Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Mūžīgie lidojumi

Reitings 243
Reģ: 27.06.2012
Hey! Esam kopā nu jau gandrīz divus gadus, kas man, cilvēkam, kuram nav bijušas daudz pastāvīgu attiecību, ir vesela mūžība. šo gadu mans puisis mācās un strādā ārzemēs. Pateicoties tam, ka vinš ir tur atradis darbu, mēs varam apmēram reizi mēnesī aizlidot viens pie otra. Ziemassvētkos viņš bija LV veselu mēnesi, visu vasaru dzīvojān kopā utml. Bet tagad strauji tuvojas septembris un es zinu-sākas jauna gada sezona un es atkal būšu viena mājās. Jau tagad katru vakaru sagaidu viņu mājās, ķeros ap kaklu un nelaižu vaļā, jo liekas, ka, ja tagad palaidīšu, tad atpakaļ dabūšu tikai pēc sasodīti gara mēneša(vai, kā šobrīd izskatās- tikai novembrī). Pēc šīs vasaras man liekas, ka, mīlot viņu tik ļoti, esmu pazaudējusi sevi. Es jūtos absolūti perfeki, harmoniski un vienoti tikai tad, kad esam kopā- manī tad ieplūst tāds spēks un iespējas, tad varu saņemties uz visu, kam vienai spēka nepietiek. Un, jā, tas mani baida. Tam, ko jūtu pret viņu, taču vajadzētu man palīdzēt, mani sildīt un likt priecāties, nevis ik pa brīdim naktīs vienai raudāt, nespēt koncentrēties un ilgoties pat tad, kad viņš ir tikai aizgājis uz veikalu(jā,jā, es zinu, man bail viņu pazaudēt) Jautājums jums- kur jūs smeļaties savu spēku, kā atrodat to sevī, nevis sava vīrietī un galu galā tām, kurām sitācija līdzīga, kā jūs tiekat galā ar to, ka jums pietrūkst sava mīļotā blakus?
21.08.2012 18:44 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
man vinja vairs nepietruukst,jo es pametu skolu,valsti un dziivoju pie vinja! citaadi buutu nojuugusies..(ok,paarspiileeju,bet tomeer..)
kaadam jaaupuree kaut kas,lai attieciibas izdotos.mans viedoklis.
21.08.2012 18:53 |

Reitings 243
Man šis gads pēdējais. Bija arī doma, ka viņš vairs nestudēs ārzemēs, bet te pat-LV, tomēr sapratām, ka, ja paliskim kopā, tad agri vai vēlu viņš man pārmetīs, ka, ja butu palicis arzemes, butu sasniedzis vairāk un tā arī ir.
Vispēr, Tille, cepuri nost tavā priekšā, es vēl tā nevaru, man vajag arī savu patstāvību, savu karjeru, savu laucinu, lai ar laiku nejustos kē viņam uz kakla.
21.08.2012 19:12 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Nu, mums arī vēl vesels gads jābūt šķirtiem, tiksimies nu daudz retāk, būtu super,ja to varētu darīt katru mēnesi. Man arī bieži uznāk skumjas un pinkšķis, bet tad es tā padomāju,ka 5 gadu laikā mes daudzreiz esam bijuši šķirti, un ka šis ir pēdējais gads, kad būsim šķirti.
21.08.2012 19:16 |

Reitings 492
Reģ: 29.11.2009
tas ir briesmīgi... arī man ar puisi ir pierasts katru dienu pavadīt kopā, ja ne 24/7, tad vakarā tiekamies un kopā aizejam gulēt un mostamies, taču tagad, kad sāksim mācīties katrs savā pilsētā 150km šķir, tiksimies tikai nedēļas nogalēs un tas jau liekas nereāli!
21.08.2012 19:18 |

Reitings 3685
šķirtu mūs tikai 150km :D būtu jauki :) jūs vismaz esat vienā valstī.
21.08.2012 19:19 |

Reitings 492
to jau es saprotu, ka tas vēl ir nekas, bet tāpat tā apziņa, ka nevarēs katru dienu ar roku aizsniegt, traki vispār! jau domāju lauzt studiju līgumu un braukt uz Rīgu, bet ne nevajadzēu jau tā laikam :o :D
21.08.2012 19:21 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
keta, kur Tu mācīsies/strādāsi? Tiešām tā bija vienīgā iespēja? :D

Etiķete, cik jums km? :D

tiešām apbrīnoju meitenes, ka varat to izturēt. es būtu metusies līdzi puisim uz citu valsti/pilsētu...
21.08.2012 19:23 |

Reitings 5478
Es tagad esmu izvēles priekšā...vai nu man iedod darbā paaugstinājumu un man pus gads/gads jāpavada citā valstī uz apmācībām,vai palieku esošajā valstī kopā ar vīru un atsakos no paaugstinājuma!Un tie būtu vairāk kā 1000 km mūsu starpā...
21.08.2012 19:24 |

Reitings 3685
Etiķete, cik jums km?

3 066,1 km :(
21.08.2012 19:27 |

Reitings 492
nu principā, es varu iet uz Rīgu un mācīties ko līzīgu( tagad jau ir tās papilduzņemšanas vēl), taču es nezinu ir vērts!
21.08.2012 19:27 |

Reitings 478
Reģ: 12.06.2012
Pagaidām un izskatās, ka vēl vismaz piecus gadus es ar savu draugu visu laiku būsim šķirti - 3 mēnešus viņš ir mājās, 3 mēnešus prom. Tas ir šausmīgi, no sākuma raudāju gandrīz katru dienu, tik grūti tas bija. Bet pie tā pierod un labāk jau ir kādu laiku, nevis nav nemaz, vai tad ne? :)
21.08.2012 20:02 |

Reitings 243
:)(: -BRAUC! To es laikam esmu sapratusi, ka nevar ziedot sevi! Ja ikdienā nav blakus kāds, kas tevi mīl, tad jāmīl ir pašai. Un, ja neaizbrauksi un jums būs kāds mazs kašķītis, tad sāksi pārmest viņam, ka "es tevis dēļ neaizbraucu" un tad tik būs tracis. Bet brauciet viens pie otra cik vien bieži varat.

Mūs šķir apmēram 2000 km un mans nenormāli noslogotais mācību grafiks, kas praktiski nepieļauj izbraukumus, ko es, protams, laužu :D

Etiķete - un kā tu ar to cīnies?
21.08.2012 20:03 |

Reitings 3685
Etiķete - un kā tu ar to cīnies?

Drīz atsāksies koledža, tad dienas pavadīšu tur, pēcāk skype, pa laikam sms /zvani, un tad jau kaut kad sanāks tikties.
21.08.2012 20:04 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Nu, ir jau traki ar to attālumu. Es arī tagad to "izbaudu", turklāt mums tas ir pats attiecību sākums.
Ko varu teikt - ja būtu bijusi iespēja doties viņam līdzi, diez vai būtu izmantojusi to šobrīd, jo studēju un tas man patiešām ir ļoti svarīgi. Par turpmāko grūti spriest. Redzēšu viņu tikai decembrī, aizlidoja viņš jūlijā. 5 mēnešus atšķirtiem jābūt.
Brīžam, protams, noraujos skumjās un asarās, bet saprotu, ka tā dzīvot ilgi nevaru - ja es te pinkšķēšu un kurnēšu, neviens no mums nebūs laimīgs. Ir jāgaida un jābūt stiprai.
Turies un lai izdodas. : )
22.08.2012 15:41 |

Reitings 5709
Mums arī tā ir, bet abi zinām, ka tas ir tikai uz laiku un mums abiem par labu. Pacietību, pacietību un vēlreiz pacietību!
22.08.2012 15:48 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Es ar savu draugu gadu nodzīvojām lielā attālumā un pie tam, tas arī bija tieši mūsu attiecību sākums un tikāmies to starpā tikai 3 reizes. Šobrīd esam kopā, bet atsākot septembrim mūsu starpā būs 50km, un man tas liekas tāds sīkums, ka viss būs kārtībā :)
Manuprāt, galvenais ir saprast vai ir vērts gaidīt, jo man bija šaubas, vai maz ir vērts man viņu gaidīt, ja mums tikai pats attiecību sākums ir, bet acīmredzot abi viens otram pieķērāmies, ka bija gan tā vērts :) Ja teiksim tagad izšķirtos,tad gan man kremtu, ka viss tik stulbi sanācis. Un arī svarīgs faktors ir tas, cik ilgi šķirti jānodzīvo.. vairāk par gadu es nezinu vai es gaidītu.. es palaistu tās attiecības vaļā
Lai tas laiks ātrāk paietu, galvenais ir nodarbināt sevi.. mācības vai darbs un tad viss vieglāk aiziet, grūtāk ir brīvdienās vai vakaros, bet tad jau noder skype un citas interneta lietas, kas liek sajust savu otro pusi :) Noteikti vajag arī pilnveidot sevi gan iekšēji, gan ārēji.. ja negribas sevis dēļ to darīt, tad vismaz vīrieša dēļ :)
22.08.2012 16:05 |

Reitings 1123
Reģ: 18.04.2012
Mūsu attiecības pēdējos divos gados ir mētātas - tad esam kopā, tad neesam. Vairāk jau pa tiem diviem gadiem neesam bijuši kopā nekā esam. Ir gājis visādi, bet tomēr kaut kas dod to spēku, to ticību un pacietību, lai sagaidītu.
Pirms nepilniem diviem mēnešiem sākām dzīvot kopā atkal,un domājām, ka nu tagad gan ir viss - mēs būsim kopā! Bet atkal dzīve piespēlēja tādu situāciju, ka nedaudz jādzīvo šķirtiem, bet šoreiz mēs vismaz būsim vienā valstī un tiksimies divas reizes mēnesī. :)
Dažreiz domāju kāpēc dzīve tā spēlējās ar mums? Bet neko prātīgu neesmu izdomājusi, kā tikai sapratusi, ka starp mums ir mīlestība, kas dod to spēku.
22.08.2012 16:13 |

Reitings 243
Nu jā, viens ir dzīvot šķirti kadu laiku, bet zināt, ka,piemēram, pēc gada būsiet atkal kopā diendienā. Mums tas notiks varbut pec 4-5gadiem, kad būšu pabeigusi visas mācības, turklāt līdz ar nakamo gadu man pašai ir doma uzsākt mācības ārzemēs un tad ju musu lidojumi bus Stoholma-Vīne vai kaut kā tā. Nekādas māju sajūtas, tusiņi bez viņa, ahh... ;(
23.08.2012 18:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits