1. Acu zīmulis. Lietoju ikdienā tumši brūno uzacīm, lai ietonētu tās. Firmu pat īsti nezinu.
2. Tuša. Tāpat kā nr 1, lietoju arī tušu ikdienā. Man ir Essence tuša, kalpo normāli.
3. Lūpu spīdums. Lietoju ļoti reti un tāpēc man tik tāds viens vai divi sakarīgi ir, viens ir atvests, otrs dāvaniņā dabūts. Vairāk esmu par labu lūpu balzamiem/sviestiem, tie gan man ir daudz un dažādi.
4. Sejas krēms. Nelietoju ikdienā, man ir kaut kāds, kas matē sejas ādu, bet to es smērēju šad un tad, no Faberlic. Man iecienītāks variants ir pūst rožūdeni uz sejas, bet, ja paredzēts likt tonālo, tad bez krēma apakšā neiztikt.
5. Toniki vai pieniņi. Sejas tīrīšanai ir čistaja ļiņija pieniņš un tonika vietā iepriekš minētais rožūdens.
6. bronzeris vai pūderis. Pūderi nelietoju, ik pa laikam vaigu sārtumu, kura firmu arī nezinu īsti.
7. Šampūns un balzams/maska. Elvital šampūni pārsvarā tagad un maska no mil mil.
8. Ķermeņa krēms. Tagad, vasarā, intensīvi iet garnier krēms sarkanajā bundžā, nu man ļoti, ļoti patīk , arī smarža tāda neitrāla, bet patīkama :)