Psc, meitenes, par kādu smukumu/nesmukumu te var būt runa?! Ja pusis grib ar viņu parunāties, tad kaut kas interesants tajā meitenē iekšā arī ir nevis tikai fasāde. Stulbi uzskatīt, ka smukās netiks pamestas un vispār, manuprāt, muļķīgi ir salīdzināt, kura ir smukāka vai neglītāka, jo visas vnk ir tik dažādas un individuālas, ka tas ir tikai gaumes jautājums, nemaz nerunājot par cilvēka saturu...
Jāpriecājas, ka tavs puisis simpatizē arī citām, bet ir kopā ar tevi! Tātad viņš arī ir interesants nav zemē metams! Šeit piekrītu chanely.
Un, piem., man vispār joma kurā studēju un apgrozos, kā arī nākotnē strādāšu un savu dzīvi saistīšu vispār 90% ir vīriešu, un klēpī nez kāpēc viņiem nekrītu. Jāprot ieturēt distanci! Tas būtu nenormāli, ja mana otra pusīte sāktu rīkot greizsirdības scēnas, kurām pat nav pamata. Ko tad man darīt - ellē ratā sūtīt sūtīt savu specialitāti? Jā, bieži vien esmu vīriešu pusē, varbūt jau pieradums, pastāvīgi atrodoties viņu sabiedrībā, bet es viņus tāpat saprotu un bieži vien arī atbalstu. Un neesmu nekāda feministe.