Sveiki visiem !
Šobrīd meklēju ļoti labu Loru,nevis raksturā labu ar kuru būtu jautri vizītes laikā, bet gan zinošu! Cosmo meklētājā atradu šādus divus dakterus :
Dr. Rozenberga
Jelaagina
Es vēlētos zināt kāpēc viņi ir tik labi ?
Esmu bijusi jau pie Prof. Sokolova ar deguna blakus dobuma cistu. Varbūt kādam ir pieredze ar šādu problēmu ?
Rozenbergas kundze ļoti laba un ļoti zinoša. Tiku vaļā no blakusdobuma iekaisuma patiecoties viņai, kur iepriekšējie dakteri neko neizdarīja. Viņa agrāk arī 1. slimnīcā operējusi (līdz to aizklapēja ciet). Tagad MFD uz Vienības gatves gāju. Daktere ļoti laba!
Man ari bija cistu problema, pats briesmigakais ka tas var paradities atkal, kad biju mazak biezi guleju slimnica, ceru ka man vairs tadas nebus. Nekad vairs negribu piedzivot to pretigo sajutu kad dur deguna....
Man agrāk bija problēmas ar deguna dobumu, neatkarīgi ziema, vai vasara, un man zāles nepalīdzēja, pat izmantoju skalošanas metodi, bet tas bija tikai īslaicīgs risinājums :( Jau pāris gadus nezinu, kas ir iesnas :)
Rozenberga.
Kāpēc?
Tāpēc, ka izārstēja, ko daži labi "speci" bija ielaiduši.
Pilnībāpar visiem 100% par Rozenbergu. Turklāt viņa vēl man ne tikai pa savu profilu slimību izārstēja, bet pat atklāja plusā citu ko, kam arī izrakstīja zāles un beidzot tiku arī no vēl vienas ilgas problēmas, ko citi ārsti nespēja noteikt.