Tātad,te ir bijis milzum diskusiju par labāko/raudāmāko utt filmu, bet šī diskusija ir slavinājums JŪSUPRĀT dumjākajām,tizlākajām un vispār filmām,pēc kurām nožēlojāt,ka vispār skatījāties! Dalāmies! :)
Vairākas drīkst? :D
-Hangover un The Bridesmaids - šķiet, ka stulbākas un nesmieklīgākas komēdijas par šīm redzējusi neesmu. Nu, tas manai gaumei - nesmieklīgas un tizlas.
-Pirmā Krēsla(pārējās neesmu redzējusi) - garlaicīga, aktieri nekādi, sižets nekāds un man tā arī palika noslēpumā tīts tas, par ko šajā filmā vajadzētu skaļi spiegt no laimes.
-Waiting for forever - nemaz vairs neatceros kāpēc man vispār ienāca prātā ko tādu skatīties.
No pēdējā laika: Magic mike.
Man tracina tās amerikāņu debīlfilmas, kā Ūdens zellis, Beiskitbols, visa veida dzīvnieki sportisi utt.. šitu filmas, kuras tikai amerikāņiem šķiet smieklīgas vai pilnīgiem, kā te populārs izteiciens.. tukšpauriem :D
No pēdējā laika - Dear John,ko noskatījos vakar.
Nē,nopietni,šī ir tā raudamā,romantiskā filma,ko visas te iesaka? :D
Pirmkārt,visu filmas laiku es domāju,ka ja Tatum ķermenim pieliktu citu galvu,būtu labāk. Tik nesimpātisks aktieris.
Un otrkārt,jā,pati filma izcila garlaicīga,noskatījos aiz pieklājības pēc līdz galam,kas tur notiks. Noteikti viena no tām,ko pēc 2 dienām jau aizmirsti,ka skatījies.
Varētu rakstīt ļooooti garu sarakstu. Ir filmas, kuras neskatos, ja zinu, ka tajās piedalās konkrēts aktieris, piemēram, Ādams Sandlers, Edijs Mērfijs, Bens Stillers, vēl kaut kāds melnādainais bija. Vēl visas parodijfilmas ir pilnīgi mēsli!
Man tracina tās amerikāņu debīlfilmas, kā Ūdens zellis, Beiskitbols, visa veida dzīvnieki sportisi utt.. šitu filmas, kuras tikai amerikāņiem šķiet smieklīgas vai pilnīgiem, kā te populārs izteiciens.. tukšpauriem
hmm, praataa nenaak neviena filma, kas man nepatiik, jo taadas, kas patieshaam man likaas garlaiciigas jau sen kaa aizmirstas... laikam taas vairumaa ir amiishu komeedijas un jaunieshu tipa filmas.. bija/noskatiijos/aizmirsu, man ir taada kaetogrija, bet sliktaakaa... nav iisti. Ir bijushas filmas, kas mani neurzunaaja ar pirmo skatiishanaas reizi "Melanholija", tachu skatoties otro, treshos un pat veel vairaakas reizes filma ne tikai iepatikaas, bet ierindojaas kaa viena no favoriiteem.
Nesen noskatījos Ghost Rider 2, ļoti nepatika... nevar salīdzināt ar pirmo daļu!
Bet tā cenšos skatīties tās filmas par kurām esmu 99% pārliecināta, ka man patiks :)
Tāds tiktu daudzām filmām, bet vairs neatceros nosaukumus. No nesen skatītajām - "Meklēju draugu pasaules galam."
Skatījāmies ar draugu, abiem nepatika. Bija momenti, kur varēja pasmaidīt, bet tā filma likās garlaicīga un iepriekšparedzama. Ātrāk gaidījām filma beigas. :D
Jā,es arī uzķēros uz tām slavinošajām atsauksmēm,un ar nepacietību gaidīju filmu, bet tā vietā saņēmu ko izcili bezgaršīgu. Pieķēru sevi,ka 40 min. pirms beigām sāku arvien biežāk skatīties pulkstenī. :D
Sliktākajām filmām, man šķiet, deva Zelta Aveni :)
Zelta Aveni no manis dabūtu Meitene ar pūķa tetovējumu, Klūgu vīrs, Nevainīgs 40 gados, lielākā daļa Šausmenītes tipa filmu, Rekviēms sapnim. Pagaidām citas nenāk prātā.
Zināju, ka šī filma ir tikai izklaidei, bet vienalga - nu tāāāā vīlos "One for the money"!! Pat izklaides nebija. Tai es noteikti piešķirtu šo neglaimojošo statusu.
Sava romantisko komēdiju buma laikā ļoti vīlos arī "How do you know", "What`s your number", "You again". Varbūt noskaņojums bija vainīgs, bet kaut kā nevilšus rokās "paņēmās" žurnāls un tikai peridosiki iemetu aci ekrānā. Nesaku, ka tās ir briesmīgākās filmas, bet lielas vilšanās noteikti.