Takša pakalpojumus izmantoju tikai divos gadījumos - kad eju uz/no Vecrīgas tusiņiem vai arī tad, kad kaut kur lidojam uz lidostu.
Kad sāku studēt tad vispār ar draudzenēm bijām tik taupīgi studenti, ka tusējām līdz 7 rītā:d kaut arī bija pieriebies un ātrāk gribējās siltā gultiņā, bet nē, mēs taču netērēsim 5 ls lai aizbrauktu mājās ātrāk:D Tagad ar draudzeni smējāmies, ka vairs tā nevarētu, ja apnika un gribi mājās, tad jāsauc taksis un jābrauc nevis jānīkst to 5ls dēļ:D:D:D
Kad esmu viena sēžu priekšā, kad ar draugu - aizmugurē, kad ar kompāniju - parasti priekšā. Ja esmu iedzērusi, tad vienmēr runāju krieviski tipa ar draugu, izklausās smieklīgu un parasti visi taksisti sāk ierēkt par mani. Ta kā plusā alko esmu ļoti runīga, tad vienmēr izrunājos, izsmejos un izjokojos:D
Lētākais brauciens - vispār neko nesamaksāju, šoferis bija loti simpātisks un pats brauca uz Ķengaragu uz mājām, tā ka pa ceļam. Tagad tas ir mans personīgais šoferis:)
Trakākais brauciens - no darba vakarā bija jābrauc pie draugiem uz Mežaparku. Taksi man izsauca paziņa. Tas šoferis, manuprāt, bija sapīpējies vai sāēdies LSD. Jo viņš bija nezumanīgs uz ceļa, acis dīvainas, tāds nemierīgs, runāja pa telefonu ļoti dīvaini. Tā kā nebija jābrauc pārak tālu tad neko, bet ja būtu mašīna bijusi viena pati lektu ārā.
Parasti braucu ar Smile, Alviks takšiem. Citreiz pēc Vecrīgas nemaz neievēroju kādā taksī mēs braucam:D