Vecmeita.

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011
Sveikas Dāmas un Kungi!
Vakar ar druškām bija pasēdēšana un es aizdomājos par savu dzīvi.
Man ir 24 gadi, ir bijusi attiecību pieredze, bet šķiršanās iniciators vienmēr ir bijis vīrietis.
Visām draudzenēm ir otras puses, dzīvo kopā, dalās, gatavojas precēties, esmu vienīgā bez attiecībām.
Man ir labi pelnošs darbs, izglītība, esmu simpātiska, kopta bet man trūkst vīriešu uzmanības.
Lasu daudzām darbā kolēģi sit kanti, man neviens nesit kanti.
Esmu potenciāla vecmeita :(
25.08.2012 16:12 |

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
becky ka tu budama parasta pec sejas vari atrast bagatu viru? kas tev tads piemit?

Šī ir pērle. :D :D :D Vispirms autorei jāmācās tikt vaļā no skaudības. :) Vispār izskatās, ka Tev pietrūkst harizma, ja tā nav, tad arī skaistulēm īpaši neviens uzmanību nepievērš. Taču, ja attiecības Tev ir bijušas, bet visās to izbeigšanas iniciatori ir bijuši vīrieši, tad jādomā ne tikai par smuku ģīmi, bet arī par raksturu un to, kas galvā. :)
25.08.2012 16:50 |

10 gadi
Reitings 219
Reģ: 20.08.2012
nē, nu jā, pēc būtības 24 gadi ir maz, bet tendence ir skaidra. ja vīrieši nav pievērsuši uzmanību līdz šim, tad cik liela ir varbūtība, ka vēlāko gadu laikā pēkšņi notiks brīnums un vīrieši sāks krist klāt kā bites uz medus podu? :D lai gan jau daudz pielūdzējus nevajag, pietiek ar vienu, ar kuru nodzīvot kopā visu atlikušo mūžu. ja paveicas.
25.08.2012 16:54 |

Reitings 895
nazic, tavs komentārs lika man aizomāties par to, ka būšanai par vecmeitu patiesībā nav ne mazakā sakara ar vecumu, bet gan ar attieksmi pret dzīvi. ja tu esi sevi norakstījusi jau 24 gadu vecumā, tad jau droši arī vari tapt dēvēta par vecmeitu.
25.08.2012 16:55 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Ance tiesi manas domas,es vienkarsi domaju,ka latvija jorpojam ir nedaudz tas padomju laiku stereotips,ka sievietei jau 20 gados ir jabut precetai un jadzemde berni,musdienas ta vairs nav. Es ljoti labprat atbalstu amerikanju uzskatu par to,ka labak velak to visu,jo vispirms ir dzive jaizbauda lidz veidot savu gjimenes ligzdinju.
25.08.2012 16:59 |

10 gadi
Reitings 219
Reģ: 20.08.2012
nazic, kas nu kuram dzīves baudīšana. citiem tas tieši arī to ģimenes ligzdiņu nozīmē, citi atkal grib uzdzīvot. cilvēki ir dažādi :)
25.08.2012 17:04 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Manupraat, tev taalu liidz vecmeitai. Manas domas par vecmeitiibu ir liidziigas kaa Naziic - vecmeita ir sieviete jau gados, kurai ne reizi dziivee nav bijushas attieciibas un uzvedaas kaa taads neapmierinaats ruugumpods. Varbuut agraakos laikos nepreceetaas skaitiijaas vecmeitas, bet muusdienaas, skaista, nepreceejusies sieviete ar labiem ienaakumiem var dziivot uhh, cik zalji! Starp citu, tas vai viirieshi pieveersiis vai nepieveersiis uzmaniibu nav atkariigs no smukuma, bet no ieksheejaa starojuma.
25.08.2012 17:06 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Piekrītu Kumeliņam, Nazītim. Gadā ir 365 dienas. Līdz kaut vai tiem pašiem 30 gadiem tev ir veselas 2190 dienas kad būt laimīgai un apmierinātai ar sevi. Un noteikti vienā dienā kāds to pamanīs un ne aci nevarēs atraut. Galvenais esi tu pati, smaidi un baudi, un viss būs.
25.08.2012 17:19 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Piekrītu Kumeliņam, iekšējais starojums ir tas, kas pievelk vīriešus sievietei. Un vēl, angļiem ir tāds teiciens"Trying too hard"-ja ļoti velies attiecības un vīriešu uzmanību, izsaki savu vēlmi un atlaid, nedomā par to, neiespringsti, jo vīriešus pievel tieši sievietes, kas izmisīgi nemeklē to uzmanību, bet ir pašpietiekamas un apzinās savu vērtību. Kamēr nav šo attiecību, velti visu laiku karjerai, izaugsmei, iemīli un iepatīcies pati sev. Un tad, kad tu iesi pa ielu ar augsti paceltu galvu, būsi harmonijā pati ar sevi, iekšēji starosi, apzināsies savu vertību, tici man, tev pievērsis uzmanību un vel kā.un ne tikai vīrieši:D
25.08.2012 17:22 |

Reitings 31
Reģ: 25.08.2012
Nu beidz, vaitad mūsdienās tāds termins kā "vecmeita" vispār pastāv?
Un Tev ir tikai 24 gadi!
Man arī ir un 24 gadi un es sevi par vecmeitu nekad neesmu nosaukusi.
Visums sūta cilvēku tad, kad ir pienācis īstais brīdis.
Mīlestība nāk tad, kad to nemeklē.
Tā ka - tikai pacietību!
25.08.2012 17:33 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
amerikanju uzskatu par to,ka labak velak to visu,jo vispirms ir dzive jaizbauda lidz veidot savu gjimenes ligzdinju

man ar tāds uzskats :) līdz 28 stabili gribu uzdzīvot :D tev ir TIKAI 24 gadi! satiecies vnk ar brīvām meitenēm, ja tās tev rada diskomfortu ar runām par laulībām
25.08.2012 17:45 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Puisi no Tevis aizgaja, jo nebiji viniem ista un vini tev ari ne. Nav ko nokart degunu tik agra vecuma. Sac nodarboties ar viss kaut ko jaunu, busi cilvekos, bus vairak iepazisanos un pati busi interesantaka.
25.08.2012 18:50 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Pēc komentāriem kristālskaidri redzams kuras ir no mazpilsētām un kuras no Rīgas/vai citām metropolēm.Pamēģiniet parastā pilsētā uzdzīvot līdz 27 pasmiesimies kopā:D
Tās,kas Rīgā saslēpušās zin,ka acīs nevienam nekrīt tapēc var teikt jebko:)
25.08.2012 19:40 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
Tāpēc jau gribu uz Ņujorku! :D:D:D
25.08.2012 19:45 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Parastā pilsētā ir tikai 3 varianti.citu nav

a]Svilpaste!:D
b] robi uzvedībā/No IQ
c]parastā seja-bet nu šis nav rādītājs,nevar viņu likt te,jo tomēr tieši šīs pārsvarā ar IQ draudzējas,un viņas izlīdzina savas iespējas.

Un savās metropolēs jūs to visu saucat glamūrīgos vārdos-brīvi uzskati,mūsdienīga domāšana utnmldz.Nevajag jau tā caur puķēm visu,sauksim lietas īstajos vārdos= Svilpaste arī Āfrikā ir Svilpaste!:D Nekā modīga un mūsdienīga tajā nav.
25.08.2012 20:07 |

Reitings 802
Reģ: 28.06.2012
becky ka tu budama parasta pec sejas vari atrast bagatu viru? kas tev tads piemit?

Ha ha viņa nemeklēja, bet ebay pasūtīja :D :D :D
Bāc tak bagāts var kļūt arī esot attiecībās. Vari iepazīties ar parastu vīrieti, ja viņam ir galva uz pleciem un savi mērķi, izdomās savu biznesu un kļūs bagāts.
Sāc normāli domāt, ja tu staigāsi ar skābu seju un tādu attieksmi, tad nav brīnums, ka visi vīrieši turas pa gabalu. Viņi pamana tavās acīs izsalkumu, tas viņus biedē. Jābūt mirdzumam acīs un smaidam sejā.
25.08.2012 20:12 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Man šķiet, ka tādas vientulības problēmas nomāc vai nu pārāk aizņemtus, vai pārāk garlaicīgus cilvēkus.
25.08.2012 22:05 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
iedomaajos paaris iespeejamos variantus:
a) tu tik izmisiigi luuri uz viirieshiem kaa izbadeejusies, ka vinjiem ir bail un attieciibaas esi bijusi tik izdabaajosha un pieglaimiiga, lai tik viirieti notureetu, ka beigaas viirietim apnika buut kopaa ar buutni, kura sevi nemiil un neciena.
b) diez kaapeec uzskati, ka var seedeet stikla kalnaa un gaidiit pasiivi savu antinju. bet taa kaa dziive nav pasaka, pashkroneetaas princesiites iekarot neviens netaisaas un arii izdabaat vinju kapriizeem ne. ja vien neesi superskaista vai supersharmanta personiiba, tad ir jaabuut draudziigai un miiljai.
c) runaa maza beerna balstinjaa, staigaa viscaur rozaa apgeerbaa un turi maaju piebaaztu ar baarbijaam un lelleem,visu laiku aizdomiigi kjikjini bez iemesla un tamliidziigas diivainiibas.
atrodi, kas par vainu un pie taa piestraadaa.
26.08.2012 09:05 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Es kaut kā piekrītu kristai. Ir kaut kam jābūt Tevī pašā. Ne jau tas, ka ir labs darbs, laba izglītība, simpātiska sieviete utt, ir noteicošais. Ir daudz tādu sieviešu, par kurām nevar beigt brīnīties, kā viņām var nebūt puiša... Tik smukas, gudras, atraktīvas, koptas, mīl dzīvniekus un bērnus arī un bla bla bla. Bet mēs nezinām, kāda viņa paliek, esot ar to puisi divatā.
Bet varbūt tiešām, Tu tikai sēdi un gaidi, kad sitīs kanti, bet pati neizstaro nekādu seksuālo enerģiju, kas piesaista potenciālo mednieku? :)
27.08.2012 03:16 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Piemērs iz dzīves .. sieviete pāri 30, labs amats, kopta, dabīgi ļoti skaista, gudra, fantastisks cilvēks, bet gadiem jau viena. Par uzmanību sūdzēties nevarēja, tomēr tā nāca no pārpašpārliecinātiem biezajiem, kam galvā skaidas par sadzīviskām vērtībām un vēlme tikai papriecāties .. Normāli vīrieši vienkārši baidījās ar viņu sākt sarunu.
Parunājām, ieteicu viņai gērbties mazliet piezemētāk, skrāsoties ne tik koši un būt vienkāršākai. Pagaišgad apprecējās, jo beidzot sakarīgi vīrieši sāka viņai pievērst uzmanību un viņai bija iespēja parādīt savu iekšējo "es" normālam vīrietim, kas to novērtē. Sievu un dzīves biedri izvēlas pēc iekšējās saderības .. sakrāsotās lellītes ir domātas, lai ar viņām tikai padraiskotos un aizmirstu ..
Vīrieši gan iŗ dažādi, bet nu tie sakarīgie šķiet izvēlas pēc iekšējām vērtībām .. nesaku, ka ārējās tiek pilnīgi noniecinātas, tās, protams, spēlē lomu, bet ne noteicošo ..
27.08.2012 09:55 |

Reitings 8272
nu, ja tu tā vēl ilgi domāsi un runāsi tad tā arī būs. nedod dievs, ja tu vēl par savu zemāk par zemi pašapziņu stāsti saviem vīriešiem.
man 1reiz viens tāds bija, kurš vnk uzvedās kā lupata un līda gandrīz pa zemi. ziniet, es tiešām sapratu, ka ar tādu man nav ko...vēl tagad viņš nevar atrast meiteni, kaut gan jau ir pagājis gads. čīkst un pīkst visu laiku, kādēļ viņam tā neiet utt. tas ir vnk drausmīgi. ko es varu teikt - degunu gaisā un uz priekšu. kas vēl- nevajag izvēlēties kkādus vējagrābsļus, kas paši nezina un nezinās, ko grib
27.08.2012 16:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)