Labrīt,
Nekad iepriekš nebiju aizdomājusies un nezinu, vai vispār spēšu pati sev sniegt objektīvu paskaidrojumu, par savu situāciju attiecībās.
Ar puisi esam kopā kādu ilgāku laiciņu, tiešām nezinu precīzi cik, bet gada robeža ir pārsniegta noteikti :D
Nezinu vai viss kas noticis iepriekš kautkā ietekmē pašreizzējo - konkrēto situāciju.
Bet, greizsirdība. Ar lielo burtu. Mīlzīga. Ja es lilveikalā ieiešu pa blakus durvīm, es viņu necienu, nemīlu, tas pats, ejot kopā - mēģinu skatīties tikai taisni, jo pametot galvu uz citu pusi, skaitās blozdierēšana. Ja esmu nopietna, un nedūdojos kad satieku, tas viņam ir pamats domāt, ka mīlu mazāk. Un nejau tas tikai ir traucējoši, bet tam seko vārdi, kā ''Maita, mau*a u.t.t Viss ko uzvelku ir piedauzīgi, vienmēr pārbauda visu, telefonu, apakšveļu u.t.t.
Bet tas nebūtu galvenais, viņa taktikas vērstas pret mani, protams.
Viņš visādos veidos cenšas būt vēss un neizrādīt jūtas, protams ne vienmēr viņam tas sanāk. , bet ja atkal esmu par ko ''nogrēkojusies'' tad tik sākās, sajūta, ka runāju ar ledus kluci, labi, man tas īpaši netraucē, bet tomēr, jautāju kam viņš visu to uztēlo, vai viņam patīk tā? Viņš tik smaida un saka, ''neko tu nezini, netēloju'' un pēc minutēm 5, kad vairs neko nejautāju, ''Tev pat neinteresē, kāpēc es tā uzvedos, jo es Tevi diemžēl tik nežēlīgi mīlu, ka nezinu ko man ar to iesākt''. Ok, es saprotu, varbū vaina manī, tāpēc cenšos kļūt jaukaka, bet tas parasti beidzas jeb ar to, ka ''Tu to nedari no sirds, tiko izrunājām, un tu tik strauji mainies'', jeb arī viņš atkal notēlo vēso un izturās tā itkā viņam būtu vienalga.
Nu bļāviens pati izlasīju un saprotu, ka izklausās ka iet runa pa diviem šizofrēniķiem.
Arī visi tie sīkumi, pīpējam uz balkona, un viņš man stāsta, ka ir pārliecināts, ka es kamēr bijām atsevišķi pāris dienas, esmu bezmaz rotai izgājusi cauri, un sažmiedz rokas ar trakām acīm, un nākamā momentā piespiež un saka ka nekad nevarētu iedomāties dzīvi bez manis. Kāpēc tā ir, es tiešām nedodu pamatu, vai tā ir mīlestība, ja cilvēks izmanto taktikas pret tevi, lai izspiestu emocijas un dusmas un prieku un vainas sajūtu un visu pārējo?