Sveikas!
Vai kāda ir lietojusi placentu matiem?
Precīzāk ŠO:
Ir bijuši rezultāti? Vasarā lietoju to šampūnu, neko krutu nemanīju, taču tagad sāku lietot šīs ampulas, pēc pirmās reizes, sajutu blaugznas,kas man nekad nav bijušas.
Vai ir Jums kāda pieredze?Rezultāti?
Man arī ieteica, lietoju. Nu baigi jau grūti pateikt šādiem matu līdzekļiem iedarbību, jo mati aug ilgā periodā...nu katrā ziņā supergarā, biezā bizē nestaigāju diemžēl, iespējams jau, ka labāk ir. Mati mīkstāki, šķiet, palika, nekādu blaugznu nav.
Es biju lietojusi MIL MIL placentas ampulas matiem. Izlietoju visu kursu - 2 iepakojumus, un jāsaka, ka riktīgi redzēju rezultātus! Mati palika daudz labāki, dzīvīgāki, kā arī kādus 2 mēn. pēc kursa izlietošanas, pamanīju daaaaudz jaunus matiņus, kuri spraucās ārā pie saknēm! ;) ar šiem produktiem ir tā, ka viņi jau uzreiz to efektu nedod (nu varbūt tik minimāli). Tāpat kā ar vitamīniem - rezultāts ir pēc kāda laika (pēc apt. 2 mēnešiem).
Lietoju tieši šīs.
Izlietotas 1 pakas, manāmi mati krita mazāk ārā, pēc izlietotās 2.pakas, mati krita ārā ļoti minimāli
Pēc tam sāku lietot tikai 1 nedēļā viss ok
Bet tad uz 3 mēnešiem pārtraucu, un atkal jau mati krīt ārā daudz vairāk,nekā tad, kad lietoju :)
Jā, šīs ir MIL MIL, oi es pirku tajā lielās MAXIMAS aptiekā, kura ir labajā pusē, kad brauc uz Jūrmalu, tur ir aptieka iekšā.Ja man būtu bijusi kkada bišu kartē,tad man būtu 19% atlaide :D