Kaa juus riikotos?

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Atkal atcereejos Latviju!Atceros vienu,it kaa "nevainiigu atgadiijumu" un tomeer ,neliek mieru!Gribeeju padiskuteet ar jums par so!
Man bija jaaaiziet apciemot pazina slimniicaa!Gaaju kopaa ar vienu jaunu sievieti!Tiiko iegaajaam nodalaa,prieksaa sanitaariite-vecaaka sieviete rosiijaas ap brokastu traukiem!Jaunaa sieviete pagaaja vinai garaam pat acis nepamirkskinot-es nodomaaju,cik tomeer nepieklaigi!Es vienmeer, ieejot savaa darba vietaa, sasveicinos ar "saviem cilveekiem"-vienalga ,vai tie ir apkopeeji,maasu paliigi uttMan sis gaajiens likaas nepienemams!Aizraadiju !Jaunaa sieviete tikai pasmeejaas,ka es gribot stiideeties par siikumiem!
02.09.2012 17:07 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
es sveicinu tos,kuri man patik :D :D :D
02.09.2012 21:35 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
nazic!:D:DTas man atgaadina veco "nazuku"...!:)
02.09.2012 21:51 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Tas ir augstpraatiibas kalngals..es vienmeer sveicinu ik riitu apkopeeju kopeejaam telpaam, paarvedeeju veikalaa, oficiantu kafejniicaa.. man patiik smaidiit, man patiik buut laipnai, MAN PATIIK. Es negribu saprast kaapeec citiem to negribas, vinju ieksheejo probleemu deelj.. lai taa buutu, mani tas neinteresee.. mees esam cilveeki un mums ir jaabuut cilveeciigiem, un ja nu kas cilveeciigumam ar augstaako izgliitiibu nav nekaada sakara, nu man vismaz taa liekas..
02.09.2012 21:58 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
un ari daudz,kas ir atkarigs no ta cilveka,kas man stav preti,mana iepriekseja darba vieta bija daudzi cilveki,kuri nesveicinajas un naca pie manis tikai tad,kad kko vajadzeja un tad bija visi sveiki,ka iet utt. tadus es ikdiena nesveicinaju,man nevajag.

Vispar parasti sakuma censos but laipna un pretimnakosha,bet ja preti sezh bubulis,tad nu ni nafig,lai iet bekot :D
02.09.2012 22:18 |

Reitings 180
Reģ: 29.01.2009
Es arī esmu pieradusi sveicināt un atņemt sveicienu. It īpaši, ja ieeju mazā veikalā, kur viens pārdevējs stāv priekšā, vienmēr pasveicinu. Saku paldies utt. Man aug maza meitiņa un domāju, ka arī tā pieradīs, ka redz, ka es tā daru. Ja man ar ratiņiem palīdz pa durvīm ieiet, vienmēr saku paldies, ja vajag, palūdzu.

Esmu izaugusi mazā ciemā un tur visus, kas iet garām sveicina. Es nezinu, man jau sāk likties, ka tikai mana ģimene tā dara :D . bet godīgi, kopš mazām dienām visas tantes sveicināju, tagad vairs tā nedaru, liekas jocīgi, bet kādreiz ta darīja. kad gāju garām vīriešiem, tad gan kaut kā bija neērti, gāju vnk garām nodurtu galvu.
02.09.2012 22:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits