Kā sniegt savu atbalstu?

Reitings 147
Reģ: 28.08.2012
Labrīt!

Man ir 3 gadus ilgas attiecības, ar vīriieti ko ļoti mīlu. Līdz šim esam tikuši pāri dažādām grūtībām, bet tagad, man liekas, ka sajukšu prātā.

Situācija - viņš ļoti pārdzīvo par to, ka viņam nav tik daudz naudas, cik gribētos. Strādājam mēs abi, pelnam priekš LV arī ļoti labi, bet viņam tāpat nepietiek! Ir arī tāda lieta, ka viņš ir ļoti nepacietīgs cilvēks - ja viņam ko iekārojas - viņam to vajag tagad un uzreiz! Un es nekādīgi viņam nevaru ieskaidrot, ka mums ir jāpagaida līdz nākošajai algas dienai, lai kko nopirktu. Mums vienmēr mājās ir ēdiens, ir visādi saldumi, kaķis ir pabarots, viss viņam ir, it kā nekā netrūkst, algas dienā, mēs vienmēr sevi kkā iepriecinam, es nopērku dažus apģērba gabalus, kosmētiku, viņš sev trenniņiem kaut kādas lietiņas, braucam izklaidēties, kad abiem sakrīt brīvdienas, bet tāpat viņam ir par maz! Vakar pat neaizgāja uz darbu, cik slikti viņam bija.

Un lai arī ko es viņam teiktu, nekas nepalīz! Viņš staigā nelaimīgs, dusmīgs. Bļauj uz mani, uz kaķi. Piem. es viņam vakar uztaisīju brokastis, pienesu klāt un viņš man uzbļāva - kur cukurs? Es vai no ādas lienu ārā, lai viņam izdabātu, lai atkal viss būtu ok, bet pretī viņš tikai bļauj, dusmojas. Un protams, es nespēju izturēt. Es neesmu tāds zelta gabaliņš kā liekas - Citreiz man arī izsprāgst ārā - es nevaru neko tādu paciest un uzbļauju uz viņu pretī, bet tad viņam ir vēl lielāks iemesls dusmoties, jo viņam taču ir tik slikti!

Un tad pēc kāda laika, kad es jau vairs nevaru - esmu sabļāvusies, man asaras sprāgst no acīm ārā un es viņu patiešām IENĪSTU, viņš nāk un atvainojas un saka, ka viņam taču ir tik slikti un neviens viņam nepalīdz! Bet kā lai viņam palīdz es nezinu un viņš arī nē!!!

Īstenībā man tas viss besī ārā, kaut tas ātrāk beigtos! Es jau sāku domāt par to, lai tagad salasu mantas un vienkāršu eju prom, atpakaļ pie mammas dzīvot, bet tad atkal es redzu turpinājumu - es atnākšu pēc kāda laika atpakaļ, un ko tad es gribu panākt ar to aiziešanu? Mainīt viņa uzvedību??

Kā Jūs rīkotos šādā situācijā?
29.08.2012 07:46 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Ietiktu beigt vi;nam izdabāt un tā vienkārši arī pateikt, ko tagad jūti tu. Gan jau aizies tā lieta.
29.08.2012 13:31 |

Reitings 1242
Reģ: 29.01.2009
Es domāju, ka iespējams pie vainas Egoisms...neiet runa, ka viņam ir žēl kko priekš tevis....bet tieši notiekošā ziņā, viņam tracina, ka viss nav pēc viņa prāta... ķipa visa pasaule ir pret viņu sazvērējusies.... piemēram, tā pati tava skola, pases gaidīšana.
29.08.2012 13:39 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
izskatās drīzāk, ka tavam džekiņam ir iestājies PMS :D ..nu kāaaaamon...kā var skumt nedēļu par to, ka nav gatava pase, lai kautkur brauktu. No tā pase ātrāk izgatavosies? Vai arī tantiņas pasu daļā sāks atrāk kustināt pakaļu?
29.08.2012 13:43 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Tavs vīrietis vairāk izklausas pēc čīkstētāja nevis cīnītāja. Pa to laiku, kamēr viņš čīkst būtu centies sevi pierādīt nevis vēl Tev gandējis ikdienu ar savu "depresiju".
Nekas nenotiks, ja neko nedara!!!
29.08.2012 13:45 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Nē, nu katram jau gadās sabrukt un gribas brīdi, kad visi žēlo un uķinās, bet nevajag jau ļaut pierast.
29.08.2012 13:53 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu tātad apkopojot meiteņu domas, kurām es piekrītu, tev ir vīrietis, kurš ir sevis žēlotājs, liels egoists. viņš uzvedas kā izlaists bērns, kuram vajag normāli uzšaut pa pakaļu un nevis tikai ar roku bet ar žagaru. kā tu to pieļauj, ka ak viņš nabadziņš skumst, ka viņam jāgaida pase? nu un tad ka jāgaida? viņam gabals nokritīs, nomirs, tur kāds ir slims, vai arī pase tika gatavota gadu?protams, ka nē. beidz taču viņu žēlot kā bērnu, kurš nav dabūjis rotaļlietu, jo dabūs viņu rīt. tu viņu žēlo, bet šis tik čīkst. un galvenais, ka tu viņu saproti un atbalsti, bet šeit sūdzies. kāpēc tu viņam to nesaki to, ko saki šeit?

Idoitbetter- es sapratu, ko tu domāji, bet no kā var būt sabrukšana, ja veselu nedēļu, ak šausmas, ir jāgaida pase?
kas būs tad, kad viņam būs īstas problēmas? ies kārties vai kā?
29.08.2012 14:20 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
ieteiktu beigt līst no ādas laukā, lai viņam izdabātu, īpaši ja pretī saņem nepateicību, brēcienus, uttt. lai vārās savā sliktajā garastāvoklī viens pats - ļoti egoistiski no viņa puses, kas tas vispār par vīrieti. Nepietiek naudas? Lai meklē labāk atalgotu darbu vai strādā kaut ko papildus. Viss ir risināms.
29.08.2012 14:34 |

Reitings 147
Reģ: 28.08.2012
Sany, Tu nu gan baigi man brauc virsū. Es to visu ļoti labi saprotu, es pati rakstu, ka viņu ienīstu par to, ka viņs kaut kādas elementāras lietas nesaprot, par to, ka viņam visu vajag tagad un tulīt, es esmu runājusi neskaitāmas reizes - teikusi, ka arī zebrai pēc melnās svītras nāk baltā, centusies viņu uzmundrināt visvisādos veidos .. tikai viņš saka, ka viņam melnā svītra ir pa pus zebru, utt. Es nezinu, man nudien nepatīk skatīties kā mans mīļotais cieš, bet tagad es rakstu un domāju - vai tikai es viņu nežēloju par daudz? :D vai tikai mans lielais atbalsts un pūliņi viņam nav ērti?

Bet par to pasi, Tu ne īsti pareizi saprati - pasi viņam ir jāgaida pusgads, jo viņš nolika eksāmenu par pilsonību, t.i. viņš bija nepilsonis, bet pilsoņa pasi dod tikai pēc pusgada.
29.08.2012 15:40 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Piekriitu Kristai-cilveekam vareetu buut depresija ,kur paraadaas taadi dusmu vilni-parasti pat nav iemesls!Depresijas ir dazaadas,izpauzas dazaadi!
Otra lieta-varbuut paarstraadaajies!Taa nauda vairs nesagaadaa nekaadu prieku,jo cilveeks paarguris!
Domaaaju ,ka tu tiesaam vareetu atgriezties pie mammas un tad paveerot ,kaa lietas mainaas!
29.08.2012 15:43 |

Reitings 4
Reģ: 29.08.2012
Mana ceļā arī ir gadījušies šādi vīrieši, kuri pārdzīvo naudas lietas, reizēm pat trakāk nekā sievietes un nebūt jau vēl nav tā galējā robeža... bet tas man sķiet ir tādeļ,ka vnk šiem cilvēkiem ir iemacīts, ka vīrietis ir tas naudas pelnītājs un ja tās nebūs, būs dimbā... vienmēr īgni un dusmīgi, aizkaitināmi par katru sīkumu... Ko darīt? Gaidīt,kad pāries/pats sapratīs vai arī parunājieties, kāpēc tāds dusmīgs un bļauj (tas atkarīgs kāds cilvēks viņš Tev ir, jo ar runasanu citi sak kliegt vel vairāk, tad šķiet,ka labāk neaiztikt). Bet pateikšu godīgi,es ar savu raksturu, nevarētu to paciest un noteikti ari būtu tāda sajūta,ka ienīstu...
29.08.2012 16:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!