Puisis darbā

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Mums nesen darbā sāka strādāt puisis. Sakarīgs čalis viss ok. Bet tad viņš man sāka rakstīt draugos, izsaka komplimentus, it kā draudzīgi bet tai pat laikā koķetē :) Nu es saprotu, ka es viņam esmu iepatikusies. Bet tagad man ir grūti darbā ar viņu kontaktēties jo tāda mulsuma sajūta :D Jo es zinu ka viņs skatās uz mani, pēta un tā. aaaa nezinu ko es ar to gribēju pateikt. Varbūt varat padalīties pieredzē, ko darīt, ja darbā kāds puisis sāk sist kanti. Bet ne atklāti citiem kolēģiem redzot. Bet tikai raksta man privāti
03.09.2012 14:04 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
es jau rakstīju, cik tu tālu ar to koķetēšanu iesi? kamēr viņš tevi gultā ievilks? jo pati teici, ka negribi būt dievgosniņa. kāpēc tavs puisis koķetē ar citām? tas notiek arī tavā klātbūtnē? ja tā, tad es ko tādu tāpat vien neatstātu. tev patīk, ka tev pievērš uzmanību, jo tavs draugs to tik ļoti nepievērš. tad izdomā, vai tev šīs attiecības ir tiešām vajadzīgas, ja tu neesi apmierināta un skaties tomēr uz citiem? varbūt neesi ar viņu kopā tikai tāpēc, ka viņš tevi mīl un pašlaik tev nav neviena cita? jo citu iemeslu es īsti nesaskatīju, kāpēc ar viņu esi kopā. mīlestības tur nav no tavas puses. mīlestība tev ir kur citur, tapat, kurš tev ir ikdienā blakus, bet padomā labi, cik tālu 'ļausi viņam un sev iet, jo ja arī nekas nesanāks, jums būs jāstrādā kopā.. vai citās darba vietās uzreiz vienu atlaiž, ja pamana kādas lielākas simpātijas..
03.09.2012 17:15 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
bija dienesta romāniņš, pat bildināja, nekas labs beigu beigās nebija
03.09.2012 17:19 |

Reitings 14
Reģ: 03.09.2012
ha, atcerējos, man viens bijušais kolēģis uz e-apstu sūtīja vēstules ar komplimentiem, strādājām blakus kabinetos, kur viens otru varēja redzēt pa logu, viņš mani visu laiku pa to logu pētīja, bet dzīvē vispār nekad ar viņu nesarunājāmies :D tagad atceroties, liekas smieklīgi, bet es pēc tām vēstulēm e-pastā sāku no viņa izvairīties, likās kā tāds maniaks :D
tev varētu ieteikt, ja esi attiecībās, veselīgs flirts attiecībām nekaitēs, bet skaties, neaizraujies, jo kolēģis var pārprast :)
03.09.2012 17:22 |

Reitings 8272
varbūt viņš jau ir pārpratis vai arī iet uz savu mērķi
04.09.2012 10:10 |

Reitings 385
Ja ir tik svarīga koķetēšana, tad varbūt der padomāt, ka ir kādi mazvērtības kompleksi vai pašapziņas trūkums pašai, ka vajag, lai visi vīrieši apliecina, cik neatvairāma esi. Vai arī īstajās attiecībās kaut kā pamatīgi pietrūkst. Labāk veltīt laiku un spēkus izkopjot to, kas jau ir, nekā dalīt sevi sīknaudā koķetējoties ar visiem. Robežas mēdz būt pārāk trauslas un vīrieši arī necieš, ja koķetē tikai tā bez turpinājuma, tad kolēģis ātri var pārtapt par ienaidnieku. Viņam radīsies pilnīga pārliecība, ka viss izdosies, aplauzīsies un izlems atriebties. Zinu vienu sievieti, kas arī tikai koķetē ar vīriešiem, bet tālāk neiet un vairākkārt ir tas beidzies ar to, ka dažādi vīrieši ir viņu iekaustījuši, nedabūjuši savu un laiku iztērējuši velti. Tā kā gadās visādi.
04.09.2012 10:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits