Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Apjukusi.

Reitings 7
Reģ: 26.08.2012
Sveiki. Es ísti nezinu, ko man darít, aizmirst vai mēģināt. Tátad stásts ir tads, Pagaidám dzívoju Anglijá, pirms aizbraucu, no Latvijas sákás románs ar vírieti, kuru jau kádu laiku pazinu, bet nebiju ilgi satikusi, no sákuma domáju, ka vinjs nav mans tips utt. Biju párliecináta, ka tas ir tá pat vien, jo man péc 1 nedéljas bija jádodas prom.
Dzívoju Anglijá, 3 méneshus, péc 1 ménesha, lidoju atpakalj uz Latviju, Visu sho laiku sarakstamies, esmu ljoti vinjam piekérusies, bet 2 dienas atkapalj vinjs man pazinjoja, ka ir iespéjamíba, ka oktobra beigás vinjs brauc strádát uz Váciju, Un tagad es vairs nezinu ko man darít, izvairíties, vai turpinát to visu, .... es vnk saprotu, ka es varu ljoti sevi sápinát. Varbút, man vajag apstáties jau tagad, lai nebútu sápígák péc tam? Ko jús domájat?
27.08.2012 19:49 |

Reitings 550
Reģ: 29.01.2009
Ja tagad apstāsies, tad iespējams pēc tam vēl ilgi sevi mocīsi ar kā būtu, ja būtu!?

Es ļautu visam iet pašplūsmā.
27.08.2012 19:56 |

Reitings 144
Reģ: 18.08.2012
Piekrītu MuRR. Skaties, ko viņš grib darīt, ja grib turpināt, tad turpini.
27.08.2012 20:00 |

Reitings 4
Reģ: 29.08.2012
Nu nezinu, vīrieši vispār ir tādi intersanti,uzskatu,ka uzticēties pilnībā nevar un gaidīt kā nu būs pēc tā laika? Eh, Tev takš arī jādzīvo...un vēl piedevām īsa brīža romāns... Bet es īsti nesapratu ko viņš saka par Jūsu attiecībām? Viņam arī ir tadas jūtas? Un vai viņs ir brīvs? Viņam tajā Vācijā ir kāds darbiņš jau sarunāts? Lai laiž pie Tevis! ;)
29.08.2012 15:35 |

Reitings 7
Reģ: 26.08.2012
nú es pat nezinu, ká to ísti nosaukt. Vinjam ir pret mani jútas, un ljoti gaida mani atpakalj. :) Vinjs ir brívs.
Né, es braucu, uz Latviju atpakalj, un visticamák, vinjs péc ménesha brauc prom, ta ká mums abiem ir dots tikai viens ménesis, varbut es kautká varésu vinu ietekmét, bet negribu péctam justies vainíga, par to, kad vinjs nav izmantojis tádu iepéju.
Vinjam tur Vácijá, radinieki strádá, tá ká darbs vinjam garantéts un labi atalgots.
Patiesám nezinu, ko man darít, ja apstásos tad iespéjams nozélosu, bet ja vinjs aizbrauks man bús vél sápígák, Un viena ménesha laiká jau nevar izveidoties tik nopietnas attiecíbas, lai varétu izvértét kaut kádus variantus. Man játurpina mácíbas. Patiesám nezinu, drízák sis viss izklausás péc bezizejas, jebkurá gadíjumá jutísos sápináta.
29.08.2012 19:55 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits