Kā? Nav? :D beztēma.

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Es nedēļu neesmu šeit bijusi, daudz darba, ne pavisam nav laika ielūkoties šeit, bet ja nav beztēma, tad tas ir kaut kas un, ja vēl tā ir darba diena.
Tāpēc
Labrīt, meitenes (l)
Kā šodien jūtamies? Kādi plāni šodienai? Kas nomāc? Kas iepriecina?
Par visu un neko, par spīti rudenim :) Kā jau vienmēr :)
28.08.2012 10:57 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Patrīcija, nav tik traki, mani arī biedēja, ka VISS mācību process būs tikai un vienīgi valodā, kuru vispār nezinu (es neesmu Vācijā, bet citur), no a līdz z, bet praktiski jau nav tā, tāpat tiek angļu valoda arī iesaistīta, ja gribi ko jautāt, skaidrs, ka jautāsi angliski (vai krieviski, mums ir viena krievu pasniedzēja), paskaidrots. Itkā jau atgādina, ka anliski nerunāsim, bet tāpat runājam, ja neder izskaidrošanai priekšmetu (pulkstens, piemēram) zīmēšana uz tāfeles :D
28.08.2012 17:42 |

Reitings 1123
Reģ: 18.04.2012
Karinjo, man ar angļu valodu man liekas ir vēl trakāk nekā ar vācu, tā kā vienīgais, kā es varēšu pajautāt ir vāciski, rakstiski, zīmējumos un plātoties ar rokām :D
vai arī caur telefonu ieiešu googles tulkotājā un uzrakstīšu un iedošu izlasīt :D
bet gan jau tik traki nebūs :D
28.08.2012 17:47 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Sodien iesu pirkt planotaju, savadak galva nekas neturas un ir baigasi bardaks! :)

Prieksnieks nav darba, tapec es chiloju. Pusdien partraukuma ieshu uz H&M ieluret jauno rudens kolekciju un varbut atlausos sev nopirkt kadu jaunu kleitu, jo brivdienas brauksu uz Kanadas tusinju galvaspilsetu :) Nu, pa cik braucu ar citam meitenem, man tachu jabut pashai labakajai! :)

Lai jums jauka diena! :)
28.08.2012 17:51 |

10 gadi
Reitings 1542
Reģ: 29.08.2011
Čau, meitenes! :)
Klau, kāda ir bijusi tajā taizemiešu virtuves take-away restorānā Kotai? Kādas atsauksmes? Vislaik gribas aiziet, bet nevaru atrast laiku, Vecrīga nav pa ceļam :D
28.08.2012 17:56 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Ahh, nujā mans labākais draugs arī vārdnīca online :), tā sistēma tā nostrādāta, ka tas darbojas... Pēc laika tā sēdi - hey, bet es saprotu, ko skolotajs runā! Ļoti daudz bildīsu, kopēto lapu čupas, PC programmas, spēlītes, cd mājās, atkārtošana līdz bezsamaņai, skolotāji bezmaz šovu veido kā aktieri, ar žestiem utml...
Mums ir vairāki grieķi, kas zina tikai grieķiski, nezinu kā, bet viss tas strādā, pa dažiem mēnešiem jau veido sarunas zviedriski.
28.08.2012 17:57 |

Reitings 1123
Reģ: 18.04.2012
Karinjo, varbūt ir kāda laba vārdnīca online, ko zini un vari ieteikt?
Tas googles tulkotājs jau ir šausmīgs, bet šad tad noder.
Kā man teica viena sieviete, kas izgāja tos kursus - ka Tu jau vairs necenties tulkot tos vārdus latviski, bet mācies pa taisno vāciski un sāc pat domāt vāciski, kad Tev kaut kas jāpasaka.. nevis galvā vispirms izdomā latviski ko teikt, pēc tam pārtulko.
Tā kā šādi kursi esot labāki nekā, ka Tev kāds latviski mācītu.
28.08.2012 18:00 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Keith, es iešu 4dien (ja vien vēl trakāk nesaslimšu), varēšu te ierakstīt atsauksmi. Bet vispār esmu dzirdējusi, ka tur esot ņammīgi tie ēdieni. :)
28.08.2012 19:27 |

Reitings 551
Reģ: 12.08.2012
Šis forums tik pretīgs palicis,dēļ visām šīm vājprātīgajām te.Te vajdzētu kaut,kādu tīrīšanu,piegriezusies visa šī svalkas lamāšanās un vēl kubiete vislaik staigā un pa 8 kakām atstāj katrā diskusijā. Pat nebrīnītos,ja mīkstais,amia,kubiete,nazīc,member,late,bandita,kendrucis visas šīs slimās personas ir viņa viena.
28.08.2012 19:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)