Mani uzskata par ģimeņu jaucēju

Reitings 31
Reģ: 25.08.2012
Nesen labākā draudzene iepazīstināja ar savu puisi, kurā riktīgi bija samīlējusies. Viņi reti kad tikās, bet mani bieži aicināja ciemos. Tad pēc kāda laika šis puisis man sāka rakstīt. Principā runājām par sīkumiem, neko īpašu un viņš mani bieži aicināja pie sevis. Es tiešām neko sliktu nenojautu, jo tā tak mana labākā draudzene un domāju, ka šis puisis vienkārši izturās draudzīgi. Kādu vakaru viņš mani uzaicināja aiziet uz klubu ar draugiem. Es piekritu. Atnācu, pasēdējām un braucām uz klubu, bet izrādījās, ka nekas nenotiek. Es tajā laikā dzīvoju kojās un izvērtās tā, ka man nebija kur palikt, jo kojās laida iekšā tikai no rīta puses. Draudzenes puisis piedāvāja palikt pie sevis. Kad bijām pie viņa mājās viņš sāka manu draudzeni aprunāt un es centos atspēkot, ka viņa viņu mīl (kas arī ir patiesība). Kad gājām gulēt, viņš man sāka uzmākties. No rīta kolīdz varēju gāju atpakaļ uz kojām un viņš man lūdza, lai es nestāstu. Es pateicu, ka nestāstīšu. Pēc tam visu to laiku, kad runāju ar draudzeni centos viņu atrunāt no domas, ka viņa varētu dzīvot ar viņu kopā, jo es zināju, ka viņš guļ ar citām meitenēm, bet nebija jēga to teikt, jo viņa ir tā viņā iemīlējusies, ka man neticētu. Nesen šis puisis izšķīrās ar manu draudzeni, un baidoties, ka es viņai visu izstāstīšu, viņš pirmais to visu izstāstīja, kas notika tajā vakarā, bet visu pilnībā savādāk. Ka es esmu viņam uzmākusies, ka viņam bija depresija un ka viņam bija grūti atteikt un ka es izmantoju situāciju. Tagad draudzene uz mani ir dusmīga un šis puisis ik pa laikam man sūta vēstules, vai es negribu aiziet patusēt utt. Es nezinu ko darīt, jo viņa kā muļķe tic katram viņa vārdam. Varbūt man nokopēt visas tās vēstules, ko viņš man ir sūtījis? Un kad man to darīt, jo draudzene nevēlas ar mani tagad runāt un visiem stāsta, ka esmu nodevēja, kaut gan es jau viņu brīdināju, ka ar viņu tur nekā laba nebūs...
25.08.2012 13:00 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
man liekas, ka tev ir svarīgi, lai citi tevi neaprunā, lai citu acīs izskatītos nevainīga, bet takš padomā par savu draudzeni, kurai sirds plīst pušu. vienkārši liec viņu mierā. šaubos vai tās vēstules kaut ko nozīmēs, jo ticamības moments jau pazuda tajā brīdī, kad paliki pie viņa pa nakti.
25.08.2012 15:23 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
vajadzeja uzreiz izstastit draudzenei,kas notika,nebutu shada situacija,jo tagad jau diez vai vinja tev tices.
25.08.2012 15:30 |

Reitings 6531
un vispar es nesen viena filma dzirdeju ljoti labu teikumu. Kr4 situacija tur bija,ka sieviete bija saderinajusies,bet vinja noskupstijas citu puisi un kad meitene atzinas savam ligavainim vinjs pateica ta "Ja vinjs tevi noskupstija,tas nozime,ka vinjs juta,ka drikst to darit" ok vardi noteikti nebija tieshi shadi,bet doma ir tada,ka iespejams pati flirte ar vinju atpakalj ka rezultata vinjam skjita,ka dod zaljo gaismu,tapec nevajag tagad teikt ak shausmas kads kretins,ja virietis nav maniaks vinjs pec laika apstasies un neko nedaris,bet ja joprojam raksta,tatad tu joprojam vinjam atbildi un punktu isti neesi pielikusi.
25.08.2012 15:34 |

Reitings 4183
nazic, jap, piekrītu. manā dzīvē arī bija viena meitene, kura turpināja atkārtot "es jau neko, es jau neko", diezgan nožēlojami. kādreiz dzīvē arī ir jāatbild par savu rīcību. un vispār, kāda starpība gulēja vai negulēja ar puisi? domāja gulēt vai nedomāja gulēt? reāli, viņa naktī aizgāja pie viņa uz māju. viss. punkts. skaidrojumi man vairs nav vajadzīgi. tā draudzene ir vienkārši zudusi. ;D
25.08.2012 15:38 |

Reitings 6531
zili_rudzi tieshi ta,protams,man ir ljoti svarigi,lai manas draudzenes butu labos draugos ar maniem puishiem,bet iet tikai divata uz klubu,tas ir parak aizdomigi,cita lieta ir,tad ja mans puisis un draudzene ir no kopejas draugu gurpas un visa ta grupa iet tuset kaut kur,kad es,piemeram, netieku. Tapat ari zinu,ka mani puishi ir citreiz runajusi draugos ar manam draudzenem,bet nu tas ir bijis tik ta cau ka iet,kas jauns,ko la davina X(man) :D vai kkas lidzigs tev pretiga rozha shaja bilde :D nu ta nelielas draudzigas frazes.
25.08.2012 15:42 |

Reitings 4183
tak meitene ir mazliet maita, un viņai tas puisis tomēr paticis, jo parasti labākajai draudzenei izstāsta par saviem vakara plāniem, it sevišķi, ja tie ir kopā ar viņas puisi :D un pēc tam jau nākošajā rītā paziņo, pa nakti palikuši viens pie otra. vispār tā nakts palikšana kopā skan tik pretīgi, ka kāda jēga meitenei tagad tēlot, ka viņa ir nevainīga un puisis kretīns?
25.08.2012 15:46 |

Reitings 31
Nu labi, ka jūs nekad nekļūdaties! :)
25.08.2012 15:49 |

Reitings 4183
negribu nevienu apvainot, bet unknow, tu nezināji, ka, ejot kopā ar puisi, sāpināsi savu draudzeni? un kas tev bija prātā, kad kāpi pāri viņa mājas slieksnim? un kāpēc tu noklusēji patiesību, jo biji par gļēvu lai atklātu? un kāpēc nevaino ne kripatiņas sevi, bet tikai puisi? kas par cilvēku tu esi? :D nu i nafig tādu draudzeni.
25.08.2012 15:49 |

Reitings 4183
kļūdos, tikai atšķirība ir tāda, ka par tām atbildu, nevis noveļu vainu uz citiem.
25.08.2012 15:50 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Man toties bija draudzene, kurai noteikti vajadzēja visus tos, kuri man bija iepatikušies un ar kuriem man kaut kas bija bijis :D Es dusmīga nebiju, jo nebiju nevienā baigi iemīlējusies, bet vienalga man kaut kā dumji likās, ka viņa bija nākamā rindā aiz manis...
25.08.2012 15:51 |

Reitings 4183
parfait, tu ēdi maizi, viņa savāca drupačas ;D
25.08.2012 15:52 |

Reitings 3966
A kur tev ieprieksh bija smadzenes, kad piekriti aiziet uz tusinju. Sito es nesapratishu, ja cilveks zin ka nav kur palikt pec tam, tad jau bij kkada doma apaksha. UUn es jau sen butu tava vieta tas vestules tai saucamajai draudzenei nosutijusi, nevis te foruma runaatu.
25.08.2012 15:54 |

Reitings 6531
unknown jebkursh cilveks kljudas,bet ir jamak ka jau zili_rudzi mineja atbildet par savam kljudam un no tam macities. Ka jau te mineja,tu varetu paradit visas vinjas puisha vestules,kas pieraditu,ka tu vinjam neuzmacies pirma,tad kapec tu to nedari? Noteikti,ka mazliet flirte atpakalj un to tachu draudzenei radit negribas vai ne!
25.08.2012 15:55 |

10 gadi
Reitings 5929
zili_rudzi, ļauni jau skan, bet nu tā apmēram diemžēl bija :D vienmēr esmu zinājusi, ka nav labi, ja draudzenēm ir līdzīga gaume uz puišiem :D
25.08.2012 15:56 |

Reitings 31
Un kas teica, ka es sevi nevainoju?
Es jau nez cik reizes teicu, ka esmu gatava atzīt savas kļūdas un uzņemties atbildību par to ko esmu izdarījusi, un es neko nenoveļu uz citiem, es tikai izklāstīju patieso situāciju. :)
Go ahead, come and judge me! :D
25.08.2012 15:57 |

Reitings 31
nazic, bah, izlasi visus foruma komentārus.
25.08.2012 15:59 |

Reitings 6531
unknown ne paldies,man besis lasit visus komentarus :D nu tu vari teikt,ka mes visas tevi nosodam,bet es tomer,uzskatu,ka dazhas sheit censas tev vnk pateikt,ka nav ko te foruma sedet un gauzties,bet iet un draudzenei atzities un uznjemties atbildibu.
25.08.2012 16:01 |

Reitings 31
nazic, nu bet, protams, ka nosodāt! :D
viņa tagad nevēlas ar mani kontaktēties, es nogaidīšu kad pienāks īstais brīdis un viņa būs gatava mani uzklausīt. :)
25.08.2012 16:03 |

Reitings 3966
nu bac tad panjem un beidzot nosuti taas vestules tai savai d raudzenei. Tada sajuta kad tu kaut ko gaid ino ta puisha puses, kad vinjhs tev kko nosutis un tu vinjam.
un ja vinja neizlasis suuti velreiz. Bet skjiet, ka tev tas puisis sak iepatiktiesu n nemaz negribi sutit vinjai vestules.
25.08.2012 16:05 |

Reitings 6531
unknown nu manis pec doma ka gribi,es tevi nenosodu,jo man nav darishana gar citu cilveku dzivem,es tikai izteicu savas domas un ka man gribetos un liktos pareizi,katra pasha cilveka zinja ir ko uztvert par atbilstoshu ricibu!
25.08.2012 16:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits