Sveikas!
Nu, kā Jums patīk šodienas laikapstākļi? Kādi plāni šim vakaram?
Izlasot DIO diskusiju par ēdieniem,man sagribējās tik ļoti ēst, kaut arī esmu jau kārtīgi paēdusi.
Labdien! :)
Skatoties pa logu, šķiet, ka laiks ir labs. Biju izgājusi darbā uz balkona mazliet paelpot svaigu gaisu, nemaz silti nelikās.
DIO vispār veido tādas foršas, iedvesmojošas diskusijas. Jau tagad "nagi niez" iet pusdienās :D
lolly_pop
Ej nu, kur tev vēl rudens? :)
Palutini sevi ar ko gardu, aizej ar draudzenēm kaut kur, uztaisi skaistumkūri mājās. Mūsu sajūtas taču ir atkarīgas no tā, ko paši darām/nedarām. Ne tā? :)
Īsumā par dienu:
Jūtos mazliet,mazliet labāk, gan saistībā ar roku, gan rīkli. Šodien ir jāsāk rakstīt mans thesis, bet nezinu,kur un kā lai sāk. Laukā laiks ir pretīgs, mīļotais nav blakus, jūtos šausmīgi vientuļi. :( gribētos papinkšķēt,bet tas jau neko nedos, vērts arī nav.
Mans dienas jautājums:
Cik apmēram lapas aizņemtu 1000 vārdi wordā???
Esmu noskrējusies kā mazais ezis. Un priecājos par vīriešiem, kuri māk iedvesmot sievietes sportā. Vīrietis, kurš uzņēma mana krosa laiku, pāris metrus pirms finiša nobļāvās- "Ātrāk, ātrāk, Gucci veikalā 50% atlaide" :D
heii, laiks ārā izskatās labs. Varbūt kāda no jums ir mācījusies/mācās policijas koledžā? Kā tur ir? Patīk? Un vai tiešām tās fiziskās pārbaudes ir tik grūtas?
Es te i-netā palasīju un paskatījos tos normatīvus, neliekas nekas neizdarāms.
es paņemtu un piekopētu visu lapu pilnu ar aaaaa no 5 simboliem un saskaitītu, cik man tādu ir uz lapas, jo 5-6 burti ir tāds vidējs skaits, kas sabalansē prievārdus/saikļus etc. ar garākiem vārdiem.