Šī varētu būt nopietna kandidatūra uz Cosmo gada nejēdzīgākās diskusijas titulu :D, bet jautājums nodarbina manu prātu jau gadiem, tāpēc gribu dzirdēt viedokļus - kāpēc tā!
Tātad, man pa visu māju ir izlikta lamināta grīda. Visā 100 kvadrātmetru platībā nevienā pašā centimetrā nav tamlīdzīgu problēmu, bet koridorā ir viens apmēram kvadrātmetru plats, mistisks grīdas gabals, kurš ir nenormāli slidens. Kad ievācos, kādus divus mēnešus uz tā nepārtraukti likos zemē, pēc tam iegaumēju, ka ar to vietu ir jābūt uzmanīgai un cenšos tur vispār vairs nekāpt virsū. Gabals nav ne ieeļļots, esmu vairākas reizes tur taustījusies, čamdījusies, pēc faktūras un taustes tas ir normāls, tāds pats, kā jebkurā citā vietā šajā mājā. Mazgāju ar parasto grīdas mazgājamo līdzekli, to pašu, ar ko mazgāju visu māju. Bet slīd tieši tur - un nenormāli!
Es esmu māņticīga, tāpēc domāju, ka varbūt izskaidrojums meklējams.. es nezinu, āderēs? Zem tā pleķa ieraktās bagātībās? :D Varbūt, ka mājas gariņš vēlas man pavēstīt, ka man tas pleķis ir jāuzlauž vaļā un es tur ko interesantu atradīšu?
ai, visādi varianti.. kā Jums šķiet? :D