanos.

Ko tur liegties, kad sākām satikties viņam vēl bija draudzene un es to zināju.

Tam nav attaisnojumu, ja neskaita to, ka biju (diemžēl vēljoprojām esmu) samīlējusies līdz neprātam.
man arī bija draugs, draugu es pametu pirmajā dienā, kad sapratu, ka nu ir viss. Esmu tā līdz ausīm.
Mēs satikāmies daudz, attiecības jau iegāja nopietnākā gultnē kā tikai randiņi un tad mēs izšķīrāmies. Jāsaka, ka mēs kopumā šķīrāmies kādas piecas reizes. Tā kā tādi pusaudži.

Draudzeni viņš pameta aptuveni mēnesi pēc mūsu romāna sākšanās.

Dārgā dāma, kamēr tu vari no tā izbēgt - bēdz un atpakaļ neskaties. Posms kamēr tu būsi viena no divām būs graujošākais iespējamais. aizmirsti par pašcieņu un ego, tās attiecības tev atņems visu sievišķīgo.
Tā kā sievietes ir gana viltīgas, vīrieti otrai nocelt ir bērnu spēlītes, bet rēķinies, ka ja vīrietis ir noceļams, viņš ir emocionāli nestabils, aizmirsti, ka ar Tevi būs savādāk. Visvairāk par veci Tev var pastāstīt viņa iepriekšējo attiecību modelis.

Jāsaka, ka šī ir bijusi mana mūža lielākā trauma, jo mīlēt viņu es nekad neesmu pārstājusi, tikai sapratu, ka tas mani apēd un tik destruktīvu mīlestību neiesaku nevienam.

Ir vīriešu tips, kuri mūžīgi kaut ko meklē un domā, ka citā mauriņā zāle zaļāka. Kā saka, gājējus un mirējus nenoturēt.
06.09.2012 16:26 |

Reitings 152
Kad tev būs attiecības novēlu tev apdomāt, kā tu justos, kad kāda meitene vēlētos tev atņemt vīrieti, gaidītu kad jūs izšķirsieties u.tml. Pretīgi!
Protams, ka visas, kam ir attiecības, raksta šeit ko negatīvu, jo saprot, cik ļoti sāpētu, un cik stulbi ir glūnēt uz aizņemtu cilvēku..
06.09.2012 16:36 |

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Drausmīgas ir tās sievietes, kas šitā rīkojas! Manās ilglaicīgajās attiecībās arī tā notika. Protams, bija rutīna, kašķi, kam tad nav. Un tad sāka viena špirgalka lēkāt apkārt, samilējusies esot. Sagadījās pareizie apstākļi, pareizā vieta, laiks un noskaņojums un vecis padevās viņai. Veselu mēnesi viņi notrallināja. Vecis jau sākumā bija gatavs skriet pie viņas pavisam. Bet tad kaut kā apjēdza savu stulbumu un saprata, ka ģimene ir svarīgākā. Kad atceros to menesi... drausmīgākais manā mūžā :(((( Vel tagad sāp un sevī pārdzīvoju to pazemojumu
06.09.2012 16:37 |

Reitings 8272
miranda- bet, ja vecis saprot, ka ģimene ir izjukusi un to jauno ir iemīlējis (un nav bijis intīmu attiecību)?ja aiziet pavisam? ir šausmīgi, jā, bet ne vnm aiziet tādēļ, ka kāds ir vainīgs. kā jau teicu, ir arī attiecības, kuras ir izdzīvotas. tāpat kā cilvēks paliek vecs un nomirst. tas pats iespējams ar mīlestību
06.09.2012 16:51 |

Reitings 3350
Varu pateikt, ka viss nak atpakal! Nu jei bogu, kas LV nav brivi dzeki, kuros samileties?
06.09.2012 16:58 |

Reitings 895
Zinu,ka nav labi tā teikt, taču ceru, ka drīz viņš izšķirsies

Carma is a bitch, pat tādi "joki" dzīvē atspēlējas. Aizmirsti viņu.
06.09.2012 17:04 |

Reitings 2
Reģ: 16.03.2013
man arī ir tāda problēma, ka man iepatikās aizņemts pusis, un es viņam pašam ar patīku, bet viņš saka ka mīlot savu meiteni ar kuru ir kopā, nezinu ko darīt un ko domāt!
16.03.2013 13:38 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Līga- liec viņam mieru, jo viņš taču teica, ka mīl savu meiteni!!!
16.03.2013 13:40 |

Reitings 2
Reģ: 16.03.2013
Man arī ir bijis, tā ka vēlos lai viņš ar tagadējo meiteni izšķiras un gribas tai meitenei ieriebt. kaut ko tādu pateiktm kas viņu satriektu.
16.03.2013 13:42 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
nu tad tu esi vnk stulba
16.03.2013 13:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits