Nezinu. Remontējot mašīnas un darot darbus, kad gredzens var radīt bīstamu situāciju, gredzenu pat vajadzētu noņemt. Bet ja viņš netraucē, es laikam neņemtu nost. Arī traukus mazgājot. :D
Neņemtu nost tikai tāpēc vien, ka ja viņš stāv vienā vietā, lai stāv vienā vietā :D Ielikšu plauktā vai kabatā - 100 punkti, ka pazaudēšu (neesmu precējusies, spriežu teorētiski :D )
es domāju tāpat kā Samaara, jo es vienu gredzenu jau pad**su, ko mīļotais dāvināja. Vēl ir cerība atrast! :D (arī neesmu vēl precējusies)
Bet, ja jāievēro darba drošība kādās būvēs, remontos utt., tad gan. labāk padi**t gredzenu, nekā pirkstu/roku.
Man trauce matus zavet un traukus mazgat, sad tad nonemu, bet pedeja laika esmu apradusi. Zinot savu aizmarsibu man to gredzenu vajadzetu piekauset pie adas, lai nepazaudeju :D
Man nav laulību gredzens, bet ir cits mīļotā vīrieša dāvināts zelta gredzens ar akmentiņiem. Pa mājām praktiski nenēsāju nekad. Domāju, ka tāpat darīšu ar laulību gredzenu, jo man neiet kopā trauku mazgāšana vai citi tamlīdzīgi darbi + skaists gredzens pirkstā.
Savu gredzenu mājā turu kastītē vienā vietā, tā kā par pazaudēšanu nevar būt runa.