Bail no dzemdībām.

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Ir pienācis laiks, kad gribas mazuli,BET... man ir ļoti bail no dzemdībām :( Tieši no tām sāpēm...sliktajām dūšām gaidību laikā, kā arī no tā, ka man is stresains darbs, kā es izturēšu līdz tiem 7 dekrēta mēnešiem :( Tās, kas ir māmiņas, kā jūs izturējāt dzemdības, bailes? Vispār pašu grūtniecību... Zinu,ka tas ir skaisti utt, bet pats process mani biedē, no domām vien reibst galva!
03.09.2012 15:53 |

Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011
Es vnk baidos no tā, ka darbā man ir pietiekams stress,esmu skolotāja, troksnis, vecāki un vadība ir nežēlīga attiecībā uz slimības lapām!

Izklausās diezgan briesmīga skolas vide, brr... Es arī esmu skolotāja, esam sākuši pamazām plānot beibiku, bet man domas par darbu ir pēdējā plānā, nu neiešu es savu grūtniecību pakārtot tam, lai darbā citi justos labi! Kā sanāks, tā sanāks un vadībai būs vien jāatrod aizvietotājs, par vecāku viedokli vispār neuztraucos, viņi vēl dāvanas pasniegs par šādu soli :D

Domā par sevi un savām vēlmēm, nevis par kaut kādu briesmīgu direktori :)
04.09.2012 09:58 |

Reitings 106
Reģ: 19.06.2012
Baidīties ir dabiski, es arī baidījos no visa.
1. Sākumā man bija šausmīga toksikoze- vemstoties nometu kādus 4 kg. Ar laiku pat zināju, kādus produktus labāk ēst, lai vemšana būtu garšīgāka :D Ābolus neiesaku :D
2. Visu grūtniecības laiku bija bailes no dzemdību sāpēm, domāju, ka man fiziski nebūs spēka ''izstumt'' bērnu, bet viss bija kārtībā. Savās fantāzijās dzemdības biju iztēlojusies dāāudz grūtākas, begās pat biju pārsteigta, cik viegli bija. Āā, kad process jau gāja uz beigām, mani sabiedēja, ka durs ūdeņus, tad paņēmu EA. Sāpes pazuda, bet atgriezās, kad mazajam bija jānāk ārā(tad bija tāds kā šoks, jo es vienkārši sēžu, neko nejūtu un tad BĀC sākas mežonīgas sāpes). Tiesa gan, vīrietis bija blakus, palīdzēja. Un tā ir taisnība, ka viss aizmirstas, tiklīdz bēbis ir uz rokām.
Jau nākamajā dienā teicu, ka varētu dzemdēt vēl :D

Ziniet, man dīvaini šķita tas, ka es nevaru atcerēties, kādas tās sāpes bija. Vienkārši nav, ar ko salīdzināt, vārdos neaprakstāmas.
04.09.2012 10:13 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Ziniet, man dīvaini šķita tas, ka es nevaru atcerēties, kādas tās sāpes bija. Vienkārši nav, ar ko salīdzināt, vārdos neaprakstāmas.

Patinu filmu atpakaļ, sapratu, ka arī neatceros tās sāpes. :D
04.09.2012 12:24 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Es gan nevarētu pašlaik teikt, ka grūtniecība ir skaistākais laiks sievietes dzīvē. Un tām, kuras parasti uzstājas, ka grūtniecība nav slimība, arī labprāt kaut ko "skaistu" viņām pateiktu. Esmu jau pāris mēnešus stāvoklī, man ir grūtniecības sarežģījumi dēļ neseniem lieliem pārdzīvojumiem. Esmu gulējusi slimnīcā, arī mājās ir gultas režīms. Protams, ka reizēm uznāk sevis žēlošana un liekas, ka visām viss tik labi noris, bet man šitā. :( Bet lai arī tik daudz apstākļi sakrita vienlaicīgi, esmu tomēr laimīga, ka paliku stāvoklī.
Par dzemdībām... jā, man ir bail, taču es domāju labas domas, man patīk, kāda šeit ir attieksme slimnīcās, lasu info par dzemdībām un atsāpināšanām. Ja jau visas to var, es arī to varu! :)
04.09.2012 12:36 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
Es jums visaaam no sirds dziljumiem noveelu sagaidiit savu mazo sveiku un veselu, jo....nothing else matters!!!!
04.09.2012 21:08 |

Reitings 285
Reģ: 19.01.2010
Man tūlīt būs 6.mēnesis.No sākuma vairāk baidījos kādas varētu būt dzemdības... bet iegalvoju sev,kad pienāks,tad pienāks.Un galvenais koncentrējos vairāk uz to,ka gribu, lai mums pievienojas mūsu mazais cilvēciņš,lai varam beidzot turēt rokās :)
Protams reizēm naktīs pamostos sāku domāt,bet tad dzenu domas prom.
Te komentāros tika pieminēta viena grāmata,plānoju iegādāties, vēl lielākam sirdsmieram :D
05.09.2012 19:13 |

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
megan_fox Man arī 6.mēnesis. Par dzemdībām vsp nedomāju. Man nepatīk tās analīzes nodot. No tām man ir lielākas bailes ever. :DNezinu kapec,jau no bērnības baidos no potēm.
05.09.2012 19:21 |

10 gadi
Reitings 219
Reģ: 20.08.2012
bērnu vēl negaidu un pat neplānoju, bet zinu, ka, kad tas notiks, pati nedzemdēšu - būs ķeizars. ja bērns ir nepareizi apgriezies, tā operācija ir bezmaksas. ja viss ir ok, to arī veic, bet cena ir diezgan augsta. taču tā maksa un iespējama rēta uz vēdera visu atlikušo mūžu, manuprāt, nobāl dzemdēšanas sāpju priekšā. man ir riktīgi zems sāpju slieksnis un es teju ģībstu, atsitot kāju pret gultas malu, tāpēc baidos, ka pēc dzemdībām es no slimnīcas gultas pati nenokāptu, ja saprotat, ko domāju.
05.09.2012 19:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits