Ir gan gadījies un jāsaka, ka tas bija briesmīgākais un emocionālākais laiks manā mūžā.
Iemīlējos kā maza meitene, bez prāta un robežām. Zināju, ka tas ir briesmīgi, zināju, ka amorāli.
Viņa attiecības bija ilgas, apnicīgas un izbeigušās, bet neskatoties uz to, es pieļauju, ka ja ne es, tad viņas būtu turpinājušās vēl kādu laiciņu. Domāju, ka neilgu, bet tas neattaisno manu iejaukšanos.
Ko tur liegties, kad sākām satikties viņam vēl bija draudzene un es to zināju.
Tam nav attaisnojumu, ja neskaita to, ka biju (diemžēl vēljoprojām esmu) samīlējusies līdz neprātam.
man arī bija draugs, draugu es pametu pirmajā dienā, kad sapratu, ka nu ir viss. Esmu tā līdz ausīm.
Mēs satikāmies daudz, attiecības jau iegāja nopietnākā gultnē kā tikai randiņi un tad mēs izšķīrāmies. Jāsaka, ka mēs kopumā šķīrāmies kādas piecas reizes. Tā kā tādi pusaudži.
Draudzeni viņš pameta aptuveni mēnesi pēc mūsu romāna sākšanās.
Dārgā dāma, kamēr tu vari no tā izbēgt - bēdz un atpakaļ neskaties. Posms kamēr tu būsi viena no divām būs graujošākais iespējamais. aizmirsti par pašcieņu un ego, tās attiecības tev atņems visu sievišķīgo.
Tā kā sievietes ir gana viltīgas, vīrieti otrai nocelt ir bērnu spēlītes, bet rēķinies, ka ja vīrietis ir noceļams, viņš ir emocionāli nestabils, aizmirsti, ka ar Tevi būs savādāk. Visvairāk par veci Tev var pastāstīt viņa iepriekšējo attiecību modelis.
Jāsaka, ka šī ir bijusi mana mūža lielākā trauma, jo mīlēt viņu es nekad neesmu pārstājusi, tikai sapratu, ka tas mani apēd un tik destruktīvu mīlestību neiesaku nevienam.
Ir vīriešu tips, kuri mūžīgi kaut ko meklē un domā, ka citā mauriņā zāle zaļāka. Kā saka, gājējus un mirējus nenoturēt.