Nu tā viss sākās ar vienu puisi ar kuru iepazinos face.lv :D
Čatojām, sazvanījāmies un beigās saprātām, ka esam labi draugi un nekā romantiksa tur nav un nevar būt. Šis puisis ar savu draugu bija aizbraucis makšķerēt. Es tajā laikā biju draudzenes ballīte, viņš man pazvanīja un viņam pieķērās zivs :D viņš iegrūda telefonu draugam :D
Es biju samulsusi, bet sapratu, ka tam draugam ir ļoti patīkama balss, viņš izklausījās tāds nobriedis un patīkams cilvēks. Sapratu, ka viņam jau ir draudzene jau pāris gadus. Sākās viss ar to, ka šis jauniepazītais puisis, man uzzvanīja kādu vakaru, lai papļāpātu, jo draudzene bija kkur aizbraukusi un viņam bija garlaicīgi. Norunājām n-tās stundas pa telefonu, sapratām, ka mums ir ļoti DAUDZ par ko runāt utt. Turpinājās viss ar sarakstēm, arvien biežāk sazvanījāmies un caurām naktīm runājām pa telefonu. Līdz pienāca studentu paradīze. Es zināju, ka viņš tur būs ar savu meiteni un draugiem, bet man bija sava kompānija. Es satiku viņu bez draudzenes un viņš mani vnk noskanēja un smaidīja visu laiku. Pēc tās ballītes sākām kontaktēties vēl biežāk. Līdz beidzot viņš saprata, ka ar to meiteni viņam viss iet greizi. Viņš izšķīrās, sākās mūsu randiņlaiks un tā jau esam kopā teju 2 gadus. :)
Ui, cik gari sanāca :D