Tātad-tusiņš pie manis, 31.septembrī, pirms skolas sākšanās.
Lai nebūtu burkšķēšanas,ka tikai izredzētā un cosmo krējums nāk, tad var pieteikties visas. Max.20 cilvēki, Bandita arī būs. ;)
Ar saites beigās rakstīto niku ir member jeb Kubiete, tikai no vecā profila. Late nekad nav taisījusi diskusijas par olu makaronu pārdošanu, member gan ar šādu diskusiju atceros. Turklāt, Late nebāž linkus visur, kur vajag un nevajag.
Njā....Man kauns par member/Kubieti. Ja iepriekš šķita vienkārši ar daudz putniem galvā, tad tagad vispār tos dumjos komentārus ar linkiem nav vērts lasīt.
Turklāt nebrīnīšos, ka gan pirmā, gan otrā viltus Late ir viens un tas pats cilvēks, citādi aizdomīgi, ka tik vienlaicīgi uzradās.
Njā....Man kauns par member/Kubieti. Ja iepriekš šķita vienkārši ar daudz putniem galvā, tad tagad vispār tos dumjos komentārus ar linkiem nav vērts lasīt.
Jā.. Man kaut kā agrāk bija kaut cik laba attieksme pret viņas komentāriem, viedokliem, bet tagad cilvēks patiešām liekas absolūti bez dzīves un ar ļoti savādu psihisko stāvokli.
Atceros, ka tā pati Member (Kubiete) mainīja niku uz Antisaulcerīte un nolika ar stulbiem komentāriem Saulcerīti.
Ā, un nezinu gan, vai abi profili ir Member veidoti, jo, manuprāt, viņa pati nespēj izdomāt neko tik oriģinālu (ko pierāda tas pats gadījums ar Saulcerīti). Viņa ir spējīga tikai piemēroties jau gatavai idejai un mainīt savus nikus ar bildēm.
Member ilgi savas gudrības izlika atceries.lv, tad pārvācās uz cāli un tagad piemēslo šo forumu. Tu, vārna, tinies uz bmwpower, tur tevi ātri noliks pie vietas!