Miljons nebūs, bet, ja jums arī ir jautājumi, tad pievienojiet tos šajā diskusijā :D
1. Man vajag perfektu tumši vai spilgti sarkanu nagu laku, ar perfektu es domāju ILGnoturīgu, kura nenolūp pēc 1 dienas un izskatās labi arī kaut vai pēc dārza ravēšanas. Sūtīt no neta nevēlos, tāpēc skatījos drogās un kolonnās, ir nagu lakas pa pieci ls un vairāk, kuras sola noturību, bet viņas tiešām tādas arī ir? Kādas atsauksmes par Artdeco, MaxFactor nagu lakām?
2. Kā dažas meitenes iegūst tik ideālus matu galus? Visi mati to garumā izskatās spīdīgi, mitrināti, nevis gali sausi un pretīgi. Vai ir kaut kādas eļļiņas matiem? Es nogriezu visu neveselos matu galus, un ar ko man tagad turpināt? Likt masku katru dienu? Doties 3x nedēļā pie friziera uz īpaši barojošām procedūrām matiem? :D Kādi konkrēti produktus palīdz?
3. Kā lai izceļ acis? Man nepiestāv, ja uzvelku tikai līniju gar augšējām skropstām, man vajag iekrāsot arī acu apakšējo daļu, tad es izskatos pēc cilvēka. Tikai vēl joprojām neesmu atradusi acu zīmuli, kurš visas dienas garumā (nu kaut vai 8 stundu garumā) neizsmērētos vai neizzustu. Vienmēr ir jāatjauno. Lietoju waterproof, bet tāpat.. nekā!
Ps. varbūt kāda var pievienot kādu citātu vai frāzi, kas iedvesmotu un palīdzētu saņemties diētai un disciplīnai? :D